Skip to Content

Dit Is Hoe Iemand Met Angstigheid Verliefd Wordt

Dit Is Hoe Iemand Met Angstigheid Verliefd Wordt

Iemand met angstigheid wordt op dezelfde manier verliefd – instinctief, snel en vaak gemakkelijk. Het enige verschil is dat terwijl ze verliefd worden, hun hersenen ook miljoenen verschillende redenen heeft waarom dit ook angstaanjagend en gevaarlijk is en zo gemakkelijk wordt verbroken.

Iemand met angstigheid wordt langzaam verliefd. En met een vreemd schuldgevoel, vanwege de gedachten die niet zullen zwijgen.

De gedachten zoals deze kunnen onmogelijk standhouden, en dit kan onmogelijk echt zijn, en dit is te mooi om waar te zijn, en iets zal dit op een gegeven moment verpesten.

Iemand met angstigheidt wordt verliefd terwijl hij een vreemde mengeling van hoop en angst voelt.

Hoop – dat ze eindelijk iemand hebben gevonden met wie ze kunnen praten, iemand die ze kunnen vertrouwen, iemand die ze misschien terugbrengt wanneer ze zich gevangen voelen en in hun eigen geest stikken.

En angst – dat ze niet goed genoeg zullen zijn, dat ze dit niet verdienen, dat hun hart vredig in de handen van iemand anders slaapt, maar dat het op elk moment kan worden verbrijzeld.

Maar iemand met angstigheid wordt ook van harte verliefd.

Ze worden fel en absoluut verliefd en met de toewijding tot iets dat uiteindelijk licht, spannend en echt is.

Ze voelen zich bang maar zeker, onbeheerst, maar ook luchtig, met een onmiddellijk instinct om hun persoon op alle mogelijke manieren te beschermen en met de wetenschap dat ze nu meer om het leven van iemand anders geven dan om zijn eigen.

Iemand met angstigheid waardeert de grote dingen, maar wordt verliefd tijdens de kleine momenten – rustige autoritten, diepe slaap, telepathische blikken in het midden van een saai feestje.

Ze worden verliefd tijdens geruststellende gesprekken. Ze worden verliefd op het vasthouden van de hand waardoor ze zich meer op hun gemak voelen tijdens een turbulente vlucht.

Ze worden verliefd tijdens de kleine dingen, omdat de kleine dingen ervoor zorgen dat ze zich normaal voelen.

De kleine dingen met een speciaal iemand herinneren hen eraan dat het niet veel hoeft te vergen om ze terug te brengen van een donkere nacht of een paniekaanval of een meltdown op het werk.

Iemand met angstigheid wordt verliefd op de manier zoals jij – ze worden verliefd intens en kwetsbaar en volledig. Het enige verschil voor hun is dat zij eindelijk ook iemand gevonden hebben die ze werkelijk ook verdienen.