Skip to Content

De Giftige Date Gewoontes Waar Ieder Sterrenbeeld Mee Zit

De Giftige Date Gewoontes Waar Ieder Sterrenbeeld Mee Zit

Als we iemand leuk vinden, doen we ons best om onszelf in het best mogelijke licht te presenteren. We zorgen ervoor dat we ons altijd zo goed mogelijk gedragen en dat we alleen onze beste en meest bewonderende eigenschappen tonen. De giftige date gewoontes laten we dus zeker nog even achterwege.

Maar zodra de wittebroodsweken voorbij zijn, komt onze ware aard naar boven. Het is onvermijdelijk dat we onze partners laten zien wie we werkelijk zijn, en vaker wel dan niet komen sommige van onze giftige date gewoontes naar voren.

Ja, het is waar! Elke persoon op deze wereld heeft minstens één giftige date gewoonte, vooral in relaties. Laten we eens kijken wat de dierenriem zegt over wat de giftige dating gewoontes van elk teken zijn.

Ram: 21 maart – 19 april

De Giftige Date Gewoontes Waar Ieder Sterrenbeeld Mee Zit

Eén ding is zeker: Rammen worden gevoed door passie. Ze zijn heel direct, ongecompliceerd en vaak te eerlijk. Ze hebben de neiging om een zeer peuterachtige benadering van het leven te hebben en staan erom bekend dat ze de hele tijd driftbuien hebben.

Hun giftige datinggewoonte is absoluut hun impulsiviteit. In het heetst van de strijd zeggen Rammen vaak dingen waar ze later spijt van krijgen. Maar hoe snel ze ook hun geduld verliezen, ze koelen nog sneller af.

Helaas zijn niet veel mensen in staat en bereid om hun opvliegendheid te verdragen, dus mensen die onder dit teken zijn geboren, moeten eraan werken als ze hun relaties willen laten werken.

Stier: 20 april – 20 mei

Stieren zijn erg consistent. Ze vinden het geweldig als alle dingen in hun leven in orde en systematisch geregeld zijn en ze hebben de neiging om altijd bij hun beslissing te blijven, wat er ook gebeurt. Dit teken staat bekend om zijn koppigheid, maar ook om zijn loyaliteit.

Stieren hebben er echter moeite mee om het leven anders weer te geven dan alleen maar zwart en wit. Ze zijn niet de meest flexibele mensen ter wereld en ze vinden het moeilijk om te onthouden dat het leven niet zo eenvoudig is. Mensen en situaties veranderen onvermijdelijk, maar ze blijven het vergeten.

En ook al is hun loyaliteit zeer bewonderenswaardig, hun starheid heeft vaak een invloed op hun relaties.

Tweelingen: 21 mei – 21 juni

Tweelingen zijn extreem bruisend en nieuwsgierig. Ze zijn het type mensen dat meerdere vriendengroepen, hobby’s en zelfs banen heeft. Op de een of andere manier slagen ze er toch altijd in om alles te laten werken. Deze mensen houden van een druk leven.

Hoewel hun vermogen om hun hectische schema’s vol te houden prijzenswaardig is, is de Tweelingen echter niet de meest bedreven op het gebied van serieuze relaties.

Elke langdurige relatie vereiste volledige toewijding, hard werken en onverdeelde aandacht, wat Tweelingen soms niet kan bieden. Deze mensen hebben moeite met het prioriteren van hun partners, dus als ze een gezonde relatie willen hebben, moeten ze leren hoe ze hun partners op de eerste plaats kunnen zetten.

Kreeft: 22 juni – 22 juli

Kreeften staan bekend als zeer emotionele, zorgzame, meelevende en zeer gevoelige mensen. Omdat ze echter worden geregeerd door de maan (die, zoals we weten, ook een donkere kant heeft), zijn deze mensen van nature ook erg wispelturig en hebben ze de neiging ernstige stemmingswisselingen te hebben.

Ook zijn mensen geboren onder dit teken erg defensief. Ze vergeten vaak dat meningsverschillen en misverstanden een essentieel onderdeel zijn van elke relatie. Dat het feit dat ze ruzie hadden met hun partner, dit niet betekent dat ze ineens aartsvijanden zijn.

Elke keer dat ze ruzie kregen met hun partner, trekken deze mensen zich terug in hun schulpen. Ze wachten tot de storm is gaan liggen. Iedere keer moeten ze zichzelf eraan herinneren dat dit niet de juiste weg is.

Open communicatie is essentieel voor een goede relatie. Als ze elke keer dat de storm opsteekt, blijven verdwijnen, en de volgende keer dat ze weer tevoorschijn komen, is hun partner er misschien niet meer.

Leeuw: 23 juli – 22 augustus

Mensen die onder dit teken zijn geboren, zijn zeer stralende, warme, genereuze en medelevende minnaars. Ze hebben de neiging om positiviteit uit te stralen bij alles wat ze zeggen of doen.

Als Leeuwen echter het gevoel hebben dat hun schijnwerpers van hen zijn weggenomen, veranderen ze snel hun aanpak. Omdat ze een beetje een ego hebben, worden ze elke keer dat ze zich bedreigd voelen door de charme van iemand anders bezitterig, jaloers en zelfs controlerend.

Deze mensen vergeten vaak dat hun partner het ook verdient om opgemerkt te worden. Als ze het podium niet willen delen, kunnen ze in een oogwenk single worden.

