Skip to Content

Waarom Het Lang Duurt Om De Liefde Te Vinden Volgens Je Sterrenbeeld

Waarom Het Lang Duurt Om De Liefde Te Vinden Volgens Je Sterrenbeeld

Argh, je hebt geen idee waarom het zo lang duurt om de liefde te vinden. Elke keer dat je denkt dat je dichterbij komt, besluit degene op wie je je hart hebt gevestigd dat je het gedoe niet waard bent en vertrekt.

Als je het geluk hebt om je hart op iemand gericht te hebben, tenminste. Vaker wel dan niet, breng je het grootste deel van je tijd door met je af te vragen wanneer je eindelijk iemand zult ontmoeten die je overweldigt.

Iemand wiens glimlach je de vlinders geeft en je het gevoel geeft dat je op het punt staat uit te barsten in een liefdeslied. Of in ieder geval iemand die genoeg persoonlijkheid heeft om een tweede date te scoren!

Je bent je er volledig van bewust dat er niets mis is met alleen zijn . Je vraagt je gewoon af waarom het zo lang duurt voordat je liefde vindt.

Geloof het of niet, je sterrenbeeld kan misschien wat duidelijkheid bieden. Houd een open geest en kijk hoe elk teken zijn eigen manier heeft om ware liefde af te weren!

Waarom het lang duurt om de liefde te vinden als je Ram bent

Het duurt zo lang om de liefde te vinden, omdat je je zo snel verveelt. Je kunt niet omgaan met het feit dat de wittebroodswekenfase niet een heel leven duurt. En als je het beetje geduld dat je hebt verliest, word je impulsief en breek je dingen af.

Stier

Waarom Het Lang Duurt Om De Liefde Te Vinden Volgens Je Sterrenbeeld

Jouw beurt, Stier! Je bent ongelooflijk gepassioneerd, koppig en controlerend, wat misschien de reden is waarom het zo lang duurt om liefde te vinden. Potentiële partners jaag je weg omdat je ze het gevoel geeft dat je niet om hun behoeften en verlangens geeft.

Je moet eerst aan je mentale en emotionele gezondheid werken. Zodra je je eigen problemen onder controle hebt, zal het niet langer moeilijk zijn om de liefde te vinden

Tweeling

Tweelingen … Je moet stoppen met overdenken en alles in je leven te veel analyseren! Jij bent de perfecte illustratie van hoe de angst om iets te missen eruit ziet.

Je maakt je veel te veel zorgen over het maken van een fout, het niet kiezen van de juiste partner, genoegen nemen met iemand die niet bij je past, een beter iemand mislopen… Stop gewoon! Je kunt niet elk aspect van je leven plannen, hoe hard je ook probeert.

Waarom het lang duurt om de liefde te vinden als je Kreeft bent

Kreeft, je bent een emotioneel mijnenveld! Het duurt zo lang voordat je liefde vindt, omdat je iedereen doodsbang maakt om iets verkeerds te zeggen, een verkeerde zet te doen en je op wat voor manier dan ook van streek te maken.

Hoewel er niets mis is met in contact zijn met je gevoelige kant, moet je echt een dikkere huid ontwikkelen. Je moet stoppen om iedereen het gevoel te geven dat ze niet zichzelf kunnen zijn bij jou in de buurt. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zul je binnen de kortste keren je eeuwige persoon vinden.

Leeuw

Waarom Het Lang Duurt Om De Liefde Te Vinden Volgens Je Sterrenbeeld

Leeuw, waarom zoek je dit artikel eigenlijk op? Je weet verdomd goed dat je zo kieskeurig bent dat Blake Lively zich onzeker en inadequaat zou voelen!

Hoewel er niets mis is met het hebben van hoge normen en verwachtingen, moet je ergens een grens kunnen trekken. Je verdient het om bij iemand te zijn die je inspireert en ervoor zorgt dat je een beter mens wilt worden, maar…

Wie zegt dat iemand niet je collega van het werk is die al weken je aandacht probeert te krijgen?

