Skip to Content

Sterrenbeelden Gerangschikt Op Of Ze Wel Of Niet Snel Tevreden Te Stellen Zijn In Een Relatie

Sterrenbeelden Gerangschikt Op Of Ze Wel Of Niet Snel Tevreden Te Stellen Zijn In Een Relatie

Sommigen van ons zijn vrij snel tevreden te stellen in een relatie, anderen niet zo zeer. Als je bijvoorbeeld aan Maagd en Waterman denkt, dan durf ik te wedden dat de eerste dingen die in je opkomen ‘hoge normen’ en ‘allemansvriend’ zijn. Dus, kunnen sterrenbeelden iets zeggen over hoe we ons in relaties gedragen?

Hier zijn sterrenbeelden gerangschikt op of ze al dan niet snel tevreden zijn in een relatie. Natuurlijk zullen we beginnen met degenen die bijna onmogelijk tevreden te stellen zijn. Ik hoop dat dit je zal helpen om antwoorden te krijgen. Veel succes!

De sterrenbeelden gerangschikt op of ze al dan niet snel tevreden te stellen zijn in een relatie

Sterrenbeelden Gerangschikt Op Of Ze Wel Of Niet Snel Tevreden Te Stellen Zijn In Een Relatie

1. Maagd

We weten allebei waarom Maagden bovenaan de lijst staan. Deze prachtige wezens zijn perfectionisten en alles moet op hun manier worden gedaan. Ze hebben ongelooflijk hoge normen, maar dat komt simpelweg omdat Maagden hun waarde kennen en er geen compromissen over willen sluiten.

Maagden zijn echt onafhankelijk en ze hebben niemand nodig om zich compleet te voelen. Het is echt moeilijk om ze tevreden te stellen. Het lijkt erop dat je constant aandacht moet besteden aan hoe je dingen zegt of aan wat je doet, omdat ze je woorden en acties de hele tijd analyseren.

Ze proberen echter niet onbeleefd te zijn of je een minderwaardig gevoel te geven. Ze vinden het gewoon prettig om dingen op een specifieke manier te doen. Het is voor hen dus gemakkelijker om alles zelf af te handelen dan om je uit te leggen hoe je het moet doen en het vervolgens opnieuw te doen als ze het niet goed vinden.

2. Waterman

Weet iemand hoe je een Waterman tevreden moet stellen? Je zult zeker hun aandacht krijgen als je het gesprek gaande kunt houden en het interessant kunt maken. Het betekent echter niet dat ze blijven. Deze personen zijn zeer onafhankelijk en ze hebben niet echt een partner nodig.

Denk niet dat je met je uiterlijk of creatieve versierzinnen indruk op ze kunt maken. Ze kunnen met gemak je intenties achterhalen. Hoewel ze vriendelijk en extravert zijn, zul je ze nooit kunnen lezen. Watermannen houden er niet echt van om hun emoties te uiten, dus hebben ze de neiging om mensen waar ze om geven buiten te sluiten.

Je zult altijd moeite hebben om erachter te komen of Waterman van je houdt of je haat. Emoties zijn echter uiterst belangrijk voor hen en ze verwachten dat je ze begrijpt. Mensen die onder dit teken zijn geboren, weten wat ze waard zijn en wat ze te bieden hebben.

3. Ram

Personen geboren onder dit teken zijn voortdurend op zoek naar nieuwe avonturen. Ze vinden het moeilijk om op één plek te blijven. Ze stellen altijd nieuwe doelen en streven voortdurend naar betere dingen. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat Ram bindingsproblemen heeft, wat gedeeltelijk waar is.

Ze zijn zo verliefd op hun vrijheid, dat hun partners het spel moeten intensiveren en hen op hun avonturen moeten volgen. Daarom kunnen veel mensen het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn voor dit vuurteken en kunnen ze ervoor kiezen om te vertrekken.

Ram houdt niet van routine, dus ze kunnen in paniek raken wanneer liefde iets normaals in hun leven wordt. Als hun partner moet je hier en daar wat pit toevoegen om ze aan je zijde te houden.

