Skip to Content

Date Alleen Met Me Als Je Je Zaakjes Op Orde Hebt

Date Alleen Met Me Als Je Je Zaakjes Op Orde Hebt

Ik wil dat we samen met elkaar groeien, om samen door de wereld van het volwassen zijn te navigeren. Je hoeft dus niet perfect te zijn om met mij te daten.

Je hoeft niet alles al voor elkaar te hebben. Maar je moet wel je zaakjes op orde hebben.

Ik heb geen interesse in iemand die emotioneel onvolwassen is.

Ik wil geen moeite doen voor iemand die zich om zal draaien, zal vreemdgaan en dan beweert dat het zijn schuld niet was, want zijn ex, ouders of vrienden hebben hem echt compleet kapotgemaakt.

Ik wil iemand die zijn leven onder controle heeft. Iemand die verantwoordelijkheid neemt voor zijn acties. 

Ik wil iemand die volwassen genoeg is om toe te geven wanneer hij geen gelijk heeft, volwassen genoeg is om zich te verontschuldigen, volwassen genoeg is om veranderingen aan te brengen die nodig zijn om een beter mens te worden.

Bovendien wil ik iemand die echt moeite doet om helemaal niet de fout in te gaan. Ik heb geen interesse in iemand die aanneemt dat ik zijn excuses ga accepteren, dat ik hem vergeef en hem een tweede kans geef.

Ik wil iemand die niet eens wil riskeren dat ik misschien vertrek. Ik wil iemand die me meteen goed behandelt omdat het idee dat hij mij pijn doet hem kwetst. 

Ik heb geen interesse in iemand die onze relatie als een grap ziet, iemand die denkt dat daten een spelletje is, iemand die vindt dat hij een player is.

Ik wil iemand die een serieuze, stabiele relatie met mij wil, iemand die enthousiast is om moeite voor me te doen, iemand die mij ziet als een blijvend onderdeel van zijn leven.

Ik ben niet bereid om mijn tijd te verspillen aan iemand die maar moeilijk erachter kan komen of hij met me wil daten, met me naar bed wil of me aan het lijntje wil houden.

Ik zoek iemand die dezelfde dingen zoekt als ik, oftewel iemand die echt weet wat hij wil.

Ik ga niet achter iemand aan die niet weet wat hij wil met zijn leven, carrière en toekomst – inclusief wat hij van mij wil. Ik wil geen partner die om de dag van gedachten verandert of hij wel klaar is voor een serieuze relatie.

Ik wil geen partner die het gevoel heeft dat hij tussen twee vuren zit: of hij als vrijgezel wil blijven leven of hij op zoek is naar huisje, boompje, beestje. 

Ik wil iemand daten die enthousiast is dat hij eeuwig met me zal doorbrengen, niet iemand die zich geïntimideerd voelt door het idee zich te moeten binden, niet iemand die twijfelt of we onze relatie een naam moeten geven.

Als je in de war bent of je echt een relatie met me wilt of je je opties wilt blijven verkennen, dan ben je niet de ware voor mij.

Als je niet volwassen genoeg bent om rond de tafel te gaan zitten en echte gesprekken te voeren over je emoties, ben je niet de ware voor mij.

Als je nog steeds erachter probeert te komen of een serieuze relatie wel voor jou geschikt is, ben je niet de ware voor mij.

Ik wil alleen met iemand daten die zijn zaakjes op orde heeft, iemand die zeker weet dat hij altijd bij me wil blijven, iemand die me goed zal behandelen.

Date Alleen Met Me Als Je Je Zaakjes Op Orde Hebt