Skip to Content

Het Belangrijkste Teken Dat Het Meer Is Dan Een Scharrel, Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld

Het Belangrijkste Teken Dat Het Meer Is Dan Een Scharrel, Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld

Moderne verbindingen hebben informele afspraken mogelijk en normaal voor ons gemaakt. Het is tegenwoordig prima om een man te ontmoeten, een tijdje fysiek intiem met hem te zijn en later te beslissen of we wel of niet samen willen zijn.

En hoewel dat bekrachtigend en leuk kan zijn, kan het ook erg verwarrend zijn. Want wat als je beseft dat je niet voor één nacht bij iemand wilt horen en nooit een diepere band met hem zult vormen?

Is er een manier waarop je kunt vertellen dat je man iets meer wilt zijn dan een scharrel? Nou, natuurlijk! Astrologie kan je daarbij helpen!

Het belangrijkste teken per sterrenbeeld dat je meer bent dan een scharrel

Het Belangrijkste Teken Dat Het Meer Is Dan Een Scharrel, Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram-man staat erom bekend zelfverzekerd, ambitieus, energiek en assertief te zijn. Hij is erg initiatiefrijk, komt altijd met nieuwe projecten en ideeën en heeft er gewoon een hekel aan om zijn tijd te verspillen.

Omdat hij erg onafhankelijk en zelfredzaam is, hebben ze de neiging om heel vaak betrokken te raken bij informele scharrels.

Als hij echter in iets meer geïnteresseerd is, dan zal hij dat laten zien door meer qualitytime door te brengen met het meisje dat hij leuk vindt. En haar op een dieper emotioneel niveau te leren kennen, in plaats van alleen fysiek.

Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier-man staat bekend om zijn koppigheid. Hij is ook extreem loyaal, betrouwbaar, volhardend en betrouwbaar en hij waardeert stabiliteit en echte toewijding in zijn relaties.

Wanneer een Stier-man oprecht geïnteresseerd is in een vrouw, dan laat hij dit zien door meer aanhankelijk, zorgzaam en aandachtig voor haar behoeften te zijn. Hij is ook bereid om zich over zijn gevoelens open te stellen. Ook al is dat iets waar hij in de liefde bang voor is.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Een Tweeling-man is grappig, opwindend, nieuwsgierig en intelligent. Tweelingen staan bekend om hun speelse persoonlijkheid en het verlangen om tussen verschillende vriendengroepen, hobby’s, passies, enzovoort te ‘jongleren’.

Daarom is hij geen onbekende als het om een scharrel gaat. Als hij iemand echter echt leuk vindt, dan zorgt hij ervoor dat hij het ‘rustiger aan doet’. En al zijn aandacht aan dat ene meisje besteedt.

Hij gaat zinvolle gesprekken met haar aan, met de bedoeling haar op een dieper niveau te leren kennen. En hij zorgt ervoor dat hij alle kans krijgt om tijd met haar door te brengen en leuke activiteiten te doen die ze allebei leuk vinden.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Een Kreeft-man is erg zorgzaam, gevoelig en empathisch. Hij geeft veel om de mensen van wie hij houdt. Dus als het om hem gaat, is het vrij gemakkelijk om te bepalen wanneer hij in iets meer geïnteresseerd is.

Als hij een meisje wil laten weten dat hij niet wil dat de dingen tussen hen oppervlakkig zijn, dan doet hij dat door zichzelf te openen en zijn emoties te delen.

Hij zorgt er ook voor dat hij aanhankelijker en attenter is dan normaal. Met als doel haar te laten weten dat hij haar zich gelukkig en veilig wil laten voelen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw-man is vol vertrouwen, zelfverzekerd en charismatisch. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling en wordt graag door velen bewonderd.

Als het op liefde aankomt, kan een Leeuw-man er gemakkelijk verliefd worden en er weer klaar mee zijn. Maar als hij iemand echt leuk vindt, dan probeert hij dat te laten zien door meer qualitytime met zijn liefdesinteresse door te brengen. Hij richt zich op het opbouwen van een echte en betekenisvolle verbinding die louter fysieke aantrekkingskracht overstijgt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het Belangrijkste Teken Dat Het Meer Is Dan Een Scharrel, Gebaseerd Op Zijn Sterrenbeeld

Een Maagd-man is praktisch en detailgericht. Hij weet dat hij soms de perfectionismeschaal overschrijdt, maar het kan hem niet echt schelen. Hij is extreem georganiseerd, nederig, vriendelijk en erg voorzichtig als het om relaties gaat.

Wanneer een Maagd-man geïnteresseerd is in meer dan alleen een scharrel met een meisje, dan laat hij dat zien door te streven om een diepere verbinding met haar te vormen.

Ondanks een aangeboren angst om een fout te maken op de liefdesafdeling, toont hij zijn interesse door zijn hart te openen, zijn gevoel te delen en een oprecht attente luisteraar te zijn.

Weegschaal (23 september – 23 oktober)

Een Weegschaal-man is erg sociaal en charmant. En hij is iemand die harmonie en balans in vrijwel alles in het leven waardeert. Hij droomt ervan om het perfecte meisje te vinden om van te houden en met haar samen te leven.

Hij toont zijn interesse door ervoor te zorgen dat de vrouw van zijn dromen zich altijd gewaardeerd en verzorgd voelt. En hij is ook de sterkste pleitbezorger van compromissen en streeft er altijd naar om met zijn geliefde een gemeenschappelijke basis te vinden.

Schorpioen (24 oktober – 21 november)

Een Schorpioen-man is volledig gebouwd op passie. Hij staat bekend om zijn intense loyaliteit, toewijding, moed, ambitie en eerlijkheid, en om zijn verlangen naar zowel fysieke als emotionele intimiteit.

Als hij een meisje echt leuk vindt en haar wil laten weten dat hij in meer geïnteresseerd is dan alleen een scharrel, dan doet hij dat door zich open te stellen en te proberen een sterkere emotionele band met haar te vormen.

Hij probeert haar op een dieper niveau te leren kennen, door zijn innerlijke gedachten en gevoelens te delen. En haar zo aan te moedigen om hetzelfde te doen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Boogschutter-man houdt van avonturen. Hij is onafhankelijk, ruimdenkend, vrijgevochten en hilarisch en intelligent. Hij heeft de neiging om zijn vrijheid en autonomie te waarderen, waardoor hij vatbaarder is voor een scharrel.

Als hij iemand echter echt leuk vindt, dan laat hij dat zien door activiteiten buiten de slaapkamer te ondernemen, waarvan hij zeker weet dat ze het allebei leuk zullen vinden om te doen. Hij is ook bereid om in het belang van de relatie (meer dan normaal) compromissen te sluiten.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok-man is zeer volhardend, doelgericht en ambitieus. Hij staat bekend als een workaholic en overachiever, wiens discipline zeer bewonderenswaardig is.

Als hij iemand echt leuk vindt, dan is alles transparant! Er zijn geen spelletjes te spelen – hij is direct en eerlijk. Hij probeert altijd zijn liefdesbelang op een dieper niveau te leren kennen en haar kernwaarden en doelen te begrijpen, zodat hij een sterke basis voor hun relatie kan gaan bouwen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een Waterman-man is een onconventioneel persoon die een intellectuele verbinding waardeert. Als hij daarom zo’n band met een vrouw vormt, dan gooit hij automatisch het idee van een louter informele scharrel weg.

Hij toont zijn interesse door zinvolle gesprekken met haar aan te gaan over onderwerpen die ze leuk vindt. En te proberen alles over haar te weten te komen. Hij zorgt er ook voor dat hun dates dingen bevatten waar ze allebei van genieten en over kunnen praten, waardoor ze nog meer contact maken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een Vissen-man is extreem emotioneel intelligent. Hij is erg intuïtief en empathisch en niet de grootste fan van oppervlakkige relaties.

Als hij een vrouw leuk vindt, dan toont hij zijn interesse door op een dieper emotioneel niveau met haar in contact te komen. Het opbouwen van emotionele intimiteit is voor hem de belangrijkste stap en hij doet het door zijn eigen kwetsbaarheden te delen, waardoor er een veilige plek voor jou wordt gecreëerd om ze ook te delen.