Skip to Content

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Is het mogelijk om een onverklaarbare connectie met iemand te verklaren? Is het mogelijk om het onder woorden te brengen?

Je weet precies waar ik het over heb: een gevoel dat je met deze persoon op een dieper niveau een connectie hebt. Over het gevoel dat jullie zielen voor de rest van de eeuwigheid met elkaar verbonden zijn.

Ik heb goed nieuws: je verbeeld je niets. Dit soort connectie is heel goed mogelijk en hier zijn de signalen die je dan ervaart!

Wat is een goddelijke connectie met iemand hebben?

Het hebben van een goddelijke connectie met iemand betekent dat jullie zielen op een unieke, authentieke manier verbonden zijn. Je kunt er zo veel van weglopen als je wilt, maar het universum zal je met die persoon blijven herenigen.

Jullie horen bij elkaar en er is niets dat je eraan kunt doen. Deze connectie gaat verder dan jullie macht en vrije wil.

Wanneer je een intense connectie met iemand hebt

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Je hebt een intense spirituele connectie met iemand als je ziel die van hen herkent. Het heeft weinig met de gebruikelijke fysieke aantrekkingskracht te maken die je voelt als je iemand ontmoet die je leuk vindt.

Dit is emotionele en spirituele intimiteit die niet onder woorden gebracht kan worden.

Je zult het weten als het gebeurt! Het is een once-in-a-lifetime ervaring waarbij je het gevoel zult hebben dat de aarde is gestopt met draaien. Er bestaat niets anders meer dan jullie twee.

Als je een connectie met iemand voelt, voelen zij dat dan ook?

Het antwoord is: ja! Dit soort connectie kan nooit eenzijdig zijn, en beide verwante geesten voelen het tegelijkertijd. Als je aan iemand denkt, dan is dat omdat ze ook aan jou denken.

Maar, dit betekent niet dat de andere persoon de diepte van hun emoties zal toegeven. Dus maak je geen zorgen, je overdrijft niet en je ziet niet iets dat er niet is!

Signalen van een onverklaarbare connectie met iemand

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Als je je tot de meeste (of alle) van deze signalen kunt verhouden, dan heb je een speciale, onverklaarbare connectie met iemand.

Als je een onverklaarbare connectie met iemand hebt, hoef je niet fysiek bij die persoon te zijn om deze band te voelen. Bij veel mensen is het zelfs zo dat het nog sterker wordt als jullie twee meer uit elkaar zijn.

De sleutel zit in jullie energieën, die deze spirituele verbinding hebben.

Hoe vaak heb je iemand ‘gevoeld’ terwijl er niets gebeurde om je aan hen te herinneren? Jullie hebben elkaar al eeuwen niet gesproken, niemand heeft het over hen gehad, maar opeens komen ze terug in je hoofd.

En, je kunt je niet van deze gedachten ontdoen, hoe erg je het ook probeert. Het is duidelijk dat deze persoon jou heeft gemanifesteerd.

Of je hebt het gevoel dat ze verdrietig zijn of in de problemen zitten. Je hebt geen bewijs voor zoiets, maar diep van binnen weet je dat het waar is.

Dit komt allemaal door jullie diepe connectie. Zelfs als jullie uit elkaar zijn, zijn jullie energieën met elkaar verbonden.

Dromen: een realiteit die staat te gebeuren

Breng je veel tijd door met over deze speciale persoon te dromen? Nou, ik verzeker je dat ze ook aan jou denken. Om precies te zijn, ze dromen waarschijnlijk ook over jou.

Dromen zijn als een parallelle realiteit. Het is wanneer je onderbewustzijn klaarwakker is, en het is de tijd dat je de meeste berichten uit het universum krijgt.

2. Intuïtie is het gefluister van de ziel

Laat me je een advies geven: je onderbuikgevoel is er niet voor niets. Dus, als je vanaf de eerste ontmoeting denkt dat iemand speciaal is, dan zijn ze dat waarschijnlijk ook. Als je aanneemt dat ze aan je denken, is dat omdat ze dat ook doen.

Ik heb het niet over fysieke aantrekkingskracht. Ik heb het over de manier waarop je weet dat je de persoon hebt ontmoet die een stempel op je hele leven en ziel zal drukken.

