Skip to Content

Aan Al De Mensen Die Mij Hebben Laten Vallen, Bedankt

Aan Al De Mensen Die Mij Hebben Laten Vallen, Bedankt

Bedankt dat je me hebt opgegeven, bedankt dat je gelooft dat ik nooit goed genoeg zal zijn en dat ik me laat denken dat ik nooit iemand zal zijn die je waardeert of respecteert.

Als het niet voor je constante afkeuring en afwijzing was geweest, zou ik mijn eigen stem niet hebben gevonden en ik zou niet de moed en de kracht hebben gevonden om jouw stem te bestrijden en de mijne te volgen.

Bedankt dat je zo gemakkelijk hebt opgegeven dat je me hebt geleerd voor mezelf te vechten.

Bedankt dat je niet op me hebt gewacht of me een kans hebt gegeven. Bedankt dat je ongeduldig bent en denkt dat dit alles is wat ik heb.

Aan Al De Mensen Die Mij Hebben Laten Vallen, Bedankt

Bedankt om me weg te duwen en me naar een betere plek te leiden, me te leiden naar betere mensen die in me geloofden en me accepteerden en bedankt dat je me een reden gaf om voor altijd weg te lopen – een reden om nooit meer achterom te kijken.

Bedankt dat je me niet miste, bedankt dat je me niet probeerde terug te winnen, bedankt dat je me liet zien dat ik niks voor je betekende.

Je liet me beseffen dat je vol leugens zat, je was nep, niets van je was echt en we hadden nooit echt iets gemeen.

Bedankt voor je leugens, omdat ze me de waarheid hebben laten zien en bedankt dat je weg ging, dat heeft mij gedwongen om een nieuw begin te vinden, nieuwe wegen te vinden en het verleden waar je ooit deel van was los te laten.

Aan Al De Mensen Die Mij Hebben Laten Vallen, Bedankt

Bedankt dat je me het gevoel gaf moeilijk lief te hebben, bedankt dat je andere mensen hebt gekozen, bedankt dat je me onwaardig hebt gemaakt omdat je me hebt geleerd mijn waarde te zien, je hebt me geleerd om voor mezelf te kiezen en je hebt me dat geleerd hoe moeilijk ik ook kan zijn, ik verdien het toch om bemind te worden.

Ik verdien het om met al mijn gebreken omarmd te worden, maar meer dan wat dan ook, bedankt dat je me liet zien dat ik je niet verdien.

Bedankt dat je me hebt opgegeven toen ik je nodig had om daar te zijn.

Bedankt dat je me teleurstelde toen ik dacht dat je me zou oplichten en bedankt dat je de deur had gesloten toen ik  klopte.

Aan Al De Mensen Die Mij Hebben Laten Vallen, Bedankt

Je hebt me geleerd hoe je moet overleven, je hebt me geleerd hoe je op mezelf kunt bouwen en hoe ik mijn geluk ver van jou kan vinden.

Je liet me beseffen dat ik niet bepaald hoef te worden door hoe je me zag of hoe je me behandelde. Je liet me beseffen dat ik mezelf en mijn leven opnieuw kan definiëren.

Bedankt dat je uit mijn leven bent gegaan, doordat ik jou heb verloren heb ik geleerd om mezelf te vinden en ik weet dat ik je nodig had om het op te geven, zodat ik voor mezelf kan vechten.

Ik lach, omdat wat je dacht dat een tragedie was, mijn gelukkige einde bleek te zijn, en wat je dacht dat een einde was, bleek mijn begin te zijn.

Aan Al De Mensen Die Mij Hebben Laten Vallen, Bedankt