Skip to Content

De Beste Relatie Van Je Leven Zal Met Een Meisje Zijn Dat Bang Is Voor De Liefde

De Beste Relatie Van Je Leven Zal Met Een Meisje Zijn Dat Bang Is Voor De Liefde

Ze zal rustig aan doen.

Ze gaat niet van relatie naar relatie. Wanneer ze je vertelt hoe lang geleden ze voor het laatst iemand haar vriendje heeft genoemd, zal ze even aarzelen.

Ze hecht waarde aan relaties, maar ze hecht voornamelijk waarde aan goede relaties. Ze is op zoek naar een vaste relatie, niet een tijdelijk iets, en dat is altijd een beetje moeilijk voor haar.

Ze zal niet met van alles pronken op social media of honderd mensen op de hoogte stellen. Ze zal het voor zichzelf houden tot ze iets zekerder over jou denkt en of dit echt iets is, of niet.

Ze zal je ruimte en vrijheid geven, want daar heeft ze zelf ook behoefte aan.

Wanneer iemand bang is voor de liefde, doen ze niet veel moeite om het te vinden. Ze stoppen hun tijd en emoties in andere zaken, iets wat hen bezighoudt of afleiding geeft.

Als ze dus de ware vindt, zal diegene haar prioriteit worden omdat ze zich niet laat opslokken. De waarheid is dat ze andere dingen op haar bord heeft en een leven dat niks te maken heeft met haar burgerlijke staat.

Ze is trots op haar leven. Een leven dat ze helemaal alleen heeft opgebouwd. Een leven dat veel mensen zullen bewonderen, maar wat maar weinig mensen kunnen bijbenen. 

Ze weet niet hoe ze een goede partner moet zijn.

Het woord vriendin is moeilijk voor haar. De meeste mensen hebben een titel nodig om zich zeker te voelen. Maar zij wil gewoon iemand op wie ze kan bouwen, hoe je haar ook noemt.

Ze heeft geen label nodig om loyaal te zijn. Hoewel ze gewend is aan haar vrijheid en aan flirten en aan vrij zijn om te kunnen bepalen met wie ze wil praten en wat voor band ze met bepaalde mensen wil hebben, geniet ze er het meest van om naar iemand in de kamer te kijken en te weten dat zij het beste zijn op deze aarde.

Mensen die niet gewend zijn aan het hebben van een relatie hechten er veel waarde aan als ze er dan eindelijk een krijgen. 

Ze zal zeker genoeg moeite doen. 

Ze zal zeker genoeg moeite doen. In het verleden wist ze nooit hoe het zou voelen om gevoelens en gebaren terug te krijgen. Maar ze geeft mensen altijd het beste van haarzelf, of die het nou verdienden of niet.

Relaties zijn 50/50 en ze heeft altijd haar steentje bijgedragen. Wat niet makkelijk is voor haar, is de kennis dat ze niet meer dan dat hoeft te geven en om gewoonweg aan te nemen wat de ander bereid is om te geven.

Ze waardeert alles. 

Ze zegt een beetje te vaak dankjewel. Als een aantal relaties en angst voor een herhaling daarvan haar iets hebben geleerd, is het wel dankbaarheid.

Allereerst zal ze gaan twijfelen en denken dat het te mooi is om waar te zijn of dat er een onderliggende reden voor is, maar als aan iemand gewend raakt en diegene leert te vertrouwen, zal ze het type zijn dat je altijd blijft bewijzen dat ze om je geeft.

Ze weet hoe het voelt om een partner te hebben die niet om haar geeft, dus zal ze zichzelf nooit zo gedragen.

Ze zal doodeerlijk zijn.

Ze weet hoe het voelt als iemand tegen je liegt, je aan het lijntje houdt en je kwetst. Ze zal dat een ander nooit aandoen. Ze zal nooit met andermans emoties spelen als ze zelf niet zeker weet hoe ze zich voelt.

Ze zal je precies zeggen wat er in haar omgaat en dat zal je aan het begin misschien op het verkeerde been zetten.

Misschien zal jij ook aan haar twijfelen. Maar het meisje dat bang is voor de liefde en om gekwetst te worden, zal nooit degene zijn die anderen dat aandoet.

Ze zal behoedzamer zijn dan anderen. 

Je zal je snel gaan realiseren hoe behoedzaam ze is. Dat ze veel lagen en bagage heeft. Die bagage valt haar niet aan te rekenen en het is iets wat niet haar verantwoordelijkheid is geweest.

Maar zodra je haar beter leert kennen, zal je meer te weten komen. En wanneer ze je genoeg vertrouwt om met jou over haar verleden te praten, zul je eindelijk begrijpen waarom ze zo is en dat ze zichzelf veel aanrekent.

Uiteindelijk zal jouw begrip en vertrouwen haar een beetje laten genezen.

Ze zal intenser van je houden dan wie dan ook.

Wanneer je op het punt belandt dat ze je volledig vertrouwt, zullen al haar muren instorten. En de persoon die aan het begin een beetje uitgeblust en moeilijk leek, had gewoon het juiste soort liefde nodig.

Als jij diegene bent, zal ze van je gaan houden en de manier waarop je van jezelf houdt veranderen. Want meisjes die bang zijn voor de liefde hebben gewoon de ware nog niet gevonden.

Maar hun grote harten zijn het meer dan waard.

De Beste Relatie Van Je Leven Zal Met Een Meisje Zijn Dat Bang Is Voor De Liefde