Maagd: 23 augustus – 22 september

Maagden staan bekend als zeer intellectueel, logisch, georganiseerd en een beetje perfectionistisch. En hoewel deze kenmerken in het leven van pas kunnen komen, is de situatie voor relaties heel anders.

Net als Kreeften worstelen Maagden met het accepteren van het feit dat meningsverschillen een normaal onderdeel zijn van elke relatie. Ze willen dat alles perfect is, en als ze erachter komen dat dit niet het geval is, zijn ze gefocust op het oplossen ervan.

Mensen die onder dit teken zijn geboren, moeten echter onthouden dat het zeer contraproductief en schadelijk kan zijn om hun partner onder een vergrootglas te houden en over alles te muggenziften.

Weegschaal: 23 september – 23 oktober

De Giftige Date Gewoontes Waar Ieder Sterrenbeeld Mee Zit

Net als een echte houden Weegschalen ervan om alles in het leven in balans te houden. Dat is de reden waarom ze graag een relatie hebben – ze zijn voortdurend op zoek naar iemand die de Ying voor hun Yang of het zout voor hun peper zal zijn.

Vanwege hun verlangen naar evenwicht en harmonie hebben deze mensen de neiging om koste wat het kost ruzie te vermijden. Met andere woorden: hun diplomatieke instelling blijkt vaak de grootste valkuil in hun relaties.

Weegschalen moeten onthouden dat incidentele meningsverschillen, of op zijn minst het uiten van hun eigen persoonlijke mening, zeer constructief kunnen zijn. Het is veel beter om hun partner rechtstreeks te confronteren dan achteraf passief-agressief te zijn, wat Weegschalen over het algemeen neigen te zijn.

Schorpioen: 24 oktober – 21 november

Dit intense en donkere teken staat bekend als koud, afstandelijk en schijnbaar wreed. Omdat ze hun emotionele privacy zeer waarderen, laten Schorpioenen mensen niet zo gemakkelijk in hun hart. Maar zodra ze dat doen, mag die persoon er voor altijd blijven!

Als ze echter het gevoel hebben dat hun partner niet zo in hun relatie investeert als zijzelf, worden ze snel bezitterig, controlerend en een beetje paranoïde. Maar hun meest giftige eigenschap is zonder twijfel hun neiging om conflicten te creëren. Dit als test voor de toewijding en liefde van hun partner.

Deze mensen moeten onthouden dat iedereen recht heeft op zijn eigen individualiteit. Dat echte relaties evenzeer een gevoel van vrijheid vereisen als toewijding.

Boogschutter: 22 november – 21 december

Als Boogschutters ergens om bekend staan, is het hun felle onafhankelijkheid. Deze mensen zijn zeer avontuurlijk en zoeken vaak naar spannende dingen en ervaringen.

Wat hen echter drijft – hun niet-aflatende onafhankelijkheid – is ook het giftige dat vaak hun vermogen om zich met iemand te verbinden en te verbinden saboteert. Deze mensen sluiten eenvoudigweg geen compromissen en verwachten van hun partners dat ze gewoon op de trein stappen en doen wat ze zeggen.

Steenbok: 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn de bazen. Deze mensen zijn gefocust, georganiseerd, vastberaden en zeer serieus met vrijwel alles wat ze doen. Ze staan bekend om hun ambitie en worden doorgaans omschreven als workaholics.

Als het gaat om hun giftige date gewoontes, hebben Steenbokken de neiging om mensen met dezelfde kwaliteiten te zoeken. Ze voelen zich aangetrokken tot de dynamiek van het ‘powerkoppel’ en willen iemand aan hun zijde die net zo ambitieus is als zij.

Dat is de reden waarom ze vaak de neiging hebben om hun partners als hun persoonlijke assistenten te behandelen. Ze vergeten steeds dat iedereen in zijn eigen tempo werkt en zijn eigen versie van succes heeft.

Waterman: 20 januari – 18 februari

Watermannen houden ervan om contact te maken met mensen. Deze mensen geloven echt dat het hun missie in deze wereld is om er voor iedereen een betere plek van te maken. Ze zijn enorm gepassioneerd door gerechtigheid, wereldvrede en gelijkheid. Ze hebben de neiging al hun energie daarop te richten.

Hierdoor hebben Watermannen de neiging om gaandeweg hun relatie en de behoeften van hun partner te verwaarlozen. Ze vergeten dat het laten slagen van hun relatie net zo belangrijk is als het verbeteren van de wereld.

Deze mensen moeten leren hoe ze hun partners met vriendelijkheid en respect kunnen behandelen, en ze moeten hen vaker medeleven tonen dan zij doen.

Vissen: 19 februari – 20 maart

En ten slotte zijn Vissen van nature erg etherisch. Ze zijn mysterieus, romantisch, creatief en zeer verstandig. Maar ze zijn erg dromerig.

Deze mensen leven in hun eigen realiteit. Ze vergeten vaak dat de perceptie van hun partner van de werkelijkheid even belangrijk en geldig is als die van hen.

Onthouden dat communiceren en jezelf in de schoenen van iemand anders verplaatsen essentieel is voor elke gezonde relatie, iets wat Vissen vaak verwaarlozen.

De Giftige Date Gewoontes Waar Ieder Sterrenbeeld Mee Zit