Sommigen noemen het liefde op het eerste gezicht, terwijl anderen denken dat dit een cliché is. Toch hoeft deze levensveranderende ontmoeting niet per se met een romantische zielsverwant te zijn.

​Je kunt een onverklaarbare verbinding met de persoon hebben die later je beste vriendin zal worden of de meest waardevolle leraar die je ooit zult hebben.

Het principe is hetzelfde: ze zijn “jouw persoon”, en je weet het gewoon.

Je kunt het contact jarenlang verliezen. Andere mensen vertellen je misschien dat je dingen verzint of dat je overdrijft.

Maar geloof me, dat doe je niet. Als je de connectie voelt, dan is de connectie heel echt.

3. Je ontmoet ze niet – je herkent ze

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Hier is nog een cliché van al die romantische komedies die we allemaal bekeken hebben. Deze is echter ook echt, en het is zeker een signaal  van iets groters.

Is het je ooit gebeurd dat je iemand voor de eerste keer ontmoet, maar je het gevoel hebt alsof je ze al eeuwen kent? Je spoelt je hele leven af om ze in een map te plaatsen, en probeert je te herinneren of je elkaar ooit hebt ontmoet.

Na een gesprek met hen, realiseer je je dat dit echt je eerste ontmoeting is. Toch kun je niet van het gevoel afkomen dat je deze persoon je hele leven al kent.

Dat komt omdat het zo is. Eigenlijk is dit waarschijnlijk een connectie uit een vorig leven of een karmische connectie. Jullie zielen kennen elkaar al een hele eeuwigheid.

Daarom heb je het gevoel dat je hen niet voor het eerst ontmoet. In plaats daarvan herken je ze.

In dat geval zal je karmische relatie doorgaan totdat je karmische contract afloopt; dat wil zeggen totdat je je les hebt geleerd en je je karma verbetert!

4. Twee stukjes van dezelfde puzzel

Zolang je je kunt herinneren, hebben mensen je verteld dat je genoeg voor jezelf moet zijn. Je bent een heel, geen half, en je hebt een man of een vrouw nodig om je compleet te maken.

Ook al voel je je prima in je eigen huid, op het moment dat deze speciale iemand in je leven komt, dan heb je het gevoel dat je eindelijk het stukje van de puzzel hebt gevonden dat al die tijd ontbrak.

Zo krijgt je hele leven ineens zin. Je wist niet eens dat je iemand nodig had om je compleet te maken, maar hier geven ze je alles wat je ooit nodig had zonder dat je ervan bewust was.

Jullie passen perfect bij elkaar. Dit soort connectie geeft je het gevoel dat je eigenlijk een ziel bent die in twee lichamen is verdeeld.

Je kunt niet geloven dat er iemand bestaat die een spiegelbeeld van jou is.

Begrijp me niet verkeerd: je hoeft niet in alles hetzelfde te zijn. Maar zelfs jullie verschillen vullen elkaar aan en dienen een doel.

5. Begrijpen zonder woorden

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Oogcontact en lichaamstaal is meer dan genoeg voor jullie twee om elkaar perfect te begrijpen. Het is zelfs zo, dat als we het over een bijzonder sterke connectie hebben, je niet eens fysiek bij elkaar hoeft te zijn om te weten wat de ander zou doen.

Het is alsof je plotseling de vaardigheid van gedachtelezen hebt opgedaan. Je weet wat ze denken zonder dat ze een woord zeggen, en vice versa.

Het is genoeg om naar elkaar te kijken en alles is meer dan duidelijk.

Soms staan jullie aan de andere kant van de wereld. Maar plotseling voel je dit onverklaarbare verdriet of maak je je zorgen om je persoon.

Hoe dan ook, het punt is dat je de drang krijgt om ze te bellen en te controleren of alles in orde is.

Wanneer je ze eindelijk te pakken krijgt, realiseer je je dat ze op het exacte moment dat je het voelde door een ontbering gingen.

Misschien heb je over zoiets over tweelingen gehoord. Jullie zijn niet anders.

Ook al zijn jullie geen biologische tweeling, jullie zielen zijn tweelingen. Daarom heb je een tweelingvlam relatie.

6. Ze kennen je beter dan jij jezelf kent

Dit is niet alleen een lege zin die mensen gebruiken om de sterke connectie die ze met hun beste vriendin hebben te verheerlijken. Je ware zielsverwant kent je echt beter dan dat jij jezelf kent.

