Skip to Content

Je Vindt Hem Niet Leuk, Je Wil Gewoon Graag Veel Aandacht

Je Vindt Hem Niet Leuk, Je Wil Gewoon Graag Veel Aandacht

Elke ochtend direct nadat je je wekker hebt uitgezet, pak je je telefoon en daar is hij, de man die je veel aandacht van je dromen geeft.

Een goedemorgenbericht dat hij zorgvuldig stuurde vlak voordat je op het punt stond op te staan. Hij wil het niet eerder sturen omdat hij bang is dat je er wakker van wordt.

Zijn berichten zorgen ervoor dat je je speciaal voelt en het is iets waar je al sinds je tienerjaren naar op zoek was. Dromend over het vinden van je ware liefde. Al die films en boeken die je hebt gelezen, komen eindelijk uit, toch?

Met hem hoef je je nooit zorgen te maken dat je de tweede optie bent. Waarom? Want wat er ook gebeurt, je weet dat je altijd zijn nummer één keuze zult zijn. Zelfs als hij in een kamer zat vol met de mooiste vrouwen ter wereld, zou hij nog steeds voor jou kiezen. Omdat jij de ster bent die het helderst in zijn ogen schijnt.

Hij is het soort man dat je met liefde overlaadt. Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je op het punt staat in slaap te vallen, is hij er om je een speciaal gevoel en veel aandacht te geven.

En het maakt hem niet uit dat jullie niet aan het daten zijn. Hij zal nog steeds doen alsof jij de enige bent die zijn hart bezit.

Het voelt ongelooflijk om iemand te vinden die eindelijk begrijpt hoe hard je probeert om succesvol te zijn, hoe zorgzaam en liefdevol je bent. Hoe kleine dingen genoeg kracht hebben om je dag geweldig te maken.

Nu hij hier is, hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je je alleen voelt.

Hij is maar één telefoontje verwijderd. Of het nu pijpenstelen regent of dat er meters sneeuw op de weg ligt, hij zal er zijn als je hem vertelt dat je hem nodig hebt.

Je weet dat hij er is om plezier met je te hebben, maar ook om de schouder te zijn om op uit te huilen. Misschien stuurt hij je zelfs romantische liedjes om je speciaal en geliefd te laten voelen. En op dat moment voelt het leven geweldig, toch?

Maar om de een of andere mysterieuze reden lukt het je gewoon niet om met hem te daten. Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe het mogelijk is dat ik zoveel dingen over je leven weet. De waarheid is dat ik er ben geweest. Ik heb eerder in jouw schoenen gestaan en ik heb een advies voor je.

Veel aandacht is verslavend. Ik weet dat er geen beter gevoel is dan iemands eerste keuze te zijn in deze hele wijde wereld. En ik weet ook dat na zoveel liefdesverdriet, het soms voelt dat deze man de juiste is voor jou.

De waarheid is echter dat het mogelijk is om verliefd te worden op de veel aandacht die je krijgt en niet op de persoon die het je geeft.

Het is mogelijk om alle rode vlaggen te negeren waarmee hij zwaait sinds je hem hebt ontmoet.

Laat me je iets vragen. Toen je uitging met je vrienden, begon hij je dan nog meer te sms’en dan normaal? Ja? Je dacht waarschijnlijk dat het een lief gebaar was dat bewijst hoeveel hij om je geeft en wil dat je veilig bent.

Maar de waarheid is dat het een teken kan zijn dat hij eigenlijk overdreven bezitterig is, ook al daten jullie helemaal niet.

Mannen zien andere mannen altijd als een bedreiging omdat ze denken dat iedereen naar hun vrouw kijkt zoals zij. En die angst zorgt ervoor dat ze bezitterig worden, en dat zouden we kunnen verwarren met veel aandacht.

Dus ja, je houdt van veel aandacht. Iedereen doet dat, omdat het de kracht heeft om ons gevoel van eigenwaarde te laten groeien en ons waardevoller en belangrijker te laten voelen. Maar als we verliefd worden op dat gevoel, betekent dat niet dat de persoon die het geeft de juiste is voor ons.

Laten we teruggaan naar de man waarvan je denkt dat je hem leuk vindt. Stel je voor dat je nooit een goedemorgen-sms van hem krijgt. Dat hij je niet zoveel aandacht geeft als nu, en dat jij niet het middelpunt van zijn wereld bent. Jullie zijn gewoon vrienden.

Denk nu na over de dingen die je leuk aan hem vindt. Wat onderscheidt hem van de massa? Vergeet de aandacht en de manier waarop je je voelt. Denk alleen aan hem en zijn persoonlijkheid, zijn uiterlijk en al het andere dat je vriendje wilt hebben.

Als je de man van wie je droomde niet herkende, dan heb je je antwoord. Hij is niet degene waar je van houdt.

In plaats daarvan hou je van de manier waarop hij je laat voelen. En het bedroog je om te denken dat je verliefd bent op die vent.

Maak je geen zorgen meid, je bent niet de enige. Ik weet wat je doormaakt en ik herinner me hoe geschokt ik was toen ik me dit realiseerde. En dat is precies waarom ik besloot je te helpen je ogen te openen en het grotere plaatje te zien.

Ja, veel aandacht is geweldig, maar is het de moeite waard om je tijd door te brengen met een man die absoluut niet jouw type is? Ik denk het niet. Geef jezelf daarom de kans om je ware soulmate te ontmoeten.

En als je niet weet hoe je hem zult herkennen, zal ik je gewoon vertellen dat je hart het zal weten. Net zoals het voelde dat er iets mis was met deze man en het je geen relatie liet beginnen.

Op een dag zul je iemand ontmoeten die je zal overladen met liefde en aandacht, maar hij zal ook alles hebben waar je ooit om hebt gevraagd.

Wees dus niet bang om nog even te wachten. Wie weet zit hij wel om de hoek?