Skip to Content

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

In de horoscoop zijn de dingen altijd zo simpel. Er is een teken waar je om geldige redenen bij uit de buurt moet blijven. (Je kunt dit op de gemakkelijke manier ontdekken als je blijft lezen, of op de moeilijke manier als je nu het tabblad sluit.)

We denken soms dat zulke dingen niet waar zijn. Mensen houden vaak stevig aan die laatste sporen van hoop vast, omdat ze zijn gebouwd om te geloven dat je voor iets dat het waard is moet vechten.

Maar soms, hoe hard we het ook proberen, doen we onszelf pijn. In die gevallen is loslaten het juiste om te doen.

Elk begin is makkelijk. Je voelt die vlinders gek worden in je buik. Maar na verloop van tijd kunnen de dingen verslechteren en zelfs met alle moeite die je erin steekt, kan je wereld instorten.

We moeten vrede sluiten met het feit dat er één sterrenbeeld is waar we bij uit de buurt moeten blijven. Om de een of andere reden zijn ze niet goed voor ons en vice versa.

Natuurlijk zoeken we altijd naar een soort compatibiliteit en om raakvlakken te vinden. Maar als dingen ondanks onze inspanningen niet willen werken, dan moeten we leren los te laten.

Sommige dingen zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe eerder je leert om de waarheid in zijn geheel te accepteren, hoe beter het voor alle betrokkenen zal zijn.

Het teken waar jouw sterrenbeeld bij uit de buurt moet blijven

Ram (21 maart – 19 april)

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Om Ram met één woord te beschrijven, dan zou het waarschijnlijk ‘afstandelijk’ zijn. Natuurlijk kunnen ze iemand om wie ze diep geven liefde en waardering tonen.

Als je