Soms vraag je je af of ze erin zijn geslaagd om in je hersenen en hart te komen. Je kunt niet geloven dat ze altijd de juiste dingen zeggen.

Ze zijn zich van al je angsten bewust, vooral van degenen waar je voor wegloopt. Ze kennen je donkerste geheimen, inclusief die je voor jezelf verbergt. Ze zijn met al je wildste dromen bekend, vooral degenen waar je te onzeker over bent om na te streven.

Je kunt je emoties niet onderdrukken als zij er zijn. Ze lezen je door naar je gezichtsuitdrukking en lichaamstaal te kijken.

Ze zijn in staat om op basis van het ritme van je ademhaling dingen te concluderen, laat staan door de toon van je stem.

En, het belangrijkste, ze hebben altijd gelijk. Ze weten precies wat je gaat doen voordat je een beslissing neemt.

7. Raadselachtige aantrekking

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Ik weet dat ik heb gezegd dat dit soort connectie veel meer is dan fysieke aantrekking. En dat is het echt.

Maar de waarheid is dat gelijkgestemde geesten vanaf de eerste dag een raadselachtige aantrekkingskracht voelen. Ik bedoel echt aantrekkingskracht: je hebt het gevoel alsof een magnetische kracht je naar die persoon trekt vanaf de eerste keer dat je hen ziet, en je kunt niet uitleggen waarom het gebeurt.

Je band ontwikkelt en verdiept zich natuurlijk met de tijd, maar in de meeste gevallen, hebben we het over een onmiddellijke connectie.

Je weet niet hoe of waarom, maar het is alsof je ware zielsverwant je naam roept. Ze nodigen je uit in hun gezelschap en je hebt geen andere keuze dan te antwoorden.

Alles om hen heen is raadselachtig. Je hebt nog nooit zo’ n raadselachtige relatie meegemaakt, maar iets zet je zeker aan om deze speciale persoon op een dieper niveau te verkennen.

8. Moeiteloze communicatie

Elk gesprek met deze persoon is een nieuwe leerervaring. Jullie begrijpen elkaar perfect, volgen elkaars advies op en jullie communicatie verloopt vanaf dag één soepel.

Je hoeft jezelf niet uit te leggen aan je zielsverwant connectie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze iets verkeerd interpreteren wat je hebt gezegd of dat ze beledigd worden door je scherpe grappen.

Jullie gebruiken dezelfde woordenschat, en jullie hebben hetzelfde gevoel voor humor. Jullie begrijpen elkaar perfect.

Jullie maken zelf meestal elkaars zinnen af.

Jullie stellen je voor elkaar open zonder al te veel vragen te stellen, en er zijn geen onnodige vertrouwensproblemen.

Comfortabele stilte

Ja, de waarheid is dat jullie twee altijd iets hebben om over te praten. En, ik heb het hier niet over koetjes en kalfjes – ik heb het over diepe onderwerpen die jullie zonder probleem aanpakken.

Maar weet je wat jullie communicatie zo gezond en speciaal maakt? Het feit dat jullie tijd naast elkaar kunnen doorbrengen zonder een enkel woord uit te spreken.

Nee, het zal helemaal niet ongemakkelijk zijn, zeker niet zo ongemakkelijk als bij andere mensen. In plaats daarvan kun je comfortabele stilte delen en er het meest van genieten!

9. Hun aanwezigheid voelt als thuis

9 Duidelijke Signalen Dat Je Een Onverklaarbare Connectie Met Iemand Hebt

Een toegewijde relatie met je ware zielsverwant voelt niet als een emotionele achtbaan. Er zal niet veel achternazitten zijn, jullie twee zullen niet uit elkaar gaan en het op een wekelijkse basis goed moeten maken, en je zult waarschijnlijk niet eens vlinders in je buik voelen.

Nee, het is niet saai, en het is zeker geen genoegen met minder nemen. Geloof me – het is het echte werk, en als je het ervaart, dan weet je precies waar ik het over heb.

Als je deze persoon ziet, dan heb je het gevoel dat je thuis bent gekomen van een vermoeiende reis. Je weet dat je hier thuishoort.

Je hebt er je hele leven naar gezocht zonder het te weten. En nu is je zoektocht tot een einde gekomen, je hebt hen gevonden!

PinFlight Image