Skip to Content

Dit Is Hoe Je Weet Dat Hij Je Niet Zo Leuk Vindt, Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld

Dit Is Hoe Je Weet Dat Hij Je Niet Zo Leuk Vindt, Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld

1. Vind Ram je wel of niet zo leuk

Ram kan het feit dat hij verliefd is niet verdoezelen. Als hij je echt wil en niet zonder je wil leven, dan zal hij ervoor zorgen dat je je daarvan bewust bent.

In een liefdeloze relatie blijven waar er geen aantrekkingskracht en passie is, is voor hem geen optie. Hij zal liever het risico lopen je pijn te doen door je te vertellen dat hij niet geïnteresseerd is dan je aan het lijntje te houden. Wat voor de lange termijn eigenlijk een goede zaak is.

Als hij je wil, dan komt hij je halen. Al het andere is een teken dat hij je niet zo leuk vindt.

2. Stier

Hij is het meest dubbelzinnige teken als het om ‘hij houdt van me, hij houdt niet van me’ gaat! Je zult geen idee hebben of hij je wel of niet leuk vindt. Maar ongeacht zijn gedrag, heeft hij een verhaal dat je kan helpen om te zien of je gewoon je tijd met hem verspilt.

Stier-mannen zijn erg nieuwsgierig. Het kost veel tijd om te beslissen of ze iemand wel of niet zo leuk vinden. Dus ze stellen veel vragen en willen ze alles over je weten. Dus als hij interesse toont in je leven en wie je eigenlijk bent, dan heb je zeker een kans.

3. Tweeling

Dit Is Hoe Je Weet Dat Hij Je Niet Zo Leuk Vindt, Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld

Tweelingen houden van flirten. Als je Tweeling-man geen genegenheid toont, moeite doet om indruk op je te maken en je aan het lachen maakt, dan vindt hij je zeker niet zo leuk. Wanneer hij er niet op staat om samen op avontuur te gaan, dan wil hij waarschijnlijk dat jullie gewoon vrienden zijn.

Als een Tweeling-man je leuk vindt, dan zal hij zijn volledige charme aanzetten. Hij zal elke truc in het boek gebruiken om je te verleiden. En je hals over kop verliefd op hem te laten worden.

4. Kreeft

Als een Kreeft-man gevoelens voor je heeft, dan weet je dat zeker. Het zijn natuurlijke verzorgers en elke Kreeft-man zal ervoor zorgen dat hij je alles geeft wat je nodig hebt. Als je ziek bent, dan komen ze naar je toe met een kom warme soep en hete thee.

Als je Kreeft-man op een andere manier reageert dan door genegenheid en zorgen te tonen, dan is hij zeker niet zo gek op je.

5. Vind Leeuw je wel of niet zo leuk

Leeuw-mannen doen hun uiterste best voor het meisje dat ze leuk vinden. Als je ooit van een bepaalde situatie hebt gedroomd of iets dat je zou willen doen of zien, en als je hem dat hebt verteld, dan zal hij zorgen dat hij je dromen waarmaakt, maar alleen als hij je leuk vindt.

Hij zal aandacht besteden aan alles wat je zegt. En vroeg of laat zal hij je verrassen met alles wat je wilt en waarnaar je hunkert. Leeuw zal ervoor zorgen dat de vrouw die hij leuk vindt niets van haar leven mist.

6. Maagd

Maagd is overal onzeker over. Hun analytische benadering vernietigt vaak elke kans op liefde. Waarom? Omdat het hen een eeuwigheid kost om te laten zien of zeggen dat ze je leuk vinden, en meestal verliezen de meeste vrouwen hun interesse of denken ze gewoon dat hun verliefdheid hen toch niet zo leuk vindt.

Hier maken Maagden elke keer een fout, dus veel succes met het uitzoeken of hij je leuk wel of niet zo leuk vindt. Hoewel, als je extreem veel geluk hebt, dan zal hij kleine dingen voor je kopen als een teken dat hij aan je denkt als je er niet bent. Dat is de enige aanwijzing die hij je zal geven, dus open je ogen en let op!

7. Weegschaal

Een Weegschaal-man zal je zijn genegenheid tonen door middel van sociale vaardigheden. Zo eenvoudig is het. Omdat het echte sociale vlinders zijn, zullen ze je door middel van een gesprek laten zien dat ze om je geven.

Als ze met je in gesprek willen, dan vinden ze je logischerwijs interessant en willen ze je wat meer verkennen. Dus zolang een Weegschaal met je over interessante onderwerpen praat, dan kun je er zeker van zijn dat hij in je geïnteresseerd is.

8. Vind Schorpioen je wel of niet zo leuk

Schorpioen-mannen zijn super bezitterig en jaloers. Als de vrouw die ze leuk vinden met andere mannen praat, dan wordt hij gek. Dan, te oordelen naar zijn gedrag, kun je er zeker van zijn dat er misschien iets tussen jullie twee aan de hand is.

Hij zal je een miljoen vragen stellen over vrienden met wie je omgaat, omdat hij ervoor wil zorgen dat hij beter is dan zij. Zijn jaloezie kan freaky of schattig zijn – afhankelijk van hoe je het bekijkt.

9. Boogschutter

Dit Is Hoe Je Weet Dat Hij Je Niet Zo Leuk Vindt, Op Basis Van Zijn Sterrenbeeld

Boogschutters zijn genadeloos eerlijk, wat zowel goed als slecht kan zijn. Het goede is dat je je niet hoeft af te vragen of hij je wel of niet zo leuk vindt. Ze zullen je alles wat ze over je voelen recht in je gezicht vertellen zonder zich in te houden.

Maar het slechte is dat als ze je niet zo leuk vinden, ze geen problemen zullen hebben om het slechte nieuws koud en afstandelijk te brengen en ze niets om jouw gevoelens geven.

10. Vind Steenbok je wel of niet zo leuk

Steenbok-mannen zijn heethoofdig en koppig. Compromissen sluiten is niet waar ze voor gaan. Dus als je dat in overweging neemt, als het je lukt om een Steenbok iets te laten doen dat ze niet zo leuk vinden, dan vindt hij je zeker leuk.

Anders, als hij je verzoek met een solide nee afwijst, niets in overweging nemend, dan vindt hij je niet zo leuk. Sorry.

11. Waterman

Het is je waarschijnlijk overkomen dat je alle mogelijke signalen hebt afgegeven dat je een Waterman-man leuk vindt, maar hij ze niet lijkt te begrijpen. Nou, ik haat het om het je te vertellen, maar ze zijn niet dom. Ze begrijpen je signalen heel goed – het probleem is dat ze niet geïnteresseerd zijn.

Als iemand ze leuk vindt, maar ze die persoon niet zo leuk vinden, dan zullen ze doen alsof ze geen idee hebben. En je zou dat als hard to get kunnen interpreteren, maar helaas vinden ze je gewoon niet zo leuk.

12. Vissen

Vissen kunnen het niet verbergen als ze verliefd zijn. Als een van de meest verstandige en gevoelige tekens van de dierenriem worden Vissen verliefd met de snelheid van het licht en ze willen er zo snel mogelijk iets meedoen.

Als ze je niet met liefde en aandacht overladen, dan vinden ze je niet zo leuk, want het einde van een avondje uit met een Vissen die op je valt, eindigt altijd in een kus en niet in een handdruk.