Skip to Content

Dit Is Wat Je Misloopt Als Je Het Meisje Laat Gaan Dat Van Je Houdt

Dit Is Wat Je Misloopt Als Je Het Meisje Laat Gaan Dat Van Je Houdt

Ze was niet bang om lief te hebben, en je hebt haar laten gaan.

Wat de motivatie of reden ook was; wat de variabelen ook waren omtrent de omstandigheden; hoeveel nuances de nogal ongelukkige situatie ook kwelden, je hebt ervoor gekozen om haar te laten gaan.

Je hebt jezelf losgerukt van haar en je bent weggerend. Het is lastig te zeggen waarom je zo te werk bent gegaan. Er is geen reden waarom je haar gewoon liet gaan. Er is geen reden waarom je er gewoon voor koos om haar achter te laten.

Misschien werd de angst je teveel. Misschien koesterde je nog steeds flinke emotionele bagage van je vorige relaties en moest je gewoon de druk ontlopen. Of misschien piekerde je gewoon over alles en voelde je je overweldigd door je eigen gedachten.

Misschien was je niet klaar voor wat er gebeurde en raakte je in paniek. Maar wat de reden ook was, het maakt nu allemaal niets meer uit. Gedane zaken nemen geen keer. Het is allemaal voorbij en er valt niet veel voor te zeggen.

Maar wat je hebt gedaan en de manier waarop is problematisch. Je had ervoor kunnen kiezen om de wijste te zijn. Je had er volwassen mee om kunnen gaan. Je had het probleem gewoon meteen aan kunnen pakken.

Je had je gevoelens kunnen laten zien. Je had jezelf toe kunnen staan om jezelf open te stellen en je had alles bloot kunnen geven. Maar je hebt geen van deze dingen gedaan. Je hebt ervoor gekozen om de laffe route te nemen.

Je hebt besloten om je kaken op elkaar te houden over de dingen die van binnen aan je knaagden. Je kon je niet openstellen aan die ene persoon die bereid was om jou alles te geven. In plaats daarvan, spuugde je in de handen die ze voor jou hadden uitgestrekt en je keerde hen de rug toe.

Je hebt ervoor gekozen om dit meisje die van je hield zoals geen ander de rug toe te keren. Je hebt ervoor gekozen om dit meisje dat er klaar voor was om de rest van jullie dagen samen voor je te zorgen de rug toe te keren.

Je hebt ervoor gekozen om het beste dat je ooit was overkomen in te ruilen voor een onzekere toekomst, alleen maar omdat je dacht dat je de druk niet aan kon. Je werd band en je hebt het af laten weten. Je hebt je angsten het geluk laten afnemen dat voor je klaar lag.

Het geluk dat ingepakt zat met een mooie strik erop. Je liet een vaste liefde gaan voor een tijdelijke opluchting en je zal waarschijnlijk de rest van je leven spijt hebben dat je die beslissing hebt gemaakt. 

Begreep je dat ze er klaar voor was om alles aan je te geven? Realiseer je je dat dit meisje er klaar voor was om je in haar open armen te sluiten? Wist je dat dit meisje bereid was om door het vuur te gaan om je in haar leven te houden?

Ze was er klaar voor om je de stabiliteit van een thuis te geven waar je je hele leven al naar op zoek bent. Ze was er klaar voor om je boksbal te zijn voor je meest emotioneel kwetsbare momenten. Ze was er klaar voor om de schouder te zijn waarop je kon uithuilen.

Ze was er klaar voor om het opstapje te zijn dat je nodig zou hebben om vooruit te komen. Ze was er klaar voor om alles te zijn wat je nodig had en meer dan dat, maar je hebt ervoor gekozen om dat allemaal te laten gaan.

Je hebt ervoor gekozen om weg te lopen bij het meisje dat jou had kunnen aanmoedigen om de beste versie van jezelf te worden. Je hebt ervoor gekozen om jezelf los te maken van het meisje dat er klaar voor was om haar hele leven te wijden aan het beter maken van alle slechte dingen in jouw leven.

En ze hield van je hoe iemand altijd van een ander zou moeten houden, zonder angst. Ze hield zonder twijfel van je. Ze hield zich niet in. Ze hield van je zonder vooroordeel. Ze hield van je zonder verwachtingen te hebben. Maar je bent er niet in geslaagd om iets hiervan op te merken.

Of misschien heb je het wel gemerkt, maar slaagde je er gewoon niet in om er waarde aan te geven. Je slaagde er niet in om te zien hoe goed je het eigenlijk wel niet had. Want als je volledig had begrepen wie er voor je stond in haar vorm, zou je haar nooit hebben laten lopen.

Je begreep niet dat je een prachtige toekomst binnen handbereik had en dat je ervoor hebt gekozen dit te laten gaan. Je hebt het laten glippen en je zult het waarschijnlijk nooit meer terugkrijgen.

En dus nogmaals, terwijl alles misschien al geschied is, is het belangrijk dat je je bewust wordt voor de impact die je daden hebben gehad. Je moet ervoor zorgen dat je volledig snapt hoe belangrijk een levenskeuze is die je voor jezelf hebt gemaakt.

Je moet dit simpele concept begrijpen, je moet begrijpen dat je keuze hebt gemaakt om het soort liefde te laten lopen waar de meeste mensen hun hele leven naar op zoek zijn. Je bent daarvan weggelopen.

Dit Is Wat Je Misloopt Als Je Het Meisje Laat Gaan Dat Van Je Houdt