Skip to Content

Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Is Hier Het Ene Ding Dat Hem Wegduwt

Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Is Hier Het Ene Ding Dat Hem Wegduwt

Wat is het ene ding dat hem wegduwt, waardoor hij zich anders gedraagt dan voorheen, waar je je vinger niet op kunt leggen?

Als je over je vroegere relaties nadenkt, dan lijkt er altijd een tijd te komen dat je partner afstand begint te nemen, dingen begint te overdenken en elk woord dat je zegt verdraait, en uiteindelijk gaat hij weg.

We hebben allemaal onze eigenaardigheden en karaktertrekken die anderen irriteren. We denken niet aan deze dingen omdat we niet aan de ontvangende kant ervan staan.

Maar wat voor jou normaal gedrag lijkt, is misschien de laatste druppel die je partner wegduwt. En als je rekening houdt met de astrologie, dan kun je misschien begrijpen hoe je sterrenbeeld je relaties beïnvloedt.

We brengen je op basis van je sterrenbeeld een overzicht van het ene ding dat hem wegduwt en we hopen wat licht te werpen op je relatie.

Of je nu een Ram of een Stier bent, er is een reden waarom je partner afstandelijk doet en we zijn hier om je te helpen begrijpen waarom.

Het ene ding dat hem op basis van je sterrenbeeld wegduwt

Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Is Hier Het Ene Ding Dat Hem Wegduwt

Ram

Het zit zo, Ram. Hoewel er niets mis is met willen dat dingen perfect zijn als je iemand ontmoet die je leuk vindt, kun je niet verwachten dat ze vanaf het begin alles doen wat je wilt dat ze doen.

We begrijpen dat je gefrustreerd raakt als dingen niet gaan zoals je gepland had. Het is echter niet iets waar iedereen mee om kan gaan.

Je duwt mensen weg omdat je geen verschillen tolereert die jullie twee zouden kunnen hebben. Je kunt de relatie van je dromen hebben, zolang je je verwachtingen onder controle houdt (althans een beetje).

Stier

Oh, Stier. Alles wat je doet, komt op één ding neer. Zelfs wanneer je je toekomstige relaties plant (of de huidige opbouwt), creëer je een beeld van hoe die relatie eruit moet zien en heb je moeite om compromissen te sluiten.

“Het is op mijn manier en anders niet,” lijkt je mantra te zijn waar je ook mee te maken hebt. Je regeert met je hoofd, niet met je hart. Dit komt omdat je denkt dat dat de beste manier is om ervoor te zorgen dat je bij de perfecte partner terechtkomt.

Maar er is niets mis mee om je hart van tijd tot tijd de weg te laten wijzen (en sommige onvolkomenheden van je partner over het hoofd te zien).

Tweeling

Tweeling, je weet niet wat je wilt. Je bent altijd op zoek naar iemand die beter is. Zelfs als je met iemand gaat die duidelijk goed voor je is. Je beëindigt altijd dingen (of saboteert opzettelijk dingen) als je dichter bij iemand komt.

Je bent bang voor toewijding omdat je bang bent dat je een fout maakt en andere opties over het hoofd ziet. Maar je kunt niet begrijpen dat er altijd iemand zal zijn die beter is, aantrekkelijker, succesvoller.

Vertrouw op het proces en ontdek de uitbundigheid van het settelen met iemand die je echt leuk vindt. Doe dit ongeacht hoe ze op je ‘ondeugend of aardig’ -lijst scoren.

Kreeft

Kreeft, we willen niet dat je dit verkeerd opvat, maar… je hebt de neiging om te overdrijven. Als je met iemand uitgaat, dan ben je gevoelig en zie je alles als een aanval op je karakter. Wanneer je partner durft te beweren dat hij niet waardeerde wat je deed, denk je dat hij je niet meer leuk vindt.

Als je je zo gedraagt, stuur je een bericht naar je partner dat hij je niet kan met wat dan ook kan vertrouwen. En, om het nog erger te maken, heeft hij elke keer dat jullie een gesprek hebben de vrees dat je over iets minuscuul zal exploderen.

Leeuw

Leeuw, je bent te zelfvoorzienend, waardoor je partner denkt dat je hem niet nodig hebt. Eerlijk gezegd heb je niemand nodig en daar is niets mis mee (meer macht voor jou). Maar relaties hebben vaak beide partners nodig om kwetsbaar te zijn, elkaar met alles te vertrouwen en elkaar nodig te hebben.

