Skip to Content

Doet Hij Alsof Hij Over Me Heen Is? 7 Tekenen Dat Hij Nog Steeds Pijn Heeft

Doet Hij Alsof Hij Over Me Heen Is? 7 Tekenen Dat Hij Nog Steeds Pijn Heeft

Je vraagt jezelf misschien af,” doet hij alsof hij over me heen is?”

Hij kan een paar tekenen van onverschilligheid vertonen, maar je weet niet zeker of je de dingen helder ziet. Je wilt geloven dat hij nog niet over je heen is, maar hij speelt het zo ontzettend goed.

Het maakt niet uit of je wilt dat hij pijn heeft of dat je wil dat hij over je heen is, je zou simpelweg kunnen willen dat hij verdergaat. Ook al zijn jullie uit elkaar, je zou hem weer gelukkig willen zien.

Je zou echter ook het type meisje kunnen zijn dat wil dat haar ex de pijn voelt die zij door moest maken. Hoe dan ook, er zijn duidelijke tekenen die je vertellen of hij gewoon doet alsof hij over je heen is.

1. Hij is nog steeds boos op je

Doet Hij Alsof Hij Over Me Heen Is 7 Tekenen Dat Hij Nog Steeds Pijn Heeft

Een man die gelooft dat hem onrecht door je is aangedaan zal heel lang boos blijven.

Als je het om welke reden dan ook met iemand uitmaakt, dan kunnen ze het gevoel hebben dat hun hele wereld uit elkaar valt. Of misschien was hij degene die het uitmaakte, maar realiseert hij zich nu dat hij een fout heeft gemaakt, dus is hij boos dat hij je kwijt is.

Hij is boos op jou en op zichzelf. Deze man wil zijn leven niet leven zonder jou leven, dat is precies waarom hij de hele tijd zo boos is. Het is makkelijker om zijn emoties achter woede te verbergen dan openlijk te laten zien wat hij voelt.

Hij kan je zelfs gaan beledigen, omdat hij zoveel liefdesverdriet heeft. Als hij echt over je heen was, dan zou hij rustiger over deze hele situatie zijn. Als iemand verdergaat zonder pijn te hebben, dan gaan ze veel beter met de dingen om.

2. Hij neemt nog steeds contact met je op

Ik heb mezelf zo vaak afgevraagd, “doet hij alsof hij over me heen is? Houdt hij nog van me?” dat ik alles ging analyseren wat hij deed toen we samen waren. Maar dit ene specifieke ding is heel duidelijk.

Als hij niet echt over je heen is, dan zal hij vaak contact met je opnemen, dus zal hij je willekeurig appen, gewoon omdat hij met je wil praten.

Je weet uit eigen ervaring dat je een extreme drang voelt om met je ex te praten als je nog steeds pijn hebt. Je wilt weten wat hij van plan is, net zoals je wilt weten of hij na jou verder is gegaan, wat ook de reden kan zijn waarom hij een gesprek met je wil beginnen.

Hij komt op een feestje naar je toe en neemt vaak contact met je op. Hij zal elk excuus gebruiken om je naar je leven te vragen of om te zien of je nog steeds met hem wilt praten.

3. Hij flirt subtiel met je

Doet Hij Alsof Hij Over Me Heen Is 7 Tekenen Dat Hij Nog Steeds Pijn Heeft

Waarom zou je ex met je flirten, tenzij hij nog steeds in je geïnteresseerd was? Hij speelt misschien een spelletje met je, om te zien hoe je reageert, maar hoe dan ook, het kan waar zijn dat hij nog steeds niet over je heen is.

Wanneer je jezelf afvraagt, Doet hij alsof hij over me heen is?” vraag jezelf dan af of hij nog steeds met je flirt.

Hij zou kunnen doen alsof over jou heen zijn heel gemakkelijk is, maar dat is het niet. Gedraagt hij zich koud om je heen, om daarna met je te flirten?

Hoe werkt dat precies? Hij is over je heen, maar hij vindt nog steeds een manier om je te complimenteren en je te vertellen hoe speciaal je bent?

Dat klinkt niet als iemand die verdergaat. Dat klinkt meer als iemand die zijn best doet om jou het gevoel te geven dat hij niet zo door je aanwezigheid beïnvloed wordt als dat hij is.

4. Hij is actiever op social media

Heb je ooit gemerkt hoe iemands social media aanwezigheid verandert zodra ze uit een relatie zijn? Ze beginnen vaker te posten, ze zijn altijd online, en ze blijven verhalen over alle dingen die ze doen posten.

Je kunt dit met gemak als een poging zien om je verdrietig te maken dat je dingen mist die hij in zijn leven doet. Maar hij doet het waarschijnlijk allemaal, omdat hij nog niet over je heen is.

Hij doet alsof hij een geweldig leven heeft, zodat jij je slecht voelt omdat je weg bent gegaan. Het is allemaal een vluchtige poging om je aandacht te trekken, omdat hij wil zien of je naar hem teruggaat.

5. Hij probeert je jaloers te maken

Doet Hij Alsof Hij Over Me Heen Is 7 Tekenen Dat Hij Nog Steeds Pijn Heeft

Een man die niet doet alsof hij over je heen is, maakt het niet uit of zijn nieuwe vriendin je jaloers maakt. Hij zal doen alsof je niet eens bestaat, omdat hij probeert zijn nieuwe relatie te laten werken.

Maar een man die doet alsof hij over je heen is, zal proberen je jaloers te maken. Hij zal met meisjes praten als hij ziet dat je kijkt en hij zal foto’s plaatsen met willekeurige meisjes alleen maar om je te pesten.

Dat is niet iemand die een volwassen manier kent om verder te gaan met zijn leven. Hij speelt gewoon een gevaarlijk spel, wat voor iedereen duidelijk is.

Hij wil je overtuigen dat hij aantrekkelijk is voor andere vrouwen en dat hij kan krijgen wie hij kiest. Maar dat is alleen maar, omdat hij naar meer dan wat dan ook naar je aandacht verlangt.

6. Hij heeft nog wat van je spullen

Er is een kans dat hij niet met je praat of niet in je buurt probeert te komen. Maar je weet zeker dat hij nog wat van je spullen heeft.

Misschien zag je hem iets dragen dat je hem hebt gegeven of hij heeft je de boeken niet teruggegeven die je hem hebt geleend. Hij vindt nog steeds een manier om aan zelfs de kleine dingen vast te houden waarvan je dacht dat ze betekenisloos voor hem zouden zijn.

Wanneer hij een foto van zijn kamer op social media post, dan kun je zelfs alle dingen duidelijk zien die hij nog steeds bij zich houdt. Hij doet zeker alsof hij over je heen is, want anders had hij je die dingen teruggegeven.

7. Hij brengt herinneringen boven

Doet Hij Alsof Hij Over Me Heen Is 7 Tekenen Dat Hij Nog Steeds Pijn Heeft

Het lijkt niet zo subtiel als hij herinneringen oproept. Je hoeft jezelf niet eens af te vragen of hij doet alsof hij over je heen is, want het klinkt zelfs voor mij voor de hand liggend.

Je ex kan dit echter op zeer subtiele manieren doen. Hij is niet het type dat doet alsof hij van je houdt … maar hij zal zeker laten merken dat hij niet door jouw aanwezigheid in zijn leven beïnvloed is.

Daarom zal hij het heel terloops over de tijd dat jullie samen waren hebben. Hij kan zeggen dat het goede tijden waren en dan gewoon weglopen alsof er niets gebeurd is. Maar als hij echt over je heen was, geloof je dan echt dat hij dit zou zeggen?

PinFlight Image