Skip to Content

De 6 Grootste Fouten Die Je Man In Jullie Relatie Kan Maken

De 6 Grootste Fouten Die Je Man In Jullie Relatie Kan Maken

We maken in het leven allemaal fouten. Dat is een normaal onderdeel van leren en vooruitgang boeken, maar sommige fouten veroorzaken meer schade dan andere.

Dus, als we veel aandacht aan onze relaties uit het verleden besteden en waarom ze geen stand hielden, dan zullen we merken dat het meestal komt door alle fouten die een van ons heeft gemaakt.

Vandaag gaan we het over degene hebben die mannen maken.

Als ik je een simpele vraag stel, “Wat heeft je man gedaan dat jullie relatie heeft verpest?” wat zou je antwoord dan zijn?

Je ontmoette hem, werd verliefd op hem, misschien plande je zelfs je toekomst met hem. Op een gegeven moment realiseerde je je dat hij niet de ware voor je is.

Wat kan er gebeurd zijn tussen het moment dat je een vonk voelde en het moment dat je besefte dat je niet bij hem wilde zijn?

Als je man fouten heeft gemaakt die jullie relatie hebben verpest, dan is de kans groot dat hij een aantal van deze fouten heeft gemaakt.

1. Hij behandelt anderen als belangrijker dan jij

De 6 Grootste Fouten Die Je Man In Jullie Relatie Kan Maken

Een man wordt voortdurend verscheurd tussen het tonen van liefde aan zijn vrouw en stoer doen in het bijzijn van zijn vrienden.

In de meeste gevallen resulteert dit dilemma in een enorme fout – hij verkiest anderen boven jou.

De eerste keer dat hij het doet, zegt een vrouw niets. Ze zal hem zijn ding laten doen, denkend dat het een eenmalige keuze is.

Maar als dit gedrag zich herhaalt, dan neemt de liefde voor hem af. De man begint alle punten te verliezen die hij heeft verdiend.

Een vrouw houdt ervan om nummer één in het leven van haar man te zijn.

Wanneer een man haar zo behandelt, dan zal ze beseffen dat hij genoeg tijd zal hebben voor zijn vrienden en voor zijn leven buiten de relatie in het algemeen.

Als je man anderen boven je blijft kiezen, plannen met je annuleert zodat hij met zijn vrienden uit kan gaan, en je het gevoel geeft dat hij er alleen voor je is als hij niets anders te doen heeft, dan maakt hij een grote fout die hem van je wegduwt.

2. Hij luistert niet naar je woorden

Het is één ding om te horen wat iemand zegt, maar het is heel iets anders om te luisteren en de woorden te begrijpen die gesproken zijn.

Een van de fouten die een man maakt is dat hij de woorden negeert die zijn vrouw met hem deelt.

Het is alsof hij niet eens hoort wat er gezegd wordt.

Na enige tijd zal een vrouw het gevoel krijgen dat hij niet om haar geeft. Dat is het moment dat ze stopt met praten.

Als dat gebeurt, dan zal het extreem moeilijk zijn om de schade te herstellen.

Alles is op te lossen zolang een vrouw bereid is om de problemen te communiceren.

Maar zodra ze zich afsluit, dan verdampt elke kans om alles weer op de rails te krijgen in het niets.

Als ze eenmaal stil is, dan kan hij de situatie niet meer herstellen, hoe hard hij het ook probeert.

3. Hij negeert je gevoelens

De 6 Grootste Fouten Die Je Man In Jullie Relatie Kan Maken

Als ze voelt dat er iets mis is, dan zal een vrouw het zeggen. Ze zal haar zorgen uiten en ze zal haar man vertellen hoe ze zich daardoor gaat voelen.

Zolang een man bereid is om naar haar te luisteren en een verandering te maken, dan is de relatie goud en maakt het een kans om te werken.

Maar als je man je gevoelens blijft negeren en je het gevoel geeft dat je te emotioneel bent, dan is het een fout die hij niet kan herstellen.

Elke vrouw zoekt steun van haar partner. Als hij er niet in slaagt om haar daarin te voorzien, dan zal ze bij hem weglopen.

En al die mannen die denken dat ze hun vrouwen kunnen vertellen dat hun gevoelens irrationeel zijn en dan verwachten dat ze in hun leven blijven…

Oh jongen, wat hebben ze het mis!

Als een man de fout maakt om de gevoelens van zijn vrouw voor een lange periode te negeren, dan kan hij er zeker van zijn dat ze zonder hem verder door het leven zal gaan.

We hebben geen mannen nodig die ons vertellen dat we te veel zijn. We hebben degenen nodig die er voor ons zullen zijn, wat er ook gebeurt!

4. Hij liegt tegen je

Deze spreekt voor zich! De eerste keer dat je man tegen je liegt, dan is het vertrouwen verbroken en is er geen weg terug.

Niemand houdt ervan om voorgelogen te worden, vooral niet in een relatie. Het creëert een enorme ruimte van onzekerheid die zelden kan worden opgelost.

Een man denkt misschien dat een paar leugens hier en daar hun relatie niet kunnen schaden, maar een vrouw komt er vroeg of laat altijd achter.

Als dat gebeurt, dan kan niets de dingen meer redden en een man zal zijn vrouw weg zien lopen en niet meer terug keren.

5. Hij ziet je waarde niet

De 6 Grootste Fouten Die Je Man In Jullie Relatie Kan Maken

Een van de fouten die mannen neigen te maken in een relatie is dat ze de waarde van de vrouw die naast hen staat volledig negeren.

Als hij je voor lief begint te nemen, dan voel je dat, en het is niet een gevoel dat je ooit leuk zult vinden.

We willen allemaal gewaardeerd worden en weten dat onze man ons als het beste in de wereld ziet.

Als dat gevoel weg is, dan trekt een vrouw zich terug en wacht ze op haar man om dingen recht te zetten.

Als hij niets doet, dan gaat ze uiteindelijk weg, om hem te laten weten dat ze niet bij een man zal zijn die niet ziet hoeveel ze waard is.

6. Hij weet niet wat hij van het leven wil

Is er iets minder aantrekkelijk dan een man die geen idee heeft wat hij wil van het leven?

Hij gaat heen en weer, niet in staat om te beslissen welke weg te nemen.

Elke vrouw droomt van een man die weet wat hij wil en die weet wanneer hij de leiding moet nemen. We willen dat je zeker bent van je dromen en wensen.

Soms, zullen ze niet werken, maar het punt is dat je man moet weten wat het is dat hij achtervolgt.

Als hij besluiteloos is en niet weet waar hij voor vecht, dan zal een vrouw hem als een zwakke man zien die niet de beste keuze voor een levenspartner is, omdat hij haar niet door het leven kan leiden.

Als je man een van deze fouten maakt, dan heb je waarschijnlijk al nagedacht over waar je relatie naartoe gaat.

We willen allemaal iemand die ons waardeert en die weet wat hij wil van het leven.

Een vrouw heeft geen jongen nodig die achter haar aandacht aanzit en als hij die eenmaal heeft, dan weet hij niet wat hij eraan moet doen.

In plaats daarvan hebben we een echte man nodig die de juiste manier kent om de vrouw in zijn leven te behandelen.

PinFlight Image