Skip to Content

Je Verdient Iemand Die Zelfs Op Je Meest Duistere Dagen Van Je Zal Houden

Je Verdient Iemand Die Zelfs Op Je Meest Duistere Dagen Van Je Zal Houden

Het is eenvoudig om van iemand te houden als ze goed voor je zijn.

Het is eenvoudig om van mensen te houden die ook van jou houden. Het is zo makkelijk om voor iemand te vallen die je het beste in zichzelf geven en die er voor je is wanneer jij diegene ook nodig hebt.

Het is nooit een probleem om van iemand te houden wiens lach aanstekelijk is of die nooit humeurig of depressief is.

Het is de meest makkelijke zaak om van iemand te houden die voor je zorgt – iemand op wie je altijd kunt rekenen, wat er ook gebeurt.

Maar niemand is altijd de vrolijkheid zelve. 

Degene die nooit duistere momenten heeft gekend bestaat niet. Degene die altijd krijgt wat hij/zij wil bestaat niet. Er is geen persoon op aarde die geen last heeft gevoeld.

Dus wanneer iemand tegen je zegt dat ze van je houden en je ze slechts de goede momenten hebt laten zien is dat geen liefde – het is een illusie van liefde. 

Je verdient iemand die begrijpt hoe je normaal gesproken bent.

Van je houden op je beste moment zal voor niemand een probleem zijn. Van je houden wanneer je glimlacht, van je leven geniet en de dag plukt zal het meest eenvoudige zijn in dit leven.

Iedereen zal bij je in de buurt willen zijn op die dagen. Maar niet iedereen zal blijven hangen als het moeilijk wordt. Niet iedereen zal naast je staan als het leven ervoor kiest om je onderuit te trappen.

Je verdient iemand die begrijpt hoe je normaal gesproken bent en die besluit te blijven.

Wat de meeste mensen niet snappen is dat het leven op een bepaald punt zwaar hoort te worden. Dingen moeten weer beter worden en je zal vast en zeker een aantal keer onderuitgaan voordat je weer zal glunderen.

Dat is gewoon hoe dingen gaan en je kunt niet echt iets doen om dat te veranderen – het enige wat je kunt doen is het accepteren en het beste ervan te maken.

Je raakt misschien je baan kwijt. Depressies kunnen allerlei koffers hebben en bij je intrekken zonder een teken dat het ooit weer zal vetrekken.

Je kunt iemand verliezen die je dierbaar was of je kunt simpelweg genoeg krijgen van je huidige leven en wensen dat je meer had. Het is zelfs zo dat alles zou kunnen gebeuren.

Misschien ben je wel niet meer de meest aardige persoon en vergeet je hoe gelukkig je ooit was. De lichte dagen zullen misschien ooit verdwijnen en dan is er alleen nog duisternis in jou te vinden. Dat is oké, we hebben dat allemaal eens eerder meegemaakt.

Maar je moet begrijpen dat alleen degenen die er voor je zijn op je meest duistere nachten degenen zijn die het waard zijn om je meest heldere dagen mee door te brengen.

Hopelijk zul je in die meest duistere momenten erachter komen wie je ‘jouw persoon” is. Tijdens die meest duistere momenten zul je onderscheid kunnen maken tussen degenen die van jou als idee houden en degenen die echt volkomen van je houden.

Want degenen die echt van je houden zoals je bent, die zelfs van je houden op je meest duistere dagen, zijn degenen die blijven – en dat zijn de mensen die jij verdient.

Je verdient iemand die je donkere kant te zien krijgt en die besluit te blijven.

Als je je het minst aantrekkelijk voelt in je hele leven verdien je het om iemand te hebben die je als het mooiste mens op aarde ziet.

Je verdient iemand die ziet hoe verdrietig je bent en die niet de benen zal nemen. Je verdient iemand die de scheuren ziet en die niet als lelijk beschouwt, maar als ruimtes om zijn liefde in te gieten.

Je verdient iemand die niet verwacht dat je perfect bent, maar die je koste wat kost accepteert ondanks als je imperfecties en die evengoed van je houdt.

Je verdient iemand die je niet gelooft als je zegt dat je niet goed genoeg bent. Je verdient iemand die vaarwelzegt tegen je onzekerheden en die ervoor zal zorgen dat je spijt hebt dat je aan jezelf hebt getwijfeld.

Wanneer je depressie aan de oppervlakte komt, verdien je iemand die je niet gestoord vindt. Je verdient iemand die je niet laat stikken, maar iemand die je leert om weer te zwemmen.

Als je ervoor kiest om op te geven, verdien je iemand die je vooruit zal duwen. En wanneer je ervoor kiest om hem bij je weg te jagen, verdien je iemand die terugduwt en die vecht om te blijven.

Je verdient iemand die zich zal beseffen dat je niet echt wilt dat hij vertrekt, maar dat je op de een of andere manier irrationeel doet, dus zal hij beslissen om gewoon te wachten tot de storm gaat liggen.

Je verdient iemand die gek is op hoe je normaal bent. Iemand die begrijpt dat je een zware dag of week hebt gehad. Iemand die begrijpt dat je geen zin hebt om uit bed te komen.

Iemand die snapt dat je gewoon geen zin hebt om je mooi aan te kleden, je haar stijlen en je make-up aanbrengen, maar die je nog steeds mooi vindt als je er klaar voor bent om een vrijdagavond in de club door te brengen.

Je verdient echt iemand die net zoveel van je rommelige kant houdt als van je ‘vrolijke’ kant.

En als je de meest lastige persoon bent om van te houden verdien je iemand die het meest van je houdt.

Dus neem niet genoegen met minder. Wacht op iemand die van je houdt zoals je bent, niet van een illusie. Wacht op iemand die je meest duistere dagen zal verlichten en met wie je uit zal kijken naar de heldere dagen.

Deze man bestaat en je zal hem ooit ontmoeten, als je geen genoeg neemt met minder.

Wacht op deze man, want ooit zal je blij zijn met die keuze.

Je Verdient Iemand Die Zelfs Op Je Meest Duistere Dagen Van Je Zal Houden