Skip to Content

Als Je Niet Weet Of Je Beter Je Best Moet Doen Of Los Moet Laten

Als Je Niet Weet Of Je Beter Je Best Moet Doen Of Los Moet Laten

Het kan soms moeilijk zijn als je niet weet of je beter je best moet doen voor iets of iemand of dat je los moet laten en na moet gaan of het weer bij je terug zal komen.

Het is moeilijk om de kennis op te doen om een van die keuzes vol overtuiging te maken. Het is moeilijk om te begrijpen welk pad je in moet slaan. 

En hoewel je het misschien nooit zeker zal weten, zal het feit dat je het geprobeerd hebt en er moeite voor hebt gedaan in je voordeel zijn.

Je hebt je steentje bijgedragen en nu moet God de rest doen. Nu kun je tenminste loslaten omdat je weet dat je gedaan hebt wat je moest doen. 

Je leunde niet achterover en keek niet toe terwijl wat je graag wilde door je vingers glipte. Je ging er echt voor.

Je stak je nek uit, overwon je angsten en nam een sprong in het diepe. Je greep de kans. Je wrong je in allerlei bochten. Je deed water bij de wijn. Je deed wat je kon en nu kun je loslaten. 

Het leven zal altijd verwarrend zijn, het drijft ons weg bij wat we graag willen, maar het duwt ons ook meer in die richting en ik heb het gevoel dat je uiteindelijk nooit echt zal weten hoe het zit en je zal nooit de volledige controle hebben over de situatie, maar je hebt wel jezelf, je gedachten en acties in de hand. 

Zolang je maar wat hebt gedaan, zolang je maar kwam opdagen en zolang je maar je uiterste best voor iets hebt gedaan,kun je het nu toelaten dat het universum het je schenkt of het juist van je afpakt, en vertrouw me maar als ik zeg dat zelfs als het universum het van je afpakt, je zonder spijt verder zal gaan als je weet dat je het hebt geprobeerd.

Je zal sneller genezen als je weet dat je je niet hebt ingehouden. Je zal je niet echt afvragen of je iets op een andere manier aan had kunnen pakken, want je hebt meer gedaan dan eigenlijk had gehoeven en zo weet je gewoon of iets voor je bestemd is of niet. 

Je doet het harde werk en als het dan nog steeds niets lukt, dan is het niet voor jou voorbestemd. 

Je hebt je hart en ziel in de strijd gegooid en als het nog steeds niet naar je toekomst, dan is het niet voor jou bestemd. 

Houd dus zolang mogelijk vast en laat dan gaan. Doe je uiterste best en laat het dan los. Werk hard en neem dan pauze. 

Het universum helpt je. Je moet het ruimte en tijd geven om je te laten zien wat er voor je voorbestemd is.

Je moet het soms toelaten dat het universum de race die jij begonnen bent uitloopt, want zo zal je de juiste dingen aantrekken.

Op die manier zul je erachter komen of je naar het juiste doel toewerkt of dat je achter de ware aan gaat. Op die manier weet je of je wens je werkelijkheid kan gaan worden en niet slechts een nieuwe illusie. 

Je probeert het, maar dan moet je loslaten. Je hebt niet opgegeven als je het echt hebt geprobeerd. Je bent niet lui als je je steentje hebt bijgedragen.

Je bent niet negatief als je bereid bent om de uitkomst te accepteren, zelfs als het niet de gewenste uitkomst is. Dit heet balans. 

Op deze manier vind je een balans tussen beter je best doen of loslaten. Op deze manier vind je de gulde middenweg tussen gehecht raken aan iets en het weer laten gaan.

Op deze manier accepteer je dat je niet altijd je zin zal krijgen, maar dat God het allemaal in goede banen leidt en dat dat uiteindelijk vele malen beter is voor jou. 

Als Je Niet Weet Of Je Beter Je Best Moet Doen Of Los Moet Laten