Skip to Content

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Dan Houdt Hij Echt Van Je En Respecteert Hij Je

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Dan Houdt Hij Echt Van Je En Respecteert Hij Je

Is het mogelijk om de kwaliteiten van een goede man te herkennen?

Want als je naar je verleden zou kijken en welke fouten je met mannen hebt gemaakt, dan zou je denken van niet.

Maar aan de andere kant, misschien waren het allemaal lessen die je moest leren voordat je goud trof, voordat je die ene perfecte man vond waar je op had gewacht.

Veel verschillende dingen die hij doet, kunnen je vertellen hoe hij over je denkt en als je er echt goed naar kijkt en als je objectief probeert te zijn zonder je emoties of wensen erbij te betrekken, dan kun je zien of je met deze man gewoon tijd aan het verspillen bent of dat je daadwerkelijk een toekomst met hem ziet.

Hoe dan ook, het belangrijkste waar je naar moet zoeken is respect.

Als er geen respect is, dan is er geen liefde in een relatie. Respect is de basis waarop je alles bouwt.

Dus als je een man uitzoekt om te zien of hij de kwaliteiten heeft waarnaar je op zoek bent, kijk dan naar degenen die bevestigen dat hij je respecteert.

Als hij je respecteert, dan houdt hij van je. Zo simpel is het.

1. Hij zal naar je luisteren

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Dan Houdt Hij Echt Van Je En Respecteert Hij Je

Hij zal oprecht geïnteresseerd zijn om je mening te horen. Hij hoeft het niet eens met je eens te zijn over alles wat je zegt, maar hij zal je genoeg respecteren om te luisteren naar wat je te zeggen hebt.

Dit is een van de belangrijkste indicatoren dat een man je respecteert en daarom van je houdt.

Hij zal niet doen alsof hij je niet kan horen of weigeren om te luisteren naar wat je te zeggen hebt omdat hij niet geïnteresseerd is. Hij zal geduldig naar je luisteren en dan dingen met je doorpraten.

2. Hij zal je steunen

Hij weet dat je onafhankelijk bent, maar hij wil ook dat je weet dat je niet alles alleen hoeft te doorstaan.

Hij wil dat je weet dat hij, wat er ook gebeurt, achter je staat.

Dat betekent niet dat hij denkt dat je niet in staat bent om problemen alleen op te lossen, het betekent alleen dat je dat niet hoeft te doen.

Hij respecteert je genoeg om niet opdringerig te zijn en je praktisch te dwingen om hulp te vragen, maar hij is er voor je, voor het geval je hem nodig hebt.

3. Hij zal gewoon een beetje jaloers zijn

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Dan Houdt Hij Echt Van Je En Respecteert Hij Je

Hij wordt een beetje jaloers als je over andere mannen in je leven praat, maar dat is eigenlijk heel schattig. Als je erover nadenkt, dan is hij gewoon bang dat hij je zal verliezen.

Hij ziet hoe andere mannen tegen je praten en hoe ze naar je kijken. En de waarheid is dat hij de enige wil zijn die dat mag doen.

Maar hij respecteert je te veel en hij zal er geen ophef over maken. Hij zal geen scène maken. Hij zal in stilte lijden.

4. Hij zal altijd eerlijk zijn

Als je iets draagt dat hij niet leuk vindt of dat niet bij je past, dan zal hij je dat laten weten. Maar hij zal niet beledigend zijn en je gevoelens kwetsen.

Hij zal je alleen laten weten dat de andere jurk die je eerder hebt geprobeerd zoveel beter is door te zeggen, “Deze is oké, maar het is niet in het voordeel van je prachtige lichaam.”

Zie je, hij zal je bekritiseren door je een compliment te geven.

5. Hij zal tijd met je doorbrengen

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Dan Houdt Hij Echt Van Je En Respecteert Hij Je

Hij doet liever de meest saaie dingen met jou dan in zijn eentje iets super interessants te doen. Hij vindt het heerlijk om bij je in de buurt te zijn, maar hij geeft je ook je ruimte.

Hij waardeert je tijd en hij wil niet dat je hem zat wordt. Dus hij respecteert je persoonlijke ruimte, maar als je het hem zou vragen, dan zou hij alles met of voor je doen.

6. Hij beoordeelt een boek niet op zijn omslag

Hij begrijpt dat je niet meent wat je zegt als je boos bent. Hij weet dat je alleen maar iets respectloos zei omdat je geïrriteerd en gefrustreerd was.

Hij weet dat hij hetzelfde zou doen en dan zou hij medelijden hebben zoals jij. Alle paren maken deze dingen mee en ze koesteren geen wrok of in ieder geval de succesvolle doen dat niet.

7. Hij zal appen dat hij je mist

Als Hij Deze 8 Dingen Doet, Dan Houdt Hij Echt Van Je En Respecteert Hij Je

Dit is geen gewoonte, het is iets wat hij echt voelt. Hij mist je echt en hij zou heel graag willen dat je bij hem bent en hij is er eerlijk over.

En als het hem een sukkel maakt omdat hij al zijn tijd met de persoon wil doorbrengen van wie hij houdt en respecteert, dan is dat maar zo.

8. Hij rekent op je

Hij weet dat je aan zijn zijde zult staan als hij ziek is. Hij weet dat hij op je kan leunen en je kan vragen om hem te helpen.

Hij kan veilig in je armen rusten, omdat hij weet dat je voor hem zult zorgen. Je brengt warme soep naar zijn bed en geeft hem te eten als hij te ziek is om het zelf te doen.

Je belt hem voordat hij naar bed gaat om te kijken of hij iets nodig heeft.

Als hij in de problemen zit, dan ben je er omdat je weet dat hij hetzelfde voor jou zou doen.

PinFlight Image