Skip to Content

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

Beste ‘Liefde van mijn leven’,

Er zijn zoveel redenen waarom ik deze brief schrijf.

Allereerst schrijf ik omdat ik eindelijk de pijn die ik voel wil loslaten.

Ten tweede schrijf ik omdat ik wil dat er op papier staat wat voor smerige dingen je me hebt aangedaan; en we weten beiden dat dit zo vaak het geval was.

Ik heb altijd gedroomd dat ik met slechts een man ooit zou trouwen en dat het voor altijd zou zijn.

Ik dacht dat ik de liefde zou ervaren die voelt als thuiskomen: puur, onschuldig en fijn.

Ik had plannen voor ons leven. Ik fantaseerde dat onze kinderen door het huis renden en jij achter hen aanzat.

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

Ik stelde me voor dat we kerst met elkaar doorbrachten terwijl we onder de deken en met warme chocolademelk films keken.

Weet je, ik droomde vaak over van alles, mijn dromen waren prachtig.

Maar op een dag, uit het niets, kwam ik erachter dat je me had bedrogen.

Ik weet nog precies dat je op een dag thuiskwam en toegaf dat je een ander had.

Iemand door wie je hart sneller ging kloppen. Iemand door wie je adem stokt. Iemand die je dromen zal laten uitkomen.

En het was zo jammer dat ik die vrouw niet was.

Nadat je me alles over haar had verteld dacht ik dat je een grapje maakte.

Ik dacht dat je gewoon mijn reactie wilde zien. Maar je meende het serieus.

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

En uit je blik kon ik opmaken dat het voorbij was.

Alles wat we al die jaren hadden opgebouwd was voorbij.

De dromen, de hoop, de ambitie. Alles was tevergeefs geweest. 

En ik?

Ik stond daar maar, ik was helemaal verslagen en staarde naar de muur voor me.

Ik probeerde iets te zeggen, maar er kwam niks slims uit mijn mond.

En ik vertrok. Ik pakte mijn koffer zonder een woord en ik verliet je.

Ik was net een gewonde wolf die alleen moest zijn om zijn wonden te laten genezen.

Mijn ego was flink toegetakeld. Mijn hele wereld stortte in elkaar en ik kon niet langer helder denken.

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

Die dag had ik zolang zitten denken aan jou en ons leven samen.

Ik was zo boos omdat je haar boven mij had verkozen.

Ik hoop gewoon dat ze het waard is.

Ik hoop dat ze mijn pijn en tranen waard is.

En ik hoop dat je een normale en gezonde relatie met haar kan ontwikkelen.

Misschien hield je niet genoeg van me.

Misschien was onze relatie allang verwelkt en wisten we dit gewoon niet.

Misschien hebben we ons geluk weg laten glippen.

En misschien hebben we niet genoeg moeite gedaan voor ons verhaal.

Als ik terugkijk heb ik nergens spijt van.

Ik ben een sterke vrouw en ik kan de pijn aan.

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

Eerlijk gezegd is het zoveel beter dat je me hebt verlaten, maar ik had liever gehad dat je me niet had bedrogen.

Ik vind niet dat ik dat na al die jaren heb verdiend.

Jammer genoeg is het wel gebeurd. Je was egoïstisch en dacht helemaal niet aan mij.

Wat had ik ook anders verwacht?

Je hebt me kapotgemaakt en je hebt me niet eens gevraagd of ik hulp nodig had.

We hadden er als volwassenen over kunnen praten.

Je had eerlijk tegen me kunnen zijn.

Je had me kunnen laten weten dat je niks meer voor me voelde en dat je interesse had in een ander.

Maar dit heb je niet gedaan. En dat heeft mijn hart gebroken.

Je hebt mij niet alleen bedrogen, je hebt ons bedrogen.

Je hebt niet alleen mijn hart gebroken, je hebt onze toekomst kapotgemaakt.

En dat kan ik je nooit vergeven.

En tot slot heb ik een bericht voor je: “Je kan jezelf blijven bedriegen, maar MIJ nooit meer!”

Een Brief Aan De Man Die Me Heeft Bedrogen

Zixin

Wednesday 13th of April 2022

Bedankt koningin Zazi voor de liefde en hulp die je mij en mijn familie hebt laten zien. Je bent inderdaad een moeder en ik ben je eeuwig dankbaar. Dit getuigenis is een van de beloften die ik je heb gedaan en ik hoop dat je het zult zien.

LEES DIT.

Mijn vrouw is mijn leven. Ik hou van haar met alles wat ik heb. Ik gaf haar alles wat ik kon geven en liet haar zien hoeveel ik echt om haar geef. ze was ook erg goed voor mij en onze kinderen. in feite zal ik ons ​​huwelijk omschrijven als een perfect huwelijk, maar alles veranderde in oktober 2021. ze werd onverschillig voor mij en onze zoon. Ik vroeg haar afzonderlijk wat er aan de hand was, maar ze zei niets. Om een ​​lang verhaal kort te maken, ze verliet mij en onze zoon uiteindelijk in januari 2022. Ik werd bijna gek, onze zoon verloor zichzelf. Dit was een zeer verschrikkelijke tijd voor mij. snel vooruit naar vorige week, vertelde ik een collega in mijn kantoor over mijn probleem en hij vertelde me over koningin Zazi, dat zij zijn vriend heeft geholpen en zijn huwelijk in het verleden heeft gered. ik geloof echt niet in spirituele dingen, maar ik besloot haar een proef te geven. Koningin Zazi vertelde me de oorzaak van het probleem en kon binnen enkele dagen een oplossing krijgen. Jongens, mijn vrouw is weer thuis bij mij en onze familie is herenigd. Een paar dagen geleden kwam de dame die het probleem veroorzaakte naar ons toe om haar slechte daden te bekennen en om vergeving te smeken. Ik en mijn vrouw zijn je moeder Zazi eeuwig dankbaar. Hier is haar e-mail: [email protected]

Alsjeblieft jongens, help dit te delen totdat het bij Queen Zazi aankomt en misschien help je ook een vriend daarbuiten, net zoals mijn collega voor mij deed.

christa Sean

Saturday 6th of November 2021

Ik had zin om in 2001 zelfmoord te plegen omdat ik niet langer de liefde en genegenheid kreeg die ik verdien van mijn vriend. Op 5 juni 2002 zei hij dat het uit was tussen ons, mijn hart was gebroken. Ik sprak er met mijn vriend over en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar relatie met zijn betovering herstelde, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies op en 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend huilend terug en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Het is nu 20 jaar geleden dat Lord Bubuza me hielp en we zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Geef je relatie/huwelijk niet op, neem contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: [email protected] of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

6 Redenen Waarom Mannen Die Vreemdgaan Emotioneel Onvolwassen Zijn

Thursday 10th of June 2021

[…] Een van de grootste angsten van emotioneel onvolwassen mannen is dat ze door hun partner met een andere man bedrogen worden. […]

Tamara van den Oosterhoff

Sunday 23rd of May 2021

Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en was een cheat, ik hou zoveel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus begon ik online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Heer Bubuza bedankten en prezen voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op onmiddellijk vertelde ik hem mijn situatie en hij beloofde me te helpen. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedriegen en beledigend gedrag van mijn vriend veranderde ten goede, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heeft u een probleem met uw relatie? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: [email protected]