Skip to Content

Neem Er Geen Genoegen Mee Totdat Je Iemand Vindt Die Op De Volgende Manieren Van Je Houdt

Neem Er Geen Genoegen Mee Totdat Je Iemand Vindt Die Op De Volgende Manieren Van Je Houdt

Neem nog geen genoegen met wat je hebt. Zelfs niet als hij of zij perfect lijkt op papier. Wees niet tevreden met iemand alleen omdat ze er geweldig uitzien.

Wees niet tevreden met minder dan wat je gevoel je vertelt. Wees niet tevreden met een rijk iemand, wanneer de hoeveelheid liefde in hun hart niet overeenkomt met hoeveel ze verdienen.

Wees niet tevreden met iemand met wie je niet een innige band voelt.

Ik heb er ooit genoegen mee genomen. Waarom? Omdat ik een vriendje wilde. Omdat ik eenzaam was. Omdat ik aandacht wilde. Omdat hij een knap gezicht had.

En hij aardig en verstandig was. Maar het was geen liefde. Nee, het kwam daar niet eens in de buurt.

Ik heb die maanden van mijn leven verspild omdat ik de schijn hoog wilde houden. Tuurlijk vond ik hem leuk, maar mijn gevoel zei me dat hij niet voor mij geschikt was. 

En weet alsjeblieft uit mijn ervaring, het is het niet waard.

Als je je eenzaam voelt, breng je tijd dan meer met je familie en je vrienden door. Als je verdrietig bent, praat dan met iemand.

Als je verliefd wilt worden, wees dan eerst verliefd op jezelf.

Het heeft geen nut om op iemand te jagen als je weet dat diegene niet geschikt is voor jou. En ook al is het niet eerlijk jegens jou, het is ook niet eerlijk voor degene wiens tijd je verspilt.

Laat niet een onschuldig iemand betrokken raken in jouw gevecht tegen je eenzaamheid. Betrek er niet iemand bij die echt om jou zou kunnen geven, terwijl je je eenzaamheid verborgen houdt voor iedereen, waaronder jezelf.

Breek niet iemands hart om je even een paar maanden beter over jezelf te voelen.

Het is het niet waard.

Je moet de kracht binnen jezelf zien te vinden om te wachten. Hoe lang dit ook zal duren. Hoeveel van je vrienden ook zullen trouwen.

Hoe erg het ook voelt alsof je een achterstand hebt opgelopen. Neem er geen genoegen mee totdat je gevoel je vertelt dat het goed zit.

Dat het dit keer echt is. Dat het dit keer de werkelijkheid is. Want als dat gebeurt zul je niet slechts genoegen nemen met wat je hebt. Je zal je veilig, warm en getroost voelen.

Omdat je in je hart voelt dat je eindelijk de juiste persoon hebt gevonden om mee samen te zijn. Je zult dus niet gewoon genoegen nemen met hoe het leven is, je zal zelf kiezen en beslissen.

Neem nooit genoegen met iemand die niet voor jou is bestemd. En het maakt niet uit hoe geweldig ze eruit zien. Het maakt niet uit hoe aardig ze zijn. Het maakt niet uit met hoeveel cadeautjes ze je overladen.

Het maakt niet uit hoeveel ze verdienen. Dit is jouw leven. Dit is jouw toekomst. Dus meng je vooral niet in het lot. Neem geen genoegen met wat je nu hebt alleen omdat anderen vinden dat je dat moet doen.

Wacht.

Ik beloof je dat het al die eenzame nachten waard zal zijn toen je jezelf in slaap hebt gehuild, steeds op zoek naar iemand waar je voor altijd samen mee zou kunnen zijn.

Ik beloof je dat het al het liefdesverdriet en alle pijn waard zal zijn. Wacht. En ik garandeer je dat als je degene vindt voor wie je bent bestemd, je zo dankbaar zult zijn dat je hebt gewacht.