4. Boogschutter

Sterrenbeelden Gerangschikt Op Of Ze Wel Of Niet Snel Tevreden Te Stellen Zijn In Een Relatie

Een ander rusteloos vuurteken dat dicht bij de top van onze lijst staat. Ze moeten de hele dag in beweging zijn en ze verwachten dat hun partners hun tempo volgen. Omdat ze echt vriendelijk zijn, kunnen ze je in het begin een beetje verwarren, maar als je mentaal op dezelfde golflengte aansluit, dan zijn ze van jou.

Boogschutter kent alle trucs als het om flirten en iemand verleiden gaat, dus je kunt in hun spel niet winnen. Het zal een heel moeilijke taak zijn om deze mensen verliefd op je te laten worden, en nog moeilijker om ze geïnteresseerd te houden.

Ze houden ervan om bewonderd en achternagezeten te worden, dus als je denkt dat ze je liefde waard zijn en je volhardend bent als het om het tonen van je genegenheid gaat, dan kun je misschien een Boogschutter temmen.

5. Schorpioen

Als we zouden rangschikken op het meest jaloerse teken, dan weet je dat Schorpioen de eerste plaats zou innemen. Als het echter om de vraag gaat of ze snel tevreden zijn in een relatie, dan zitten ze ergens in het midden.

Schorpioenen zijn echt geheimzinnige mensen. Ze zijn bang om gekwetst te worden, dus zetten ze een muur om zich heen voordat je ze zelfs maar probeert te benaderen. Ze zijn erg kieskeurig als het om het binnenlaten van mensen gaat, dus je moet je best doen om indruk op ze te maken.

Uitdagingen zijn iets dat ze zeer waarderen en je moet je echt van de massa onderscheiden om ervoor te zorgen dat Schorpioen je opmerkt. De problemen kunnen optreden wanneer je begint te daten, omdat ze niet het gemakkelijkste sterrenbeeld zijn om mee om te gaan.

6. Stier

Als het om mensen gaat die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, dan zijn ze echt moeilijk te imponeren. Als je echter eenmaal met ze begint te daten, dan zijn de dingen vrij eenvoudig. Complimenteer ze vaak en wees er voor hen wanneer ze je nodig hebben. Dat is het enige wat Stier nodig heeft.

Maak tijd om ze te zien, breng veel qualitytime met ze door, of wees gewoon in dezelfde kamer aanwezig terwijl je verschillende dingen doet. Ja, dat klopt, je hoeft helemaal niet te praten. Pak een boek, of scrol door je nieuwsfeed, maar wees er en glimlach af en toe naar je partner.

Het wordt een zware klus om hun hart te winnen, maar een Stier tevredenstellen in een relatie kan het gemakkelijkst zijn als je weet hoe je het goed moet doen. Soms kan de relatie door worstelingen gaan, vanwege de jaloezie van Stier, maar hebben niet alle relaties ups en downs?

7. Weegschaal

Weegschalen zijn vrij gemakkelijk tevreden te stellen in een romantische relatie. Of je nu besluit om ze te verrassen met een weekendje weg of een romantisch diner in een chic restaurant, ze zullen het absoluut geweldig vinden. Luxe is iets waar dit teken echt van geniet, maar ze hebben het niet nodig.

Laat dit je dus niet voor de gek houden. Deze mensen waarderen boven alles liefde en passie, dus zolang je ze een overvloed aan liefde en passie geeft, zullen ze gelukkig zijn. Ze geven echt om je emoties en behoeften en hoe je ze zich laat voelen, in plaats van die geschenken en materialistische verrassingen.

Je kunt een beetje moeite hebben om Weegschaal te overtuigen om zich te binden, maar als ze eenmaal de juiste persoon hebben gevonden, dan gaan ze er honderd procent voor.

