Skip to Content

7 Veelbetekenende Signalen Dat Jullie Een Perfecte Match Zijn

7 Veelbetekenende Signalen Dat Jullie Een Perfecte Match Zijn

Het vinden van een perfecte match in het leven is als het vinden van stukjes van een puzzel die bij elkaar te passen. Alleen het juiste stuk past, en je moet goed opletten om het te vinden.

Daarom is slechts één persoon compatibel genoeg om perfect in jouw leven te passen. Slechts één persoon is jouw ontbrekende puzzelstukje.

Simpel gezegd: je bent compatibel met een persoon met wie je een normale en gezonde relatie kunt hebben. Iemand wiens liefde voor jou overeenkomt met jouw liefde voor hen.

Iemand met wie je een gemeenschappelijke taal en gevoel van harmonie kunt vinden.

Het is niet altijd gemakkelijk om iemand te vinden bij wie we zo goed passen. Er zitten veel verkeerde puzzelstukjes in de doos. Het kan lang duren voordat je de juiste vindt.

Soms worden we dus gematcht met de verkeerde mensen en hebben we zin om het vinden van iemand die perfect bij ons past op te geven.

De veelbetekenende signalen zijn er om je te helpen zien hoe het eruit ziet als de puzzelstukjes passen en dat de echte match het wachten waard is.

Ze zijn er ook om degenen die hun perfecte match al hebben gevonden eraan te herinneren hoeveel geluk ze hebben.

1. Jullie zijn zowel beste vrienden als geliefden

7 Veelbetekenende Signalen Dat Jullie Een Perfecte Match Zijn

Vriendschap is de basis omdat vriendschap begrip impliceert, en zonder wederzijds begrip is er geen compatibiliteit. Jullie hebben plezier samen. Jullie huilen samen en delen jullie hoop en dromen.

Je maakt plannen voor de toekomst. Je hebt de chemie die eruit ziet alsof je een leven lang meegaat. En als je dat echt allemaal hebt, als je passie en vriendschap met één persoon kunt vinden, laat dat dan nooit meer los.

Hij is je persoonlijke lichaam, geest en ziel. Het beste is dat je ook van hem bent omdat je zielsverwanten bent.

2. Jullie zijn de perfecte match want jouw raar komt overeen met zijn raar

“We zijn allemaal een beetje raar. En het leven is een beetje raar.

En als we iemand vinden wiens vreemdheid verenigbaar is met de onze, sluiten we ons bij hem aan en vervallen in wederzijds bevredigende vreemdheid – en noemen het liefde – ware liefde.

3. Jullie hebben hetzelfde innerlijke kompas

Je hebt een vergelijkbare kijk op het leven en deelt dezelfde waarden, wat belangrijk is op die stormachtige dagen waarop het extreem moeilijk wordt.

Helaas zullen er waarschijnlijk een aantal van die dagen zijn, want dat hoort gewoon bij het leven. Als je weet dat je dezelfde waarden deelt, wordt het nemen van beslissingen en het overwinnen van moeilijke periodes gemakkelijker.

4. Jullie zijn de perfecte match want jullie kunnen elkaars gebreken aan

Het klinkt een beetje hard, maar het is waar. We hebben allemaal gebreken en soms maken die gebreken deel uit van ons en kunnen ze veranderen, maar misschien ook nooit veranderen.

Met de tekortkomingen van iemand anders zouden we het geen seconde volhouden, maar als het gaat om de persoon van wie we echt houden, vinden we die persoon echt niet erg. We zijn eraan gewend en kunnen nog steeds succesvol functioneren.

Wij hebben ons aan hun tekortkomingen aangepast, net zoals zij zich aan de onze hebben aangepast.

5. Jullie zijn allebei bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor jullie daden

7 Veelbetekenende Signalen Dat Jullie Een Perfecte Match Zijn

Mensen verpesten het. Niemand is perfect. Je partner moet je kunnen horen als je hem vertelt dat zijn gedrag jou pijn heeft gedaan.

Als hij zijn fouten kan erkennen en zeggen dat het hem spijt, is dat geweldig.

Dat moet je echt ter plekke accepteren, maar vermijd het hanteren van dubbele normen. Soms ben jij degene die de schuld krijgt, dus bied hem dezelfde verontschuldiging aan en denk na over je daden. Niemand is een heilige.

6. Jullie zijn bereid om samen te groeien

Mensen veranderen. Als je naar jezelf kijkt van een jaar geleden of zelfs een paar jaar geleden, was je waarschijnlijk een heel ander persoon.

Je groeit en evolueert en als je de perfecte match aan je zijde hebt, dan doe je het samen.

Je uiterlijk zal veranderen, en je gedrag, routines en voorkeuren zullen ook veranderen. Het enige dat hetzelfde zal blijven, is liefde. Dus omarm de veranderingen en koester de liefde.

7. Jullie zijn de perfecte match omdat jullie allebei vrijheid hebben

7 Veelbetekenende Signalen Dat Jullie Een Perfecte Match Zijn

Vrijheid in de zin van wederzijds vertrouwen. Je bent vrij om je leven te leiden en hebt interesses die geen verband houden met je relatie.

Jullie leggen elkaar geen beperkingen op met ultimatums. Je stelt geen grenzen.

Er is geen behoefte aan jaloezie of manipulatie van welke aard dan ook. Je relatie is gebouwd op vertrouwen.

Door elkaar de ruimte en vrijheid te geven, bouw je sterkere banden op. Jullie passen perfect bij elkaar.