Skip to Content

Houdt Hij Je Aan Het Lijntje? Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Je Kan Vertellen

Houdt Hij Je Aan Het Lijntje? Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Je Kan Vertellen

Je hebt een man ontmoet en de dingen lijken perfect te zijn, maar je weet niet zeker of hij je aan het lijntje houdt. Hij is lief en charmant, maar als je het over iets serieuzers probeert te hebben, verandert hij gewoon van onderwerp.

Is hij bang om zich te binden, of ben je gewoon niet de ware? Stop met je af te vragen of jij het probleem bent, we staan achter je. Dit is wat zijn sterrenbeeld daarover zegt!

Houdt hij je aan het lijntje? Dit zegt zijn sterrenbeeld!

Houdt Hij Je Aan Het Lijntje? Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Je Kan Vertellen

Ram (21 maart – 19 april)

Eerlijk gezegd, zal Ram niet degene zijn die je aan het lijntje zal houden als hij helemaal zeker van je is. Er is geen reden voor hem om tijd te verspillen aan tijdelijke mensen, of om gevoelens te ontwikkelen, tenzij hij zich wil binden. Hij zal erin duiken en alles geven om dingen te laten werken.

Misschien heb je zijn bedoelingen vanaf het begin in twijfel getrokken, en het lijkt misschien alsof hij het serieuze gesprek probeert te vermijden, maar geloof me, het doet hem wat en hij zal het snel laten zien.

Stier (20 april – 20 mei)

Het probleem met hem is dat hij nog niet zeker weet of hij wel of niet klaar is voor toewijding. Hij zal je de hele tijd gemengde signalen sturen. De ene dag zal hij je vertellen dat hij niets serieus wil, en de volgende dag zal hij extreem jaloers worden als hij je met iemand anders ziet.

Als je met een Stier uitgaat, aarzel dan niet om hem openlijk te vragen waar je staat. Het is jouw recht om te weten of je verder moet gaan of bij hem moet blijven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Wie onder het teken Tweelingen geboren wordt, is een mensenmens, daar bestaat geen twijfel over. Daarom zal hij altijd iets met zijn vrienden willen doen en zal jou ook uitnodigen om mee te gaan. Dat is het grootste probleem met hem. Jullie zullen zelden alleen zijn en je weet waarschijnlijk niet zeker of hij je leuk vindt als gewone vriendin, of dat hij iets meer wil.

Je zou zelfs kunnen denken dat hij smoorverliefd op je is, terwijl hij in werkelijkheid gewoon van je gezelschap houdt. Probeer privé met hem te praten en erachter te komen of hij je voor altijd in de vriendenzone wil houden, of dat hij wil dat dingen naar een romantische relatie evolueren. Voorkomen is beter dan genezen, toch?

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Dit emotionele teken opent zich graag voor mensen die om je geven en daarom denk je misschien dat hij je leuk vindt. Dat is helaas niet het geval. Het lijdt geen twijfel dat hij van je gezelschap geniet als je over een aantal diepgaande onderwerpen begint.

Ja, hij zal echt zorgzaam en vriendelijk zijn, wat je gemakkelijk kunt verwarren met iets meer, maar de kreeftman zal liever plezier hebben op dates zonder verdere verplichtingen. Hij gaat niet met zijn hart spelen totdat hij iemand vindt die het allemaal waard is.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een geboren charmeur en een grote flirt – dat is wie een Leeuwman is. Hij gaat ervoor zorgen dat je je goed voelt over jezelf in zijn gezelschap. Simpelweg omdat hij graag mensen om hem heen gelukkig maakt. Misschien bloos je wel van al die aandacht.

Helaas is hij niet het soort man dat klaar is voor een verbintenis. Hij houdt meer van zijn vrijheid dan van wat dan ook, en hij zal daar geen concessies over doen. Kijk of je op dezelfde pagina zit voordat je gevoelens voor hem ontwikkelt en er niets voor terugkrijgt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Houdt Hij Je Aan Het Lijntje? Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Je Kan Vertellen

Hij is niet het type man dat je aan het lijntje zal houden. Omdat hij zich inzet voor al zijn plannen en zijn dromen nastreeft, heeft hij echt niet genoeg tijd voor spelletjes. Als hij je leuk vindt, dan zul je het weten. Hij zal je echter met enkele kleine dingetjes zijn liefde tonen, zoals het vervangen van je lamp of het repareren van je computer.

De enige reden waarom hij je die gemengde signalen stuurt, is dat hij een aantal trucs weet om je geïnteresseerd te houden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dit is het type man waar je moeder je voor waarschuwde. Hij is lief en charmant, en hij zal je aan al zijn vrienden en familieleden voorstellen. Je zult je gevleid voelen, maar zodra je het over iets serieus hebt, laat hij je hangen.

Hij zal je ook de hele tijd complimenteren en je een goed gevoel over jezelf geven, maar eerlijk gezegd betekent dat niet dat hij zich aan je wil binden.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ze staan bekend als het gepassioneerde sterrenbeeld dat alles zou doen voor de liefde. Toch zijn schorpioenen behoorlijk besluiteloos als het om toewijding en serieuze relaties gaat. Ze kunnen nauwelijks beslissen of ze wel of niet willen daten, dus het lijkt misschien alsof hij je plaagt.

Als hij je echter vaak complimenteert, je mee uit neemt en onvermoeibaar flirt, vraag het hem dan direct. Je zult een heel eerlijk antwoord krijgen, omdat hij niet in staat is om zijn gevoelens te verbergen of te liegen. Maar, zet je schrap, misschien heeft hij nog niets besloten.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter zal je niet aan het lijntje houden, je zult er zeker van zijn dat hij niets serieus wil. Hij wil gewoon plezier hebben. En als hij van je gezelschap geniet en je kunt dat accepteren, dan zal hij je meerdere keren mee uit nemen. Deze man zal met bijna alle soorten mensen daten om de vreugde van daten te ervaren.

Omdat hij weet hoe hij iedereen zich speciaal kan laten voelen, zal hij precies dat doen. Maar deze avontuurlijke ziel is nooit klaar voor een toegewijde relatie of huwelijk. Wees niet verbaasd als hij je negeert nadat je dit onderwerp hebt genoemd.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zorgen ervoor dat je je speciaal voelt. Ze praten met je over alles en nog wat en ze zullen zich het kleinste detail van je herinneren. Ja, dit is zeker een teken dat hij om je geeft, en hij zal je niet aan het lijntje houden, omdat familie en huwelijk echt belangrijk voor hem zijn.

Hij gaat met je daten en flirten omdat hij je echt leuk vindt en hij is al begonnen met het plannen van zijn toekomst met jou. Voordat je het beseft, zal hij je vragen om het officieel te maken. Als je met een Steenbok uitgaat, dan heb je de jackpot gewonnen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Houdt Hij Je Aan Het Lijntje? Dit Is Wat Zijn Sterrenbeeld Je Kan Vertellen

Als het op Waterman aankomt, weet je nooit of hij het risico waard is. Soms maakt hij het zo duidelijk dat hij je leuk vindt en dat je het gevoel hebt dat je de belangrijkste persoon in zijn leven bent. Andere keren zal hij zich volledig afsluiten, omdat de hele situatie te emotioneel voor hem werd.

Als hij echter met je flirt en hard probeert om je een goed gevoel te geven in zijn gezelschap, dan is de kans groot dat hij je echt leuk vindt. Hij gaat niet over de flirtende grens als hij niet in je geïnteresseerd is.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Hoewel Vissen bekend staan als lieve en zachte wezens, hebben ze de neiging om hun gevoelens vrij snel te veranderen. Een Vissenman gaat heel romantisch zijn en hij zal niet iets met je beginnen, tenzij hij een relatie wil. Zodra hij met je begint te flirten, dan kun je er zeker van zijn dat er serieus potentieel is.

Als hij je echter niet leuk vindt, maar je op de een of andere manier zijn vriendelijkheid verkeerd hebt geïnterpreteerd, dan zal hij proberen je in contact te brengen met enkele van zijn alleenstaande vrienden. Hij zal dit doen omdat hij je geen pijn wil doen en je niet met een gebroken hart achter wil laten.