Maagd

Heb je er ooit over nagedacht om vrienden te worden met een Leeuw? Je bent niet bereid genoegen te nemen met minder dan perfectie, omdat je echt gelooft dat je zelf perfect bent.

Maar denk je niet dat het ongelooflijk vermoeiend is om een ​​relatie te hebben met iemand die een zwarte band heeft in het opsporen van fouten? Er is geen enkele persoon in deze wereld die het leuk vindt om bekritiseerd te worden en al zijn gebreken in hun gezicht te krijgen. Je moet het gewoon een tandje lager zetten.

Weegschaal

Waarom Het Lang Duurt Om De Liefde Te Vinden Volgens Je Sterrenbeeld

Hoe kun je verwachten dat iemand van je houdt als je niet van jezelf houdt? Het duurt zo lang om liefde te vinden omdat je ongelooflijk onzeker bent, je hebt het moeilijk om mensen te geloven als ze je vertellen dat ze van je houden.

Vaker wel dan niet, worden mensen het beu om hun liefde aan jou te bewijzen en vertrekken. Geloof me, op het moment dat je je waarde realiseert en in jezelf begint te geloven, ben je klaar om de liefde te accepteren die op je pad komt.

Waarom het zo lang duurt om de liefde te vinden als je Schorpioen bent

chorpioen, jij bent een van de meest besproken sterrenbeelden als het gaat om zaken van het hart. Het duurt zo lang voordat je liefde vindt, omdat je ongelooflijk intens, dramatisch en confronterend bent.

Hoewel je het misschien leuk vindt om de luidste van het stel te zijn, is dit niet per se de beste kwaliteit die je in een relatie kunt brengen. Je jaagt mensen weg. Je moet je richten op het comfortabel maken van mensen, in plaats van ze te laten rennen voor hun leven.

Boogschutter

Oh, we lijken een flirt te hebben! Boogschutter, het duurt zo lang voordat je liefde vindt, omdat je niet zo zeker weet of dat is wat je wilt vinden. Je bent er niet zo zeker van of je klaar bent om je voor de rest van je leven met één persoon te settelen.

Niet iedereen is cool met het vrijblijvende ding dat je aan de hand hebt. Het kan dus zijn dat u compromissen moet sluiten als u besluit dat u er klaar voor bent. Liefde kan ongelooflijk leuk, flirterig en romantisch zijn als je het op de juiste manier doet.

Steenbok

Waarom Het Lang Duurt Om De Liefde Te Vinden Volgens Je Sterrenbeeld

Steenbok, hoe moeten mensen zien hoe geweldig je bent als je ze niet voorbij die gigantische muren laat kijken die je hebt gebouwd? Het duurt zo lang voordat je liefde vindt omdat je defensief, bewaakt en onzeker overkomt.

Ik ben me er volkomen van bewust dat mensen vertellen dat ze moeten ontspannen niet werkt, maar… Je moet op zijn minst proberen jezelf voor de gek te houden door te denken dat je ontspannen genoeg bent om liefde zijn weg naar je leven te laten vinden.

Waarom het zo lang duurt om de liefde te vinden als je Waterman bent

Kon je maar een relatie met iemand hebben zonder je gevoelens aan diegene te hoeven uiten. Waterman, als dat een mogelijkheid was, zou je niet in de hachelijke situatie zitten waarin je je nu bevindt.

Het duurt zo lang om liefde te vinden omdat je emotioneel onvolgroeid bent. Je vindt het moeilijk om je emoties te begrijpen, te hanteren en te uiten. Geloof me, je hoeft alleen maar door deze problemen heen te werken en je zult een nieuw persoon worden.

Vissen

Zet die roze bril af, Vissen! Het duurt zo lang voordat je liefde vindt, omdat je de grens niet lijkt te trekken tussen wat echt is en wat slechts fantasie is die je in je hoofd hebt gecreëerd.

Je brengt zoveel tijd door met dagdromen over liefde, maar je kunt het niet eens herkennen als het recht voor je neus staat. Er is niets mis met af en toe ontsnappen aan de realiteit, maar je moet ervoor zorgen dat je aanwezig bent wanneer liefde eindelijk op je deur klopt.

PinFlight Image