Skip to Content

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Of iemand het nou toe wil geven of niet, de waarheid blijft nou eenmaal dat de meeste vrouwen een soortgelijk patroon volgen als ze de pech hebben dat ze een klootzak tegen het lijf lopen die hen probeert te bespelen.

In plaats van dat ze zo snel mogelijk bij hem wegvluchten en ze zichzelf de pijn besparen die in de toekomst onvermijdelijk zal zijn, doen ze totaal het tegenovergestelde. 

Hetzelfde geldt voor mensen die meervoudig vreemdgaan, narcisten en alle andere toxische mannen — in plaats van de ze de benen nemen gaan sommige vrouwen juist achter ze aan.

En laten we eerlijk zijn — wie kan het ze nou kwalijk nemen?

Het is niet alsof deze vrouwen graag gekwetst worden of dat ze het leuk vinden om jaren aan een relatie te verspillen die gedoemd is te mislukken.

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Het is gewoon zo dat deze klootzakken het lukt om hen ervan te overtuigen dat zij degenen zijn die hen kunnen veranderen.

Ze manipuleren alle vrouwen om te geloven dat ze die bijzondere vrouw zal zijn die deze zak zal dwingen om zijn zaken op orde te krijgen en dat zij de enige zal zijn die zijn levensstijl zal weten te veranderen.

Slechte mannen vertegenwoordigen een uitdaging voor de meeste vrouwen en in plaats van dat ze zichzelf redden kiezen deze vrouwen ervoor om hen te proberen te redden.

Natuurlijk eindigen ze allemaal teleurgesteld en met een gebroken hart achter nadat dit type klaar is met hen.

Deze vrouw is echter op geen enkele manier zoals andere vrouwen.

Ze is echt totaal anders en uniek, dus als je van plan bent om haar voor je te laten vallen met je spelletjes had je er niet verder naast kunnen zitten. 

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Deze vrouw is namelijk sterk.

Ze kan dolverliefd op je zijn, maar als ze ziet dat jij niet de ware bent zal ze je in een oogwenk uit haar leven schoppen, ook al betekent dit dat ze haar eigen hart moet breken.

Ze weet wie ze is en weet wat en wie ze verdient en ze zal zeker haar verwachtingen niet bijstellen omdat jij haar hart hebt veroverd.

Ze heeft waardigheid en daarom zal ze nooit genoegen nemen met de restjes liefde waar ze je om moet smeken.

Ze heeft te veel waardering voor zichzelf om niet geduldig te wachten tot jij je zaakjes op orde hebt.

Ze zal haar leven niet in de wacht zetten tot je voor haar kiest en ze zal zeker niet opgeslokt worden in je zieke en onvolwassen emotionele spelletjes.

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Het grootste verschil tussen haar en ieder ander ligt in het feit dat ze nooit achter jou aan zou gaan.

Als je bewijst dat je haar tijd en energie niet verdient zal ze je echter vervangen voordat je er erg in hebt

Begrijp me niet verkeerd, ze is niet het type dat van relatie naar relatie springt en zeker niet het type dat niet single kan zijn.

Ze zal echter bij je weggaan en op zoek gaan naar een man die haar verdient en die haar alles kan geven wat haar hartje begeert, zodra jij überhaupt in je hoofd haalt om haar belabberd te behandelen.

Ze zal jaren verspillen door je terug proberen te krijgen of telkens als je haar dumpt te wachten tot je weer bij haar terugkomt.

Ze zal geen slapeloze nachten doorbrengen in haar slaapkamer terwijl ze piekert over je gedrag en ze alles wat je hebt gezegd probeert te analyseren, en ze je bedoelingen en gevoelens probeert te ontcijferen.

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Ze zal haar energie niet aan een man verspillen die haar op de tweede plaats zet, aan een man die geen moeite doet voor de relatie of aan een man die het niet zeker weet wat haar betreft.

Ze zal geen genoegen nemen met een man die inconsequent gedrag vertoont en wiens woorden niet overeenkomen met zijn daden.

In plaats van dat ze in een oneindige cyclus van haat en liefde terechtkomt en van het uitmaken en bijleggen, zou ze liever verder gaan met iemand anders wanneer ze doorheeft dat jullie geen toekomst met elkaar hebben.

In plaats van dat ze je tweede kansen blijft geven en ze probeert om de onherstelbare relatie te repareren, zal ze op zoek gaan naar een man die haar überhaupt nooit slecht zal behandelen.

Het is eigenlijk nogal simpel — hoe hard dit ook klinkt — als je haar laat zien dat je voor haar de verkeerde keuze bent zal ze je door een geschiktere man vervangen.

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen

Door een man die van haar zal houden zoals zij dat graag wil en hoe ze dit verdient en door een man die haar niet gebruikt om zijn ego te strelen.

Jawel, deze vrouw zal van je houden zoals geen vrouw voor haar heeft gedaan.

Jawel, ze zal je vaak vergeven, maar als ze er eindelijk genoeg van heeft kun je niets meer doen om haar hart opnieuw te veroveren.

Een Sterke Vrouw Zal Niet Achter Je Aangaan, Ze Zal Je Vervangen