Skip to Content

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Hoe vaak ben je een narcist tegengekomen? Soms, zonder het te weten, verlangen we ernaar om door iemand bemind te worden.

Je bent ze waarschijnlijk vaker tegengekomen dan je denkt. Je weet misschien niet eens dat je huidige partner een narcist is!

Toen je hem voor het eerst ontmoette, dacht je dat er geen charmanter mens was. Jullie klikte op de eerste date met elkaar en sindsdien ben je van hem blijven houden.

Je narcist heeft gedaan waar mensen van zijn soort het beste in zijn: mensen manipuleren om ze leuk te vinden.

Sindsdien is er een behoorlijke tijd verstreken en heb je je nog steeds niet uit zijn greep kunnen bevrijden. Op de een of andere manier wacht je nog steeds tot hij van je gaat houden.

Als hij zegt dat hij van je houdt, dan voel je dat niet. Hij kan het zo vaak zeggen als hij wil, maar zijn acties laten het niet zien.

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

En laten we het niet eens over het feit hebben dat hij de woorden terugneemt op het moment dat hij boos op je wordt.

Hij geeft je broodkruimels van wat een functionele relatie zou kunnen zijn, laat je zien hoe goed hij is in het geven van schijngenegenheid en laat je dan in je eentje huilend in je kamer achter.

Deze man geeft absoluut niets om jou en je gevoelens. Maar helaas verandert het niets aan het feit dat je nog steeds wil dat hij van je houdt.

Zijn charme, ook al is het een act, laat je hart nog steeds sneller kloppen.

En toch lijkt hij niet te beseffen hoeveel pijn hij je doet, dus hij maakt het nog steeds niet uit met je. Hij blijft in de buurt, wat je doet geloven dat hij je nog steeds op zijn eigen egoïstisch verontrustende manier wil hebben.

Zelfs als je gelooft dat hij verliefd op je wordt en je zijn problemen oplost, dan is de waarheid dat een narcist nooit van je kan houden.

Je zult voor een narcist nooit goed genoeg zijn om van te houden, hoe hard je het ook probeert.

Hij kan van niemand anders dan van zichzelf houden.

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Het is zelfs discutabel of hij van zichzelf houdt. Narcisten hebben diepgewortelde onzekerheden en het feit dat ze dingen voor hun eigen voordeel doen, betekent niet dat het uit echt zelfvertrouwen voortkomt.

Hij zal echter niet in staat zijn om van je te houden en dingen voor je te doen op een andere manier dan wanneer hij er bewust voor kiest om zichzelf te verwennen.

Je zult het elke keer zien als je moet kiezen wat jullie gaan eten en hij gaat voor wat hij voelt zonder het je zelfs maar te vragen.

Een persoon zonder narcistische neigingen zou je benaderen en om je mening vragen. Hij zou je gelukkig willen maken.

Een narcist geeft om jouw geluk zolang het hem op de een of andere manier ten goede komt. Je kunt niet verwachten dat een narcist meer om jou geeft dan om zichzelf.

Het is moeilijk om dit te begrijpen en met deze waarheid te leven, maar het valt niet te ontkennen en je kunt het niet veranderen.

Je zult voor een narcist nooit goed genoeg zijn om van te houden, omdat hij niet in staat is toe te geven wanneer hij ongelijk heeft.

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Als iemand echt van je houdt, zelfs als ze zich schamen dat ze iets verkeerds hebben gedaan, dan zullen ze nog steeds in staat zijn om hun fout toe te geven.

Als ze je pijn hebben gedaan of je op de een of andere manier ongemakkelijk hebben gemaakt, dan zullen ze het in zichzelf vinden om zich te verontschuldigen.

Je narcistische vriend weet niet eens hoe hij aan zichzelf moet toegeven dat hij ergens ongelijk in heeft.

Hij zal je laten geloven dat je gek bent. Hij zal je laten geloven dat het jouw schuld is dat je je zo voelt.

Als hij ergens ongelijk in heeft, dan zal hij je blijven overtuigen totdat je zegt dat hij gelijk had. In plaats van zijn fouten toe te geven, zal hij niet terugdeinzen om je de stille behandeling te geven totdat je het opgeeft.

Zo iemand kan niet echt van je houden. Een gezonde relatie betekent dat je begrijpt dat jullie allebei mensen zijn die fouten maken.

Niemand is perfect, maar een narcist gelooft graag dat hij dat wel is.

Je zult voor een narcist nooit goed genoeg zijn om van te houden, omdat hij altijd perfectie zal eisen.

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Hij is naar absolute perfectie op zoek. Je bent gewoon niet goed genoeg voor hem!

Alles wat je doet, hoe attent en zorgzaam het ook is, het zal niet genoeg voor hem zijn.

Hij zal je bekritiseren voor de manier waarop je loopt, de manier waarop je praat, de manier waarop je zit – de manier waarop je iets doet.

Hij zal geloven dat hij altijd gelijk heeft en dus moet je aan zijn normen voldoen. Zo’n man is in staat om je ervan te overtuigen dat je echt vol onvolkomenheden zit en de moeite niet waard bent.

Hij zal je laten geloven dat hij liefdadigheidswerk doet door bij je te zijn. Je zal in de spiegel kijken en alleen die onvolkomenheden beginnen te zien die hij aanwees.

Een narcist kan ervoor zorgen dat je een eetstoornis ontwikkelt en je herhaaldelijk vertellen dat je te dik bent. Je zult jezelf tot op het bot in de sportschool werken om hem te plezieren, maar het zal nooit genoeg zijn.

Hij zal doorgaan met commentaar te geven op alles wat je doet of niet doet en de manier waarop je eruit ziet totdat hij je volledig gebroken heeft.

Je zult voor een narcist nooit goed genoeg zijn om van te houden, omdat hij gelooft dat je alleen voor zijn plezier bestaat en om door hem vernederd te worden.

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Heb je je ooit afgevraagd waarom hij zich zo blijft gedragen? Heb je je ooit afgevraagd waarom hij zo gemeen lacht als hij je vernedert?

Je narcistische vriend zal nooit van je kunnen houden, omdat hij niet naar je kan kijken en een mens kan zien. Het enige wat hij ziet is een hulpmiddel voor zijn eigen plezier.

Ik weet dat dit erg moeilijk is om te horen. Hij laat je geloven dat hij geen monster is, dat er werkelijk menselijkheid onder de oppervlakte zit.

Maar wat je moet begrijpen, is dat het allemaal een façade is die hij opdoet om ervoor te zorgen dat je blijft. Hij doet iets waardoor je denkt dat hij meer is dan een roofdier dat niets anders doet dan op jouw ellende gedijen.

Hij krijgt er een kick van om je te vernederen en hij zal nooit van je kunnen houden.

Je zult voor een narcist nooit goed genoeg zijn om van te houden, dus wees slim genoeg en loop bij hem weg voordat het te laat is.

Dit Is Waarom Je Voor Een Narcist Nooit Genoeg Zult Zijn Om Van Te Houden

Mensen gaan door jaren van herstel nadat ze door een narcist zijn misbruikt. Geef jezelf de tijd om te genezen en dan kun je iemand gaan zoeken die meer van je zal houden dan van wat dan ook in deze wereld.

Er is iemand die de dingen die je hebt meegemaakt zal begrijpen en hij zal er alles aan doen om je geliefd, gewaardeerd en waardig te laten voelen.

Het zal raar voelen om zonder een narcist in je leven te leven, maar het is de enige manier waarop je er een zult hebben.

Omdat je de waarheid moet accepteren: een narcist kan niet van je houden.

PinFlight Image