Skip to Content

Een Relatie Met De Verkeerde Zal Nooit Werken

Een Relatie Met De Verkeerde Zal Nooit Werken

Als je partner en jij niet bij elkaar passen zal geen liefde in deze wereld dat ooit veranderen.

Dit is niemands schuld, jullie matchen gewoon niet. Een schoen met maat 43 past niet bij een schoen met maat 38. Ze matchen niet en het is niet hun schuld dat ze die maat hebben.

Je doelen maken je niet undateable. Je hebt gewoon behoeftige, aanhankelijke en onzekere partners gekozen die veel te veel verwachtingen hebben en die te veel behoefte hebben aan goedkeuring.

Het soort partner dat geen leven heeft en ervan uitgaat dat jij hun hele wereld bent, maar die je niet echt steunt en je dan straft omdat jij niet aan hun onrealistische verwachtingen voldoet.

Dat is niet hoe alle relaties zijn, dat is hoe DIE relatie met DIEGENE was.

Of je kwam erachter dat ze een drank- of drugsprobleem hebben, ze geen ambitie hebben of dat ze gewoon een griezel zijn.

Je bent niet naar omdat je naar bepaalde dingen op zoek bent, niet eens de behoeftige, aanhankelijke en onzekere klootzakken (behalve de seriemoordenaar natuurlijk).

Je moet gewoon de klootzak vinden die hetzelfde wil als JIJ en de anderen moet je laten gaan. 

Accepteer nu meteen iedereen zoals ze zijn. Als die schets niet matcht met je normen en waarden, je interesses, verlangens of doelen, ga er dan vandoor. Volgende!

“Potentieel” kent geen waarde en mensen ZULLEN NIET veranderen voor iemand anders dan zichzelf. En zelfs dan is de kans klein. Reken af en ga op zoek naar een andere tafel.

Zelfverbetering is de beste datingtip ooit. Hoe meer je je best doet om een beter mens te worden en je je eigen pas bewandelt, hoe dichterbij je bij het vinden van de ware komt.

Er loopt een match voor je rond. Er lopen zelfs meerdere matches voor je rond. Als je op zoek bent naar een draak betekent dit niet dat de hond een klootzak is, omdat hij niet is waarnaar je op zoek bent. Hij is gewoon geen draak. Zoek verder.

Een Relatie Met De Verkeerde Zal Nooit Werken