Skip to Content

27 Belangrijkste Kenmerken Van Een Man Die Aan Het Daten Is Om Te Trouwen

27 Belangrijkste Kenmerken Van Een Man Die Aan Het Daten Is Om Te Trouwen

Als vrouwen hebben we allemaal over de grootste en belangrijkste dag van ons leven gedroomd: onze trouwdag. We hebben allemaal waarschijnlijk een trouwjurk stijl in het achterhoofd, voorkeur seizoen, locatie, haar, en make-up ideeën, en alle andere leuke kleine details.

Weten we ook wie onze man zal zijn?

Als je niet verloofd bent of zelfs een gelukkige langdurige relatie hebt, maar je wilt je dromen uit je kindertijd op een dag vervullen, dan zijn hier 27 hoofdkenmerken van een man die gaat daten om te trouwen, dus dan hoef je je tijd niet te verspillen aan die mannen die niet van plan zijn om hun geloften binnenkort te schrijven.

27 kenmerken van een man die date om te trouwen

1. Hij is iemand met sterke morele waarden

Als hij aan het daten is om te trouwen, dan laat hij het je meteen weten. Er is bij hem geen sprake van gekke dingen, geen vrienden-met-voordelen-regelingen, geen, “Laten we eens kijken waar dit ons brengt.” Dat is ingebakken in zijn moraal – relaties zijn beproevingen voor het huwelijk en niets anders.

2. Hij is intelligent en grappig

Dit betekent niet dat een man die echtgenoot materiaal is, een doctoraat moet hebben. Hij moet slim genoeg zijn om het leven te leiden en geestig genoeg om zijn vrouw te laten glimlachen.

3. Hij is positief en optimistisch

Een man die aan het daten is om te trouwen weet dat een positieve houding het geheim is voor het hebben van een gelukkige vrouw. En een gelukkige vrouw staat gelijk aan een gelukkig leven.

4. Een man date om te trouwen als hij romantisch is

Nou ja, duh! Wanneer een man met een vrouw wil trouwen, dan zal hij alles doen wat romantisch is om haar hart te winnen.

6. Hij is emotioneel intelligent

Deze man begrijpt zijn (en de) emoties van zijn partner, en hij is nooit bang om te zeggen hoe hij zich voelt.

7. Hij is attent

Een klein, attent cadeautje of een gebaar hier en daar? Zijn partner zonder speciale reden een mooi bloemstuk sturen? Dit is wat een man siert die wil trouwen.

8. Als een man date om te trouwen dan is hij geduldig

Een man die op een dag wil trouwen, weet hoe belangrijk geduld is. Voor de vrouw die hij aanbidt, heeft hij al het geduld in de wereld.

9. Hij is onafhankelijk en vindingrijk

Deze man woont zeker niet bij zijn ouders. Hij is in staat om voor zichzelf te zorgen en is niemand tot last.

10. Hij is een goede luisteraar

Een goede luisteraar zijn is een absolute must! Een goede man weet dat om op een dag te trouwen, hij aandachtig moet luisteren naar alles wat zijn vrouw te zeggen heeft.

11. Hij is een echte heer en heeft goede manieren

Een man die date om te trouwen is bijna altijd een heer. Hij is bekend met de stoepregel, hij opent altijd de deur voor zijn vrouw, trekt een stoel voor haar naar achteren, biedt haar zijn jas aan, enzovoort.

12. Een man die date om te trouwen is loyaal

Moeten we hier nog iets over zeggen? Het woord ontrouw staat niet in het woordenboek van deze man.

13. Hij is eerlijk, open en duidelijk

Eerlijk, open en duidelijk zijn is iets wat we allemaal zouden moeten nastreven. Maar deze kwaliteiten zijn vooral voor het huwelijk belangrijk.

Een man die op een dag gaat trouwen, weet dat het vertellen van leugens en het vermijden van de waarheid manieren zijn om een vrouw niet te respecteren, wat hij nooit wil doen.

14. Hij weet hoe hij moet communiceren

Een man die aan het daten is om te trouwen is zich ervan bewust dat om een huwelijk te laten werken, hij goede communicatieve vaardigheden nodig heeft.

Daarom is hij niet bang om zijn mening te geven en zijn partner te laten weten wanneer hem iets dwarszit. Hij is ook niet onbekend met complimenten.

15. Hij weet hoe hij dingen moet oplossen

Voor deze man zijn compromissen, vergeving, het toegeven van zijn eigen fouten en vreedzame conflictoplossingen niet onbekend.

16. Hij is ambitieus

Er is geen twijfel mogelijk: een echte man is ambitieus. Hij wil slagen, zowel in het belang van zichzelf als in het belang van zijn toekomstige vrouw en familie.

17. Een man die date om te trouwen is financieel verantwoordelijk

Geen studentenleningen, geen schulden, geen, “Pap, stuur me even wat geld.” Deze man heeft een gestage cashflow en is uiterst verantwoordelijk met zijn geld, zonder gierig te zijn.

18. Hij is een kostwinner

Een man die op zoek is naar zijn vrouw verlangt ernaar om degene te zijn die voor haar en de kinderen zal zorgen. Hij wil degene zijn die eten naar de tafel brengt.

19. Hij behandelt iedereen met vriendelijkheid en respect

Een man die aan het daten is om te trouwen, zal niet alleen vriendelijk en respectvol zijn tegenover zijn partner, maar ook tegenover alle mensen die hij tegenkomt. Hij weet dat ieder mens het verdient om zo behandeld te worden en dat die kwaliteiten het eerste zijn wat hij zijn kinderen zal leren.

20. Een man die dat om te trouwen zet je altijd op de eerste plaats

Deze man stelt altijd de behoeften van zijn partner boven die van hemzelf – wat er ook gebeurt. Hij neemt nooit een beslissing zonder zijn vrouw te raadplegen of na te denken over hoe die beslissing haar zal beïnvloeden.

21. Hij respecteert zijn partner

Een man die aan het daten is om te trouwen heeft enorm veel respect voor zijn partner. Dit betekent dat hij al haar grenzen respecteert, haar nooit voor haar verleden veroordeelt, haar in alle opzichten waardeert en haar vrienden en familie nooit respectloos behandelt.

22. Hij accepteert zijn partner voor wie ze is en probeert haar niet te veranderen

Een man die echtgenoten materiaal is, zal zijn partner altijd accepteren zoals ze is. Hij zal zowel van haar gebreken als van haar deugden houden.

23. Maar hij inspireert haar om de beste versie van zichzelf te worden

Zijn liefde zal echter transformerend zijn. Met hem aan haar zijde, zal elke vrouw het niet kunnen weerstaan om de beste versie van zichzelf te worden.

24. Een man die dat om te trouwen ziet zijn partner als zijn gelijke

We hebben al gezegd dat een man die aan het daten is om te trouwen een natuurlijke kostwinner is. Dit betekent echter niet dat hij zijn partner ooit zal verbieden om te werken en haar carrière na te streven. Nee! Hij zal altijd ondersteunend en respectvol zijn voor haar keuzes.

25. Hij weet hoe hij de dag van zijn partner beter kan maken

Deze man zal altijd weten wat zijn vrouw nodig heeft om haar dag beter te maken. Hij is er altijd om een glimlach op haar gezicht te toveren en verdriet in geluk om te zetten.

26. Een man die dat om te trouwen wil echt trouwen

Het wordt niet eenvoudiger dan dit: een man die aan het daten is om te trouwen, WIL trouwen. Hij is zich heel goed bewust van wat het huwelijk betekent, en hij is bereid om zich er met de juiste vrouw aan zijn zijde in te wagen.

27. Hij wil kinderen (en je weet dat hij een goede vader zal zijn)

En ten slotte, een man die aan het daten is om te trouwen, stuurt niet weg van de gedachte om kinderen te krijgen en een gezin te stichten. Hij is goed met kinderen en weet hoe hij ermee om moet gaan, en je bent er zeker van dat hij op een dag een goede vader zal zijn.