8. Leeuw

Sterrenbeelden Gerangschikt Op Of Ze Wel Of Niet Snel Tevreden Te Stellen Zijn In Een Relatie

Mensen die onder dit teken zijn geboren, zijn zelfverzekerd en weten wat ze waard zijn. Daarom verlaten ze een relatie zodra ze zich realiseren dat het hen schade berokkent of wanneer ze zich geen prioriteit voelen. Hun ergste nachtmerrie is dat ze niet worden gerespecteerd en hun behoeften worden verwaarloosd.

Maar zodra je hun vertrouwen wint, zijn Leeuwen vrij gemakkelijk tevreden te stellen in een relatie. Geef ze een heleboel complimenten, laat ze zich de hele tijd speciaal voelen (ja, ik bedoel echt de hele tijd), en hou met heel je hart van hen, zelfs van hun gebreken.

In ruil daarvoor zal Leeuw het soort partner zijn met het grootste hart dat bereid is om alles voor je te doen.

9. Tweelingen

Als het om het tevredenstellen van Tweeling in een relatie gaat, bewijs dan dat ze je partner in crime zijn, maak van je leven een avontuur en vermaak elkaar. Dit teken is erg intellectueel, maar ook altijd in voor een avontuur. Mensen die onder dit teken zijn geboren, hebben dus beide dingen in een relatie nodig.

Het probleem is in feite dat de meesten van hen niet hebben gevonden wat hen echt gelukkig maakt. Ze kunnen dus een beetje lastig zijn om verliefd te blijven. Je hebt misschien het gevoel dat jij degene bent die al het werk doet en dat je je partner niet tevreden kunt stellen, hoeveel je het ook probeert.

Als je echter met Tweeling klikt, maak je dan klaar voor een ongelooflijk avontuur en een relatie waarin je als individu zeer gewaardeerd wordt.

10. Vissen

Vissen zijn absoluut niet moeilijk tevreden te stellen in een relatie, vooral omdat ze hun partners willen behagen. Deze mensen willen hun liefde op zoveel manieren laten zien, maar hun idee van romantiek is eerlijk gezegd heel eenvoudig.

Breng je vrije tijd met hen door, geef ze vaak oprechte complimenten en voer diepgaande, zinvolle gesprekken met hen. Je zult zeker het hart van Vissen winnen en alles meer dan dat zal gewoon een bonus voor hen zijn.

Ze zullen alles wat je voor hen doet zeer waarderen en je nog twee keer terugbetalen.

11. Steenbok

Steenbokken zijn moeilijk te lezen omdat ze altijd dat pokergezicht behouden. Als het je eenmaal lukt, dan zijn het echte schatjes. Het is waar dat deze mensen hoge normen hebben, maar ze zijn niet zo moeilijk tevreden te stellen in een relatie.

Geef hen zekerheid en help hen om hun muur te laten zakken. Maak duidelijk wat je van hen wilt en je hebt ze voor het leven. Laat ze zien dat je altijd aan hun zijde zult staan wanneer ze je het meest nodig hebben.

Als je ze eenmaal bewijst dat ze je kunnen vertrouwen en dat je aan hun normen voldoet, dan is dat het wel. Steenbok zal je binnenlaten.

12. Kreeft

Sterrenbeelden Gerangschikt Op Of Ze Wel Of Niet Snel Tevreden Te Stellen Zijn In Een Relatie

Als het om Kreeft gaat, dan weten we allemaal dat ze het gemakkelijkst tevreden te stellen zijn in een relatie. Dit waterteken is erg familiegericht. Als je ze laat zien dat je dezelfde waarden en plannen voor de toekomst deelt, is de deal bezegeld.

Als je ze laat zien dat je aardig en eerlijk bent en als je liefdevol naar ze bent, dan zullen ze gelukkig zijn. Het ding is, ze zijn gewend om degenen te zijn die het meest geven in een relatie. Zelfs het kleinste lieve ding dat je voor hen doet, is dus een groot iets.

Blijf loyaal, respecteer ze en toon je genegenheid en waardering. Dat is het enige waar ze om vragen.