Skip to Content

Dit Is Het Soort Liefde Dat Je Verdient

Dit Is Het Soort Liefde Dat Je Verdient

Je verdient iemand die je een verdomd appje terug wil sturen, weet je wel?

Iemand die jou wil, alleen jou, en die je het gevoel geeft dat je gewild bent.

Iemand die zich niet kan weerhouden van je meteen in ochtend een bericht te sturen, wanneer het zonlicht naar binnen schuifelt door het gordijn, en ze nog half in slaap zijn.

Iemand die hun dronken vrijdagavonden met jou wil doorbrengen, maar ook hun luie limonade zondagen.

Iemand die de paraplu die voor een persoon is bestemd precies boven jou houdt terwijl het giet, zodat je droog blijft, zelfs als dat betekent dat zij zeiknat worden.

Je verdient iemand die je vaak aan je denkt. Iemand die je opbelt na een superlange dag te hebben gehad, omdat ze je stem willen horen voordat ze gaan slapen. Iemand die plannen met je maakt op een dinsdagavond, want het weekend is nog te ver weg, en wat maakt het uit als we de volgende ochtend moeten werken.

Iemand die jazeker zegt, niet misschien, en zich daaraan houdt.

Je verdient het om een lied op de radio te horen die je van binnen doet smelten voor slechts de gedachte aan deze persoon.

Iemand die je urenlang kan bekijken terwijl je slaapt, en die helemaal tevreden is in de gratie en rust van dat moment. Iemand die bijdehand een zoen steelt wanneer je midden in een zin bent en je helemaal hun lippen niet had verwacht.

Iemand die gelukkig is om een pizza met jou te verorberen in bed, en niet over je joggingbroek & slordige knot oordeelt. Iemand die gewoon helemaal weg van je is.

Je verdient iemand die jullie beide constant uitdaagt; iemand die ervoor zorgt dat jij ernaar streeft om elke dag een beter iemand te zijn, want zij proberen ook om beter te worden.

Iemand op wie je kan rekenen en die blijven plakken als alles in het honderd loopt, en dat zal gebeuren. Iemand die ervoor kiest om je op te hemelen, altijd. Je verdient magie, en vuurwerk, en confettikanonnen die in je klare blauwe lucht ontploffen.

Je verdient iemand die altijd voorzichtig met je hart zal omgaan, want ze weten van dichtbij hoe erg kwetsbaar die al was voordat zij die hadden gestolen.

Iemand wiens hart pijn doet wanneer dat bij jou het geval is. Iemand die elke dag naast je ontwaakt en het gevoel heeft dat ze de jackpot hebben gewonnen, telkens weer opnieuw, en die zich afvragen wat ze in een vorig leven zo goed hebben gedaan om nu zo verdomd veel geluk te hebben. Je verdient de volledige aandacht van iemand.

Iemand die naar je kijkt, en ik benadruk, die je echt ziet staat, en al de schoonheid die je in je bezit hebt.

Je verdient het om iemands eerste keuze te zijn. Iemands beste vriend. Om met iemand twee handen op een buik te zijn. Dat je alles bent voor iemand. Je verdient het om van gehouden te worden; en om buitengewoon veel van gehouden te worden. En om elke dag te horen te krijgen dat je geliefd bent.

Mooie meid, je verdient niets minder dan dit soort liefde.

Dit Is Het Soort Liefde Dat Je Verdient