Skip to Content

Dit Is Waarom Je Eigenlijk Ongelukkig Bent Met Je Leven, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Dit Is Waarom Je Eigenlijk Ongelukkig Bent Met Je Leven, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Ram

Je wordt niet uitgedaagd.

Dit Is Waarom Je Eigenlijk Ongelukkig Bent Met Je Leven, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Rammen bloeien op onder druk, en als de advocaten van de duivel van alle sterrenbeelden hou je ervan om het tegenargument te betwisten, het conventionele uit te dagen, of enigszins concurrentie te starten met anderen.

Het drijft jou om beter te worden en meer te weten, en rammen verlangen er voornamelijk naar om te groeien.

Stier

Je hebt niet de juiste esthetica.

Dit lijkt misschien oppervlakkig, maar je wilt graag dat je wereld er zo mooi uitziet als jij het ervaart, en vaak is het zo voor een stier dat alles er gewoon op een bepaalde manier moet uitzien om veel van hun stress weg te nemen.

Onderschat niet de kracht van je ruimte, of hoe je jezelf kleedt – beide dingen kunnen ontzettend veel invloed hebben op hoe je je voelt. 

Tweelingen

Je hebt geen richting.

Je weet waar je dol op bent, maar je weet niet altijd hoe je op een blijvende manier je hieraan moet binden. Wat je vooral nodig hebt is een doel en een richting, je moet weten waar je je energie in moet stoppen.

Je ervaart emoties diep van binnen en op een heftige manier, maar je weet niet altijd wat je ermee aan moet.

Als je niet weet wat je bestemming is, is het makkelijk voor je om om dezelfde problemen, blokkades, smoesjes of ideeën heen te blijven draaien.

Ga zitten en probeer erachter te komen wat je wilt.

Kreeft

Je omringt je met de verkeerde mensen.

Dit Is Waarom Je Eigenlijk Ongelukkig Bent Met Je Leven, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Kreeften zijn emotioneel, zeker als het op hun relaties met anderen aankomt.

Als je niet oppast kun je ontzettend worden beïnvloed door de verkeerde mensen, proberen om je Jonses bij te benen of het iemand naar de zin maken die alleen maar bezig is met eigenbelang.

Let op de mensen met wie je omgaat, zoals het gezegde luidt, het zal invloed hebben op wat voor iemand je zal worden.

Leeuw

Je hebt je gevoel voor eigenwaarde niet ontwikkeld.

Leeuwen zijn het meest gelukkig wanneer ze zichzelf kennen.

Dit is lastig, maar omdat je gevoel voor eigenwaarde tegelijk met jou hoort te ontwikkelen, moet je idee van wie jij bent blijven evolueren, anders kan het zo zijn dat je vast komt te zitten en je zelfingenomen wordt.

Maagd

Je geeft te veel om wat anderen denken.

De hoeveelheid stress die een maagd ervaart van wat anderen denken is in verhouding tot hoeveel kracht en vrijheid ze ervaren wanneer ze hier niet meer om geven.

Als je ongelukkig bent is dat waarschijnlijk omdat je leeft voor iemand anders dan voor jezelf, of omdat je keuzes maakt op basis van wat je geleerd hebt, eerder dan dat je weet wat juist is.

Weegschaal

Je hebt nog geen balans gevonden tussen werk en je liefdesleven.

Weegschalen geven om twee dingen: het werk dat ze doen en de mensen van wie ze houden.

Als je hun levensdoel zou kunnen samenvatten, zouden ze van iemand met heel hun hart willen houden en zouden ze iets willen doen dat echt impact heeft.

Want omdat ze deze dingen zo heftig ervaren, is het vaak moeilijk voor ze om een balans te vinden tussen die twee dingen: hun energie wordt makkelijk opgeslokt door het een of het ander.

Het probleem hiervan is dat weegschalen een balans nodig hebben om zich tevreden te voelen.

Schorpioen

Je hebt je gedachten niet onder controle.

Schorpioenen voelen net zo sterk als ze denken, en dit kan een probleem worden als ze niet weten hoe ze hun nogal irrationele, impulsieve ideeën onder controle kunnen houden.

Het is niet zo dat je je gedachten echt kunt beheersen, maar je moet leren kiezen waar je je aandacht op moet richten en je moet erachter komen wie je wilt zijn.

Je zal altijd heftigere gevoelens hebben dan anderen, maar dat houdt niet in dat je heel je leven lang daardoor moet worden beheerst.

Boogschutter

Je doet niet genoeg.

Boogschutters moeten continu in beweging blijven.

Ze verlangen naar ervaringen, en als ze ontevreden zijn met hun leven is dat omdat ze het gevoel hebben dat ze niet kunnen doen wat ze echt willen.

Boogschutters *denken* misschien dat ze het volmaakte leven en huis en partner willen, maar tenzij ze dat niet kunnen combineren met avontuur zullen ze nooit echt tevreden zijn.

Steenbok

Je voelt je niet geaard.

Steenbokken zijn het meeste geaarde sterrenbeeld in de astrologie (soms in grote mate).

Als je niet geaard bent in een huis dat je leuk vindt, met een partner die van je houdt, een baan die nut heeft, zul je niet gelukkig zijn.

Voor een steenbok is geluk hoe tevreden ze zijn met de constante factoren: wat ze doen, en waar ze gaan en staan, elke dag weer.

Waterman

Je ambities zijn niet hoog genoeg.

Watermannen hunkeren naar het bereiken van dingen, en als je niet gelukkig met je leven bent, is dat omdat je niet genoeg ervoor doet of niet genoeg erover droomt.

Je zal je geluk vinden in het verliefd worden op project na project, en idee na idee. Als je niet langer werkt om iets wat groter is dan jijzelf te bereiken zal je in een gigantische sleur terecht komen.

Vissen

Je hebt geen creatieve uitlaatklep.

Dit Is Waarom Je Eigenlijk Ongelukkig Bent Met Je Leven, Op Basis Van Je Sterrenbeeld

Vissen hebben een intense behoefte om begrepen te worden, en tegelijkertijd hebben ze vaak het gevoel dat ze niet worden begrepen.

De beste manier om zichzelf te uiten is door iets te maken, of het nou kunst of schrijven of zelfs een bedrijf is.

Vissen moeten een gedeelte van zichzelf in de wereld creëren, liever dan dat ze hun hele leven een gedeelte van de wereld proberen te vinden dat exact bij hen past.

Als je als vissen ongelukkig bent is dat omdat je niet je creatieve energie op een productieve manier inzet.

Dit Is Waarom Je Eigenlijk Ongelukkig Bent Met Je Leven, Op Basis Van Je Sterrenbeeld