Je partner kan daarom het gevoel hebben dat je hem wegduwt, omdat je er geen probleem mee hebt om alles zelf te doen. Andere mensen je laten helpen maakt je niet zwak. En dat is iets waarmee je in het reine moet komen om een leven met iemand op te bouwen.

Maagd

We zeggen niet dat je je relaties ingewikkeld maakt. Maar je hebt de neiging om je op het negatieve te concentreren. Je maakt je zorgen over dingen die op dit moment niet per se belangrijk zijn. Je stoort je aan alles wat je partner doet, omdat je op zoek bent naar bijbedoelingen en verborgen agenda’s.

Angsten hebben een manier om de overhand te krijgen. Jij bent degene die moet accepteren dat niet iedereen op zoek is om je leven ellendig te maken. De kans is groot dat je partner je leuk vindt zoals je bent en daar moet je je op concentreren.

Weegschaal

Weegschalen zijn perfectionisten, en dat is wat hen ‘ongewenste’ partners maakt. Hoewel er niets mis is met het vasthouden aan je normen en het zoeken naar een partner die alles belichaamt wat je wilt, is er een lijn die niet mag worden overschreden.

Als je verwacht dat je partner alles goed doet en nooit een fout maakt, dan kan dat niet anders dan fout gaan. En niemand wil zich de hele tijd een mislukkeling voelen. Dus, je duwt hem weg met je onrealistische normen van hoe een relatie eruit moet zien.

Schorpioen

Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld, Is Hier Het Ene Ding Dat Hem Wegduwt

Schorpioenen hebben een behoorlijke reputatie onder andere sterrenbeelden. Ze worden echter gemarteld door vertrouwensproblemen en angst voor afwijzing waardoor ze koud en afstandelijk lijken.

Schorpioen, je laat je muren nooit zakken en je laat nooit iemand te dicht bij je komen (en dat komt omdat je bang bent). Maar je angsten lijken zich te manifesteren als woede, weerstand, vermijding en jaloezie, wat je partner weg lijkt te duwen.

Boogschutter

Boogschutter, je bent bang om je te settelen met iemand die niet in het plaatje van een perfecte partner past. Maar je weigert je partner niet als je merkt dat hij niet is wat je zoekt.

Integendeel, je blijft hem aansporen om te veranderen en wordt elke keer teleurgesteld als hij dat niet doet. Stop met verwachten dat mensen zijn wat je wilt dat ze zijn. Begin ze te waarderen voor wie ze zijn.

Gooi dat perfecte plaatje weg en open je geest voor iets anders dan wat je je hebt voorgesteld.

Steenbok

Steenbok, je duwt je partner weg omdat je jezelf niet wilt laten zien. Je verwacht dat je partner kwetsbaar, gevoelig en vertrouwend bij je is. Maar je kunt niet met hetzelfde enthousiasme beantwoorden.

Je verzint smoesjes, je houdt vast aan het verhaal dat op dit moment voor je werkt, en je raakt geïrriteerd als hij niet gelooft welke leugens je hem ook aanbiedt. Leer meer ruimte te maken voor fouten van jouw kant. Vertrouw erop dat je partner weet wat hij doet en stel je open.

Waterman

Waterman, je voelt je vaak ‘anders’ en ‘verkeerd begrepen’. Je veracht het om over je emoties te praten, je open te stellen en je partner te laten begrijpen wat je doormaakt.

En hoe meer je elkaar leert kennen, hoe meer je hem wegduwt omdat je bang bent dat hij hetzelfde met jou doet. Je partner hoeft niet alles te begrijpen wat je doet.

Maar hij moet genoeg begrijpen om je een schouder te bieden om op uit te huilen, een gesprek te voeren of een knuffel te geven. Je maakt het hem moeilijk door hem niet in de buurt te laten komen.

Vissen

Oh, Vissen. Jij bent het sterrenbeeld dat een verpersoonlijking is van alles wat verwarrend is over relaties. Je bent verstrooid omdat je niet weet wat je wilt.

De ene dag ben je geobsedeerd door je partner, maar de andere dag kan je de gedachte niet verdragen om nog een dag met hem door te brengen. En dat duwt hem natuurlijk weg omdat hij niet weet wat hij van jou kan verwachten.

Maak je relaties niet vermoeiend, want je kunt geen moment uit je dag nemen om erachter te komen wat je wilt. Als je dat wel doet, verbind je je tot je partner en houd je je aan je woord.