Skip to Content

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

1. Vissen

(19 februari –20 maart)

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Als het aankomt op beslissen of je wel of niet iemands hart moet breken en je diegene moet verlaten, zul je ervoor kiezen om je eigen hart te breken, in plaats van dat van de ander. Zo zit je nu eenmaal in elkaar. 

Je bent oprecht een goed iemand en iedereen weet dit. Iedereen weet dat je het lef niet hebt om anderen te kwetsen. Je lijdt liever dan dat je iemand anders pijn zou doen.

Het karaktereigenschap dat ervoor zorgt dat je niemand opgeeft, is mooi, maar je maakt jezelf er ook mee kapot.

Wat als degene die je probeert te beschermen niet hetzelfde voor jou doet?

Toch zou jij nooit weggaan zonder dat je je uiterste best hebt gedaan om de relatie te redden en dit zorgt er vaak voor dat jij verdrietig en verslagen achterblijft.

Terwijl je jezelf eigenlijk zou kunnen redden als je er op tijd en punt achter zou zetten, doe je het tegenovergestelde. Kort gezegd ben je gewoon slecht in het uitmaken van relaties!

2. Kreeft

(21 juni –22 juli)

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Je bent het type dat vanaf dat hij aan een romantische relatie begint sterk gelooft dat het de relatie is waar je op hebt gewacht. Je gelooft dat je partner ‘de ware’ is. 

Je verhult zelfs het feit dat je langzamerhand geobsedeerd met de ander begint te raken. Je beeldt je zelfs jullie toekomst in en op die manier loop je echt te hard van stapel. Je doet dit alleen maar omdat je dol bent op verliefd zijn.

Als jij verliefd wordt, kun je niet rationeel meer denken. Je hart loopt voorop en dit is niet altijd de slimste keuze als je niet erg gekwetst wilt worden. 

Tuurlijk zegt iedereen dat je je hart moet volgen, maar wat als je hart het deze keer niet bij het rechte eind heeft?

Ongeacht wat anderen zeggen en hoe hard ze hun best ook doen om je over te halen het anders aan te pakken, zul je toch altijd voor je eigen aanpak kiezen. 

Als er problemen ontstaan in de relatie, negeer je die en onthoud je dat een time-out het laatste is wat je wilt. 

Je zal dus zo lang mogelijk bij je partner blijven. Het hangt aan een zijden draad tot je geen andere keuze meer hebt.

3. Maagd

(23 augustus –22 september)

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Je bent iemand die erg op zijn hoede is en je stelt hoge eisen aan de romantiek. 

Je zal alleen aan een relatie beginnen als je er helemaal zeker van bet dat die beslissing juist is. 

Het gaat natuurlijk niet altijd zoals gepland en de kans is dus groot dat je het verkeerd speelt en in een ongelukkige relatie eindigt, of je hier nu voor gekozen hebt of niet. 

Aangezien je erg slim bent, duurt het niet lang voordat je je realiseert dat jullie relatieproblemen hebben.

Jammer genoeg zul je veel moeite doen om alle problemen op te lossen, in plaats van dat je de moed verzamelt om er op tijd een punt achter te zetten.  

Geduld is een van je deugden en dit is vaak een veelgevraagd eigenschap in een relatie. Hoewel dit erg goed klinkt, kan het ook nadelig zijn. Als je geduldig bent kun je namelijk veel langer in een verkeerde relatie terechtkomen dan eigenlijk de bedoeling was. 

4.Stier

(20 april –20 mei)

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Je bent echt makkelijk en je haat chaos en instabiliteit. Of je nou door een goede of slechte periode gaat, zolang je weet waar je staat, gaat het prima met je.

Je hebt behoefte aan stabiliteit. Je wilt weten wat er in je leven speelt, zodat je weet hoe je je moet gedragen.

Als het voorkomt dat je in een relatie terechtkomt die langzamerhand bergafwaarts gaat en die niet meer zo perfect is als vroeger, zul je niet proberen om je een weg naar buiten te vechten. Die keuze is in het algemeen erg slecht.

Je weigert bovendien om een relatie te verlaten, omdat je een hekel aan verandering hebt; je hebt vooral een hekel aan hoelang het duurt voordat je alles weer op een rijtje hebt. 

De reden waarom je het zo moeilijk vindt om iemand te verlaten, is het feit dat je liever in een liefdeloze relatie blijft en je buffelt om het beter te maken dan dat je de relatie gewoon verlaat. Want als je vertrekt, stap je buiten je comfortzone.

5. Weegschaal

(23 september –22 oktober)

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Je bent de meest perfecte persoon om een relatie mee te hebben. Iedereen weet dat weegschalen liefde en stabiliteit belangrijk vinden. 

Je wordt niet snel verliefd, maar als je dat wel bent, kan bijna niets ervoor zorgen dat je die gevoelens kwijtraakt. Aangezien je de meest toegewijde partner ooit bent, ben je een perfecte match voor iedereen.

Al je relaties zijn meestal kalm en stabiel. En de enige reden daarvoor is dat jij degene bent die alles onder controle heeft. Soms zie je dingen door de vingers, terwijl je dat eigenlijk niet had moeten doen.

Je karakter lijkt erg op die van de stier. Je hebt een hekel aan instabiliteit en veranderingen, dus ben je slecht in het verlaten van een relatie; je wilt de stabiliteit behouden. Je blijft liever hangen en lijden dan dat je er iets aan doet.

Als je dan toch de relatie weet te verbreken, zul je nooit meer met dezelfde persoon een relatie beginnen. 

6. Schorpioen

(23 oktober –21 november)

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties

Verliefd worden is meestal niet echt jouw ding en het gebeurt ook niet zo vaak. Als het dan dus wel echt gebeurt, als je je verstand verliest, ga je er helemaal voor. 

Dat is de relatie die je niet zo snel zal opgeven. Je zal je uiterste best doen om het koste wat kost in leven te houden.

Laten we eerlijk zijn – je vindt het geweldig om bemind te worden en lief te hebben, zelfs als je beweert dat je er geen behoefte aan hebt. De liefde is tenslotte niet echt slecht als je het eenmaal hebt geproefd! 

Je bent niettemin het type dat het niet zo makkelijk uitmaakt met iemand. Je zal alles pikken, maar toch is er iets wat je nooit zou kunnen vergeven en vergeten en dat is bedrog. 

Als dat het geval is, zul je zo snel mogelijk de relatie uitmaken, zonder dat je er nog eens over peinst. En na afloop zul je je ex-partner helemaal niet missen, want je bent te druk bezig om je wraak voor te bereiden.

Dit Zijn De 6 Sterrenbeelden Die Erg Slecht Zijn In Het Uitmaken Van Relaties