Skip to Content

Dit Gebeurt Er Als Je Hem Eindelijk Ontmoet

Dit Gebeurt Er Als Je Hem Eindelijk Ontmoet

Je zal nooit meer een ander willen. Nooit. Meer. 

Wanneer je hem ziet weet je gewoon dat hij de man is op wie je je hele leven hebt gewacht. Wanneer hij je aanraakt weet je dat dit de aanraking is die je de rest van je leven wilt voelen.

Je weet gewoon dat dit de liefde is waar je naar hebt gesmacht.

Hij zal aandacht aan je besteden en aandacht luisteren naar alles wat je te zeggen hebt. Hij zal niet geveinsd interesse tonen, want hij heeft geen interesse in een neppe relatie

Er zal een onverklaarbare connectie tussen jullie zijn en jullie zullen urenlang praten, lachen en elkaar leren kennen, en jullie zullen er geen genoeg van krijgen. 

Je gebreken en eigenaardigheden zullen de kleine vreemde dingen zijn die hij te gek vindt. Hij zal ze niet proberen te veranderen of ze je proberen af te leren.

Hij zal juist meer van je gaan houden. Hij zal meer van je gaan houden omdat je uniek bent. Je bent er een uit duizenden.

Hij zal verliefd worden op je intelligentie, je mooie ziel en wie je bent. Dat is ware liefde. Het oordeelt niet, het bestaat gewoon.

Je zal zien hoe respectbol en vriendelijk hij is. Je zal het zien als je let op hoe hij zich gedraagt en je zal het horen als je naar hem luistert als hij praat. Hij zal nooit iets doen om jou of een ander zonder respect te behandelen.

Je zal elkaar langzamerhand leren kennen en jullie zullen genieten van het gezelschap. Hem appen en opbellen zal een dagelijkse bezigheid worden. En als je niets van hem hoort, krijg je het gevoel alsof er iets mist. Je zal je leeg voelen.

Nee, het ligt niet aan de dag. De reden is dat je gehecht begint te raken. Je houdt misschien nog niet van hem, maar je bent wel goed op weg.

Je hebt nooit eerder een man ontmoet die aan je lippen hing, die aandachtig luisterde. Je hebt nooit eerder een man ontmoet die passie heeft voor de dingen waar jij passie voor hebt.

Hij probeert niet closer met je te worden door te doen alsof hij geïnteresseerd is. Hij is gewoon oprecht geïnteresseerd. Hij is zichzelf.

Jullie zullen vrienden worden. Je zal hem volledig in je leven integreren en vanaf dat moment zul je je geen leven kunnen voorstellen zonder hem.

Hij zal er voor je zijn als je je somber voelt. Hij zal je helpen als je hulp nodig hebt. Langzamerhand zal hij vaker voor jou kiezen dan voor hemzelf. Langzamerhand maakt hij jou zijn prioriteit

Dat zal niet expres gebeuren. Hij is zich er waarschijnlijk niet eens van bewust. Hij is zich er niet van bewust dat hij verliefd begint te worden op de liefde van zijn leven.

Hij zal er voor je zijn om je te helpen genezen als je verdrietig bent. Hij zal eerst een goede vriend zijn voordat hij je de liefde van je leven wordt.

Jullie zullen nog closer worden. Jullie zullen nog betere vrienden worden—jullie zullen zo gehecht aan elkaar zijn dat er weinig verschil is tussen liefde voor een vriend en een eeuwige romantische liefde. 

Hij zal proberen om je een beter mens te maken. Hij zal er zijn om je onzekerheid uit te wissen. Hij zal je door en door kennen. Hij zal weten hoe je denkt en wat je zal doen.

Op een bepaald moment zul je je realiseren dat je van hem houdt. Maar je werd niet alleen verliefd op dat moment. Je zal je realiseren dat je al een tijdje van hem houdt, maar dat je wilde dat de relatie op een natuurlijke manier vorderde.

Je moest die liefde tot iets groters laten groeien, tot iets onoverwinnelijks. Nu dat het moment daar is, heb je je gerealiseerd dat je zielsveel van hem houdt. Je hebt je gerealiseerd dat je niet zonder hem wilt leven.

Hij zal eerlijk tegen je zijn en hij zal je zeggen wat je aan jezelf moet veranderen om een beter mens te zijn, maar hij zal nooit een loopje met je nemen om te veranderen of je manipuleren om zijn overtuigingen over te nemen. Hij houdt te veel van je en hij heeft te veel respect voor je om dat te doen.

Hij zal je helpen om te groeien, want vanaf dat moment zijn jullie samen. Jullie zijn een geheel en als jij groeit, zal hij ook groeien. 

Hij zal je uitdagen en jij zal hem uitdagen. Jouw succes zal ook zijn succes zijn. Hij zal trots op je zijn en hij zal iedereen laten weten hoe geweldig de vrouw aan zijn zijde is.

Iedere keer als hij het mis heeft zal hij het toegeven en hij zal je vergeven als je een fout maakt, want hij weet dat niemand perfect is. Hij weet dat iedereen weleens een verkeerde keuze maakt.    

Het belangrijke is dat je hem nodig hebt om je op te vangen of om je overeind te helpen.

Wanneer je doorhebt hoe ware liefde eruit hoort te zien, zul je weten dat deze liefde het wachten waard was. Je zal weten dat het verdriet en de tranen die je hebt gelaten niet voor niets zijn geweest. Je zal weten dat elke stap en elke beslissing je hier naartoe hebben gebracht. Dit perfecte leven. Deze perfecte liefde. 

En neem hem zelfs nu, na zo’n lange tijd, niet voor lief. Hou van hem zoals je dat aan het begin deed, want toen begon je liefde te groeien—de dag waarop jullie elkaar voor het eerst in de ogen keken.

Wees dankbaar dat je hem hebt. Wees blij dat je hem gevonden hebt. Niet iedereen maakt dit mee. 

Dit Gebeurt Er Als Je Hem Eindelijk Ontmoet