Skip to Content

Dit Is Wat Je Nooit Zou Moeten Onderschatten Aan Haar, Op Basis Van Haar Sterrenbeeld

Dit Is Wat Je Nooit Zou Moeten Onderschatten Aan Haar, Op Basis Van Haar Sterrenbeeld

Ram

Je twijfelen zal haar drijfveer zijn. 

Rammen zijn van nature denkers, doeners en leiders. Wanneer een idee voor haar logisch klinkt is er weinig dat je kunt zeggen om haar tegen te houden in wat ze wil doen.

Rammen staan bekend als koppige mensen en wanneer iemand aan hen twijfelt, halen ze of hun schouders ervoor op of ze gebruiken het als drijfveer om je het tegendeel te bewijzen.

Stier

Ze heeft een visie waar je niks van af weet.

Stieren lijken voor de buitenwereld perfectionistisch ingesteld, maar in hun hart zijn ze creatief. Ze verzinnen altijd nieuwe ideeën en interessante projecten om zichzelf in te storten.

Stieren zullen je het proces niet laten zien, ze zullen je het uiteindelijke product laten zien. Soms is het zo eenvoudig als beter in vorm raken, en soms is het net zo ambitieus en complex als het beginnen van haar eigen bedrijf.

Hoe het ook zit, wanneer je erachter komt waar ze laat in de avond aan heeft zitten werken denk je: natuurlijk.

Tweelingen

Ze is veel harder dan ze lijkt.

Je ziet haar misschien als de extraverte, praatgrage, creatieve en gezellige vriendin, maar daaronder gaat een geheime kracht schuil die tweelingen zo af en toe laten zien.

Ze beschermen zichzelf en degenen van wie ze houden, ze hebben vooral een sterk gevoel voor gerechtigheid, en ze houden er niet van als ze worden belazerd.

Dit zorgt ervoor dat ze een groot bewustzijn hebben van andermans kleine daden: ze weten wat je echt denkt en voelt en in hun achterhoofd observeren ze dat.

Kreeft

Als ze je niet aardig vindt zal ze je ergste nachtmerrie zijn (en je zal het niet eens doorhebben).

Kreeften zijn het meest emotioneel van alle sterrenbeelden (naast vissen) en dat betekent niet alleen dat ze emotioneel worden van elke Disneyfilm.

Als ze je om de een of andere reden niet mogen zullen ze meedogenloos zijn en soms zul je dit niet eens doorhebben.

Ze gaan niet per se de confrontatie aan, maar ze zullen zich zeker in allerlei bochten wringen om je te ontlopen of iets achter je rug te zeggen wat nogal hard is. Kijk. Uit.

Leeuw

Ze is niet bang om te vechten voor haar weg naar de top.

Leeuwen staan er nogal bekend om dat ze competitief zijn ingesteld, en hoewel ze niet altijd agressief overkomen, zullen ze er min of meer alles voor doen om te bereiken wat ze willen bereiken.

Ze zijn bijzonder gedreven en ze deinzen er niet voor terug om oneerlijk te spelen als dat betekent dat ze uiteindelijk zullen winnen (hun ego’s zijn te groot om verlies te accepteren).

Maagd

Ze zal niks tolereren dat haar in de weg staat.

Maagden zijn specifiek en op mensen gericht, wat ervoor zorgt dat ze heel duidelijk weten met wie ze tijd willen doorbrengen.

Tuurlijk, aan de oppervlakte lijkt het alsof ze met iedereen kunnen opschieten, maar maagden vinden alleen een paar mensen aardig en hun karakter weerhoudt ze ervan om hun voorkeur duidelijk uit te spreken.

Ze zullen niemand – of niets – tussen hen en wat ze willen creëren in laten staan.

Weegschaal

Ze zal er alles voor doen om het leven dat ze voor ogen heeft te creëren.

Weegschalen zijn zo idealistisch dat ze het moeilijk vinden om tevreden te zijn met iets dat afwijkt van hun droomleven.

Als er iets is dat mensen aan “luie” weegschalen onderschatten, is het wel dat ze gedrevener zijn dan wie dan ook als het aankomt op het creëren van hun ideale leven.

Ze houden van balans en wat betreft de hoeveelheid romantiek, liefde en schoonheid die ze in het leven hebben, willen ze net zoveel succes in het sociale en zakelijke leven.

Schorpioen

Ze heeft een donkere kant die je zou verbazen.

Schorpioenen hebben zoveel opgekropte emoties, en deze zullen er uiteindelijk allemaal uit moeten. Schorpioenen zijn onverwacht de gevoeligere types van de sterrenbeelden.

Ze heeft sterke meningen en ze zal niet eeuwig een aardige uitdrukking op haar gezicht kunnen houden.

Wat je aan de oppervlakte kunt zien is voor een schorpioen de top van de ijsberg.

Boogschutter

Ze is een genie.

Boogschutters lijken vrije geesten, maar ze zijn eigenlijk juist heel onderbouwd en doelgericht.

Ze zijn ambitieus, ondanks dat ze niet echt weten hoe ze hun ideeën perfect kunnen uitvoeren.

Ze is misschien een “kijk voordat je de sprong waagt” soort ondernemer, maar twijfel er niet aan dat boogschutters in ieder geval altijd de hersenen laat kraken om uit te vogelen hoe ze hun leven op de een of andere manier kunnen verbeteren.

Steenbok

Ze zal dezelfde hoge eisen aan jou stellen die ze ook aan haarzelf stelt.

Het is niet zo dat ze aanhankelijk is omdat ze niet veel van je verwacht, ze is juist zo omdat ze in anderen gelooft (soms heeft ze zelfs een blind vertrouwen).

Een steenbok vrouw is een gigantische kracht: ze is goed georganiseerd, oplettend, voorzichtig, en ze is altijd op de hoogte van wat er speelt.

Je zal in haar bijzijn niet met veel weg kunnen komen.

Waterman

Ze heeft een groter hart dan je haar nageeft. 

Watermannen worden vaak gezien als kille, gehaaide directeur-types, maar dit is helemaal niet waar.

Ze zijn vaak de liefste schatten in de wereld (ze worden gewoon gedreven door hun eigen doelen en dat heeft soms invloed op hun vriendelijkheid).

Maar het vermogen van een waterman om lief te hebben is nog een vaardigheid die in hun voordeel is: ze zal je kunnen charmeren (en je daarna zover krijgen om te doen wat zij wil). 

Vissen

Ze is een vernieuwer en zal niet leven volgens de regels van iemand anders.

Vissen zijn het meest creatief en intuïtief van alle sterrenbeelden; ze willen in overeenstemming met zichzelf leven.

Ze zijn sceptisch over hoe dingen “horen” te zijn en zijn meer bezig met het opbouwen van een leven dat voor hen aantrekkelijk is.

Verwacht nooit van een vissen dat ze binnen de lijntjes kleuren.

Dit Is Wat Je Nooit Zou Moeten Onderschatten Aan Haar, Op Basis Van Haar Sterrenbeeld