Skip to Content

Gebruik Jij Gatsbying? 5 Tekenen Dat Je Er Schuldig Aan Bent

Gebruik Jij Gatsbying? 5 Tekenen Dat Je Er Schuldig Aan Bent

Ik weet niet of je van deze term hebt gehoord, maar ik vind het fascinerend. Gebruik je Gatsbying? We zullen het aan het einde van dit artikel weten. Maar eerst moeten we het uitleggen, toch?

De naam is eigenlijk een verwijzing naar de beroemde roman van F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby. Als je het boek eerder hebt gelezen of de film hebt bekeken, heb je de punten al met elkaar verbonden. Maar voor degenen onder jullie die het nog niet weten, het verhaal gaat over de jonge Jay Gatsby.

Hij was een selfmade miljonair en de roman vertelt over zijn achtervolging van Daisy Buchanan, een rijke jonge vrouw op wie hij verliefd was. Zoals elk verhaal over buitengewone liefde, heeft ook dit geen happy end. We zullen hier echter niet in detail treden, maar doe jezelf een plezier en raak er vertrouwd mee.

Hoe dan ook, Gatsby deed er alles aan om Daisy hem te laten opmerken, en gaf zelfs geweldige feestjes bij hem thuis. Hij zou al hun kennissen en vrienden uitnodigen, wanhopig hopend dat zij ook zou komen opdagen.

Om te voorkomen dat ik te veel details prijsgeef en de plot verpest, stop ik hier. Maar je hebt waarschijnlijk inmiddels een verband gelegd, dus laten we ingaan op de tekenen dat je schuldig bent aan Gatsbying.

5 Duidelijke tekenen dat je aan Gatsbying doet

Gebruik Jij Gatsbying 5 Tekenen Dat Je Er Schuldig Aan Bent

Nu sociale media evolueren en ons leven voortdurend verandert, denk ik dat het onvermijdelijk is dat er ook nieuwe datingtrends ontstaan. Sommige termen die worden gebruikt om ze te beschrijven, zijn ineenkrimpend, maar het lijkt erop dat de meeste mensen ze graag accepteren.

Een daarvan is Gatsbying en ik garandeer je dat het zal bestaan zolang Instagram, Snapchat of andere vergelijkbare populaire sociale netwerkdiensten bestaan. Kortom, je blijft je sociale media-profielen gebruiken om iemands aandacht te trekken.

Oké, nu je een duidelijk idee hebt van wat Gatsbying werkelijk is, laten we de tekenen eens doornemen.

1. Je post op sociale media zodat je geliefde je opmerkt

Hoe vaak heb je een foto of video op je sociale-mediaprofielen geplaatst, zodat een specifieke persoon deze kan zien? Wees eerlijk, ik zal je niet veroordelen. Ik ben schuldig en schaam me niet om het toe te geven. Als je dit ook hebt gedaan, was je eigenlijk bezig met Gatsbying en wist je het niet eens (ik ook niet!)

Laten we zeggen dat je uit bent met je vriendinnen en je wilt dat je verliefdheid ziet dat je op zijn favoriete plek bent, genietend van het luisteren naar livemuziek. Je haalt snel je telefoon tevoorschijn, legt het moment vast en publiceert het op je Insta-story.

Na een tijdje pak je je telefoon, open je je profiel en veeg je omhoog over de foto om te zien of hij heeft gereageerd. Doe je een vreugdedansje als je ziet dat hij het heeft gezien? Nu is het tijd voor een selfie, zodat hij weet hoe glamoureus je eruitziet.

2. Gatsbying: je dagdroomt veel

Gebruik Jij Gatsbying 5 Tekenen Dat Je Er Schuldig Aan Bent

Oké, dus hij vond je post leuk, becommentarieerde de landschapsfoto vanuit zijn favoriete gezichtspunt EN reageerde op je verhaal. Dit betekent dat hij in je DM’s gaat glijden, is dat niet geweldig? Zeker, maar dit is waar het “probleem” eigenlijk begint.

Als je al aan het nadenken bent over je perfecte toekomst samen en dagdroomt over alle dingen die kunnen gebeuren, ben je eigenlijk bezig met Gatsbying. Nadenken over de avonturen die je misschien samen deelt, maakt je niet minder schuldig, dus probeer het zo niet goed te praten.

3. Je wordt er nerveus van als je een onflatteuze foto maakt

Word je helemaal nerveus als je niet genoeg foto’s maakt? Je bent eraan gewend geraakt om één foto per dag te publiceren. Vandaag staat het geluk niet aan jouw kant. Je camera werkt niet mee, de belichting is helemaal verkeerd en het lijkt alsof het nog nooit zo moeilijk is geweest om een selfie te maken. En je hebt een writer’s block, dus je hebt geen ideeën voor een leuk onderschrift meer…

Maar je moet het doen! Hij gaat rond het middaguur zijn social media checken en hij moet jouw foto zien in de stories die hij gaat bekijken. Je moet constant in zijn gedachten zijn. Je kunt niet toestaan dat een bad hair day je ervan weerhoudt om die oogverblindende glimlach van je vast te leggen.

4. Gatsbying: je volgt als zijn vrienden op sociale media

Gebruik Jij Gatsbying 5 Tekenen Dat Je Er Schuldig Aan Bent

Weet jij wie zijn beste vriend is? Ben je al bekend met zijn sociale kring en weet je duidelijk dat hij vanavond met zijn neef uitging? Hoe is dit zelfs mogelijk? Ben je een professionele stalker?

Ik hoop het niet. Ik bedoel, ik weet dat elk meisje verandert in een FBI-agent als ze details nodig heeft over haar verliefdheid, maar overdrijf het niet.

Zorg ervoor dat je hem geen gemengde signalen stuurt. Aangezien je de berichten van zijn vrienden leuk vindt, denkt hij misschien dat je ook alleen maar vriendelijk tegen hem bent. Dus neem de touwtjes in handen als je merkt dat hij je leuk vindt. Je kunt het!

5. Je denkt aan je crush terwijl je dit leest

Laten we eerlijk zijn, je had de hele tijd dat je dit artikel aan het lezen was aan één specifieke persoon, nietwaar? Ervan uitgaande dat je dat deed, probeer dan voorbij Gatsbying te gaan. Afgewezen worden is niet erg, maar je gevoelens kwetsen met je eigen fantasieën kan behoorlijk gevaarlijk zijn.

Je gaat je hart herhaaldelijk breken en hij zal het niet eens weten. Beweeg langzaam als het beter voelt. Begin eerst commentaar te geven op zijn foto’s of verhalen. Later kun je proberen om uit het gespreksstadium te komen (omdat je onvermijdelijk gaat chatten) en naar een hoger niveau gaan.

Veel succes!

PinFlight Image