Skip to Content

Micro-cheating: 8 Tekenen Dat Hij Binnenkort Vreemd Zal Gaan

Micro-cheating: 8 Tekenen Dat Hij Binnenkort Vreemd Zal Gaan

Bijna elke dag duiken er nieuwe relatietermen op, het is bijna onmogelijk om ze allemaal te onthouden. Of is het gewoon een millennial die erover klaagt, omdat ik deze nieuwe trends niet bij kan houden? Kan zijn. De nieuwste term die ik heb ontdekt is micro-cheating.

Nou, niet dat ik er niet bekend mee ben, het is gewoon dat ik niet wist dat daar een term voor was. Kun je je mijn geluk voorstellen toen ik me realiseerde dat ik geen paar zinnen hoef te gebruiken om uit te leggen wat ik bedoel?

Nadat ik mijn zalige staat van onwetendheid had verlaten, kwam ik erachter dat micro-cheating betekent dat je partner dingen doet die op het randje wankelen. Nou, het is een dunne lijn tussen echt vreemdgaan en micro-cheating als ik eerlijk ben.

Het grote verschil is dat dit laatste niet direct schadelijk is voor je relatie. Voor sommige stellen wordt het zelfs niet als grensoverschrijdend beschouwd. Dit micro-cheating ding is uniek voor elk stel en wat vreemdgaan is voor het ene stel en een goede reden om uit elkaar te gaan, kunnen anderen gemakkelijk wegpoetsen als niets.

Dus, wanneer je deze mogelijke tekenen leest dat je partner bijna vreemdgaat, onthoud dan die relatiegrenzen waar jullie het over eens zijn voordat je een serieuze relatie begint. Zorg ervoor dat ze duidelijk worden gecommuniceerd en houd jullie samenzijn gezond.

Mogelijke tekenen van micro-cheating

Zoals ik al zei, zijn sommige hiervan misschien geen rode vlag voor jou, zelfs geen kleine. Dus neem alles met een korreltje zout. Wees voorzichtig en let meer op je geliefde als je de meeste wel opmerkt. Als je op tijd reageert, voorkom je misschien iets schadelijkers voor je relatie.

1. Hij checkt zijn telefoon te vaak

Micro-cheating 8 Tekenen Dat Hij Binnenkort Vreemd Zal Gaan

Kijkt hij constant op zijn telefoon als hij bij je is? Legt hij hem ondersteboven en naast hem op tafel als je aan het eten bent? Vertelde hij je het wachtwoord voor zijn laptop, of liet hij je het patroon zien dat hij gebruikt om zijn telefoon te ontgrendelen?

Als je na het lezen van deze vragen aan zijn motieven begon te twijfelen, kan er iets mis zijn. Hij kan een andere vrouw sms’en of een paar geheimen voor je verbergen. Je hebt mogelijk ook toegang tot al zijn apparaten, maar de sms-app die hij verkiest, is mogelijk vergrendeld.

2. Micro-cheating: hij erkent je gevoelens niet

Stel je je kwetsbaar op bij hem, maar krijg je er niets voor terug? Heb je geprobeerd met hem te praten, maar wijst hij je op de een of andere manier elke keer af? Je begint je waarschijnlijk neerslachtig en verwaarloosd te voelen omdat de persoon die er voor je was, niet meer oplet.

Misschien ga je alles wat je deed of zei te veel overdenken. Dit kan milde psychische problemen veroorzaken, maar je moet weten dat het niet per se jouw schuld is. Je deelt niet te veel; hij moet altijd aan je zijde staan en actief luisteren naar wat je te zeggen hebt.

3. Hij flirt via zijn telefoon met andere vrouwen

Micro-cheating 8 Tekenen Dat Hij Binnenkort Vreemd Zal Gaan

Misschien is flirten niet vreemdgaan in zijn gedachten, maar hoe zit het met de jouwe? Heb je dit besproken toen je in het begin die relatiegrenzen voor micro-cheating stelde? Natuurlijk word je niet boos als hij beleefd terug glimlacht naar een aantrekkelijke vreemdeling, of wel?

Is hij gewoon een extravert persoon en wat over het algemeen als flirten wordt beschouwd, is zijn normale gedrag? Of probeert hij actief de aandacht van een andere vrouw te trekken? Voordat je reageert, moet je het verschil tussen deze twee weten als het om je man gaat.

4. Micro-cheating: hij verdedigt zichzelf als je hem met zijn gedrag confronteert

Een ander teken van micro-cheating is dat wanneer je hem probeert te confronteren met zijn gedrag, hij zijn verdediging opvoert en dat je niets kunt doen om dit tegen te gaan. Hij kan je ervan beschuldigen hem niet te vertrouwen of jaloers te zijn.

Trap hier niet in als je gevoel je vertelt dat er iets mis is. Volg het op, want uit mijn ervaring verdedigt hij zichzelf niet omdat hij niets heeft gedaan. Misschien denkt hij gewoon dat hij de grens met een van zijn vrienden heeft overschreden en denkt hij er nu te veel over na.

5. Hij is vertrouwelijk met andere vrouwen

Micro-cheating 8 Tekenen Dat Hij Binnenkort Vreemd Zal Gaan

Als je het gevoel hebt dat hij geen belangrijke informatie meer met je deelt en dat hij misschien een andere vrouw in vertrouwen neemt, kan dit een teken zijn dat hij zich schuldig maakt aan micro-cheating. Wanneer er iets goeds of slecht gebeurt in ons leven, is de eerste persoon met wie we het willen delen natuurlijk onze partner.

Als een van zijn vrienden echter dingen weet die alleen jou zouden moeten weten, of erger nog – als zij iets weet wat jij niet weet – is dat een duidelijk teken dat hij openlijk met haar over zijn leven praat. En dat is een grote rode vlag, omdat hij misschien al gevoelens voor haar heeft ontwikkeld.

6. Micro-cheating: Hij heeft een Tinder-account gemaakt om te zien hoeveel matches hij zou krijgen

Deze kan triggerend zijn, vooral als je iets soortgelijks hebt meegemaakt. Als je vriend of man een profiel heeft gemaakt op een dating-app, inclusief Tinder, gewoon om te zien hoeveel potentiële matches hij zou krijgen, is dat alarmerend.

Hij is ofwel al ontrouw of hij denkt erover om een ​​affaire met iemand te hebben. Ik weet dat dit misschien een harde pil is om te slikken, maar denk na over je relatie en probeer erachter te komen wat er ontbreekt. Het is nog steeds mogelijk om het op te slaan, omdat het valsspelen zelf niet is gebeurd. Nog niet.

7. Hij doet zijn best op zijn uiterlijk als hij iemand gaat zien waarmee hij gewoon bevriend is

Micro-cheating 8 Tekenen Dat Hij Binnenkort Vreemd Zal Gaan

Hij vertelde je dat hij later op de dag een vriend uit zijn kindertijd gaat ontmoeten. Je vermoedt helemaal niets, omdat je weet van deze “Harper” en dat ze gewoon een vriend is. Maar deze keer is er iets vreemds. Hij nam even de tijd om een ​​mooi overhemd te vinden en streek zijn broek.

Waarom kleedt hij zich alsof hij op date gaat? Dit is zeker geen zakelijke bijeenkomst, omdat ze niet in hetzelfde veld werken. Probeer daar geen jaloerse scène te maken, maar “monitor” hem enige tijd. Als je meer tekenen ziet dat hij vreemdgaat, confronteer hem dan.

8. Micro-cheating: Hij liket en reageert op posts van andere vrouwen op sociale media

Oké, je partner is meestal niet veel op sociale media. Onlangs zegt je nieuwsfeedpagina echter dat hij op veel berichten reageert en foto’s van andere vrouwen leuk vindt. Moet dat zorgwekkend zijn? Waarschijnlijk niet.

Ik bedoel, we zijn allemaal eindeloos aan het scrollen en de berichten van andere mensen leuk vinden, de hele dag, elke dag. Maar als je hebt gemerkt dat hij vaak terugkeert naar een bepaald profiel en zijn opmerkingen flirteriger worden, aarzel dan niet om daar met hem over te praten.

Ten slotte wil ik nog een keer benadrukken dat dit voor jullie relatie normaal kan zijn. De definitie van micro-cheating is voor ieder van ons uniek. Zolang hij je grenzen respecteert en ervoor zorgt dat je relatie gezond blijft, is dat het enige dat belangrijk is.

https://denkpositief.com/micro-cheating-8-tekenen-dat-hij-binnenkort-vreemd-zal-gaan/