Skip to Content

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Vaarwelzegt

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Vaarwelzegt

Een sterke vrouw zal haar vaarwel op een andere manier zeggen omdat ze niet zomaar een vrouw is.

Ze zal niet lang blijven huilen, ze zal je niet de schuld blijven geven van je vorige fouten, en ze zal je ook niet dwingen om te blijven. Ze is bekend met verlating omdat ze er sterker door is geworden.

Ze zal je laten vertrekken omdat ze precies weet dat mensen tijdelijk zijn en dat het vaak zo is dat het leven doorgaat, met of zonder degene van wie ze heeft gehouden.

Ze zal je besluit om te vertrekken respecteren want ze begrijpt dat je het verdient om gelukkig te zijn en deze hele wereld te ontdekken zolang dit mogelijk is.

Een sterke vrouw weet dat ze het alleen moet zien te overleven en ze zal nooit op anderen bouwen alleen maar omdat haar hart is gebroken.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Vaarwelzegt

Een sterke vrouw zal zich altijd herinneren dat aandacht en genegenheid zaken zijn die niet van de ander gevraagd moeten worden, want de liefde zou makkelijk een eenvoudig moeten zijn.

Ze is het soort vrouw dat oprecht begrijpt dat de juiste mensen altijd in haar leven zullen blijven en als je besluit te vertrekken gelooft ze dat ze ontelbaar veel andere mensen onderweg zal ontmoeten.

Ze weet dat elk eind altijd opgevolgd zal worden door een nieuw begin en ze is niet bang om opnieuw te beginnen.

Dit soort vrouw is het zat om altijd achtergelaten te worden en voor lief genomen te worden, maar ze zal nooit spijt hebben van haar beslissing om toen van je te houden.

Ze kent geen angst en ze weet dat ze dapper genoeg zal zijn om haar hart weer open te stellen, hoewel ze al een miljoen keer is gekwetst.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Vaarwelzegt

Dit soort vrouw zal altijd haar hoop levende houden omdat ze gelooft dat er een aantal mensen rondlopen die niet van haar zijde zullen wijken, wat er ook gebeurt.

Door je afwezigheid zal ze haar eigenwaarde leren kennen en ze zal zich uiteindelijk beseffen dat ze altijd haarzelf zal blijven, met of zonder jou.

Dus, liever dan vaarwelzeggen en rouwen om het verlies van jou, zal ze weer opstaan en zal ze haar uiterste best doen om een dag tegelijk te nemen.

Je afwezigheid zal haar brandstof zijn om nog niet bereikte doelen en dromen na te jagen. Ze zal niet alleen overleven, ze zal haar dromen laten uitkomen

. Ondanks het feit dat ze niet te herstellen is, weet ze precies dat ze sterker dan ooit zal worden, want ze trekt altijd lering uit pijn en je hebt haar zoveel lessen gegeven.

Liever dan vaarwelzeggen en je te vragen om terug te komen, zal een sterke vrouw leren om zichzelf te vergeven.

Ze zal leren om meer van haarzelf te houden dan voorheen, omdat ze zich realiseert dat van jezelf houden de weg is om te overleven.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Vaarwelzegt

Ze zal haar uiterste best doen om zichzelf niet de schuld te geven van jouw beslissing om te vertrekken.

Ze zal haarzelf proberen te overtuigen dat ze haar best heeft gedaan om je te laten blijven, maar dat je haar evengoed hebt verlaten.

Een ding is zeker; wanneer een sterke vrouw vaarwelzegt, zal ze zich nimmer meer omkeren.

Dus, als je bij zinnen komt en je realiseert dat het de verkeerde keuze was om haar te verlaten zal het te laat zijn, want ze is alweer verder gegaan met haar leven.

Een sterke vrouw zal altijd vooruitkijken, omdat ze nooit in haar verleden zal blijven hangen.

Je bent slechts een deel van dat verleden en ze zal dat ook zo houden. Ze zal je misschien een tweede kans geven, maar ze weet precies dat haar vertrouwen in jou kapot is.

Dus zal ze je vergeven, maar ze zal nooit vergeten wat je hebt gedaan.

Wanneer een sterke vrouw vaarwelzegt, was dat het exacte moment waarop je je zal beseffen dat ze helemaal niets is kwijtgeraakt; in plaats daarvan ben jij haar kwijtgeraakt.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Vaarwelzegt