Skip to Content

De Man Met Wie Je Zult Trouwen

De Man Met Wie Je Zult Trouwen

Hij is degene die je hand vasthoudt in een donkere bioscoop, zelfs nadat jullie al jaren na de film gaan.

Als er een eng, romantisch of zielig deel te zien is zal hij altijd je hand weten te vinden tussen de stoelen en geeft het een klein kneepje, of laat hij jullie vingers zacht langs elkaar rusten.

Hij weet dat het beste aan een bioscoopuitje niet de film zelf is, maar tijd met jou te kunnen doorbrengen en tijdens de weg naar huis erover te kunnen praten met je.

(Oh, en de boterpopcorn en snoep, die je verorbert zonder schuldgevoel, of “oh, dat moet ik niet doen.”

Wanneer je bij hem bent ben je weer een kind, en kinderen krijgen de gigantisch grote popcorn en hun favoriete doos met snoepjes.)

Hij kan bijna het geheim niet voor zichzelf houden wanneer hij je ergens mee gaat verrassen, en je voelt dat hij net zo enthousiast wordt als jij als hij je gelukkig maakt.

Hij houdt ervan om speciale gelegenheden te plannen, of gewoon ineens op een willekeurige dinsdag voor je deur te staan met je favoriete maaltijd, want hij weet dat alleen het creëren van romantiek de romantiek “levende” kan houden.

Misschien is hij niet heel erg goed in het maken van scenes uit een boek, maar dit wil je eigenlijk niet eens.

Het feit dat hij twee uur van tevoren aanwezig is, zodat jullie de beste plekken hebben tijdens de wedstrijd is het meest romantische dat je kunt bedenken, en dat is het soort man dat hij is.

De man met wie je zult trouwen zal misschien niet de meest knappe man zijn, de grappigste, de slimste, de sterkste.

Maar in jouw ogen is hij de winnaar binnen al die categorieën, want de liefde die je voor hem voelt zorgt ervoor dat de categorieën zich aanpassen aan hem.

Ineens zal het ontzettend sexy en charmant zijn als hij met een bak ijs op de bank zit en zijn favoriete serie kijkt, omdat hij het is.

Zijn domme grappen over vaders zullen vertederend zijn en je zelfs aan het lachen maken.

Zijn baan zal niet erg goedbetaald zijn, oké, maar je hebt hem liever op tijd thuis dan dat hij nachten en weekenden besteedt aan een hoge baan om jullie wat rijker te maken.

Hij is op geen enkel gebied perfect, maar in jouw ogen is hij op alle gebieden perfect.

De Man Met Wie Je Zult Trouwen

Als jij flipt om iets kleins zal hij rustig blijven. En wanneer hij gefrustreerd is door iets kleins zal jij hem helpen het in perspectief te zien.

Jullie zullen voor elkaar een mix zijn van therapeut, dokter, en een vriend die jij vertrouwt.

Soms kan je de “echte problemen” alleen gescheiden houden van iets dat “tussen de oren” zit door met iemand te kunnen praten die je wegpraat bij de rand. Je zal die persoon voor elkaar altijd zijn.

Met hem zal alles spannender zijn. Naar de supermarkt gaan zal ineens sexy en avontuurlijk voelen.

Door je buurt lopen zal ervoor zorgen dat je nieuwe dingen ontdekt die je al een miljoen keer eerder hebt gezien maar nooit hebt opgemerkt.

De Man Met Wie Je Zult Trouwen

Kleine weekend uitjes zullen een oasis lijken vergeleken met de dagelijkse chaos.

Door je leven met hem zal alles een andere betekenis krijgen, en je zal je altijd beseffen hoe erg je wenst dat zij erbij zijn wanneer je iets grappigs ziet, of iets moois.

De man met wie je zult trouwen zal elke keer dat je bij hem bent voelen als thuiskomen, want hij is de enige die weet hoe hij voor je moet zorgen – zonder je het gevoel te geven dat je een kind bent.

Hij zal een warme kom soep voor je maken, maar nog steeds schunnige grappen maken terwijl je aan het eten bent.

Hij zal je in zijn armen houden, maar je adem stelen als hij je verrast met een innige zoen.

De Man Met Wie Je Zult Trouwen

Hij zal de hele dag met je gamen op de bank, maar zich ook leuk aankleden als jullie uit eten gaan.

En ja, soms zul je ruzie hebben, maar je zult nooit een seconde twijfelen dat je thuis bent als je samen bent.

Als hij naar buiten stormt in boosheid vertrouw je erop dat hij even een rondje loopt om zijn hoofd leeg te maken en weer terugkomt.

En als je iets zegt waar je spijt van hebt weet je dat hij je zal vergeven, en je vast zal houden tot het weer goed voelt.

De man met wie je zult trouwen zal je teamgenoot zijn en je beste vriend.

Hij zal degene zijn met wie je wilt chillen, met wie je dronken wilt worden, met wie je naakt wilt zijn, tegen wie je eerlijk wilt zijn en met wie je wilt lachen.

En als je het goed doet zal je hele leven samen voelen als een groot slaappartijtje dat nooit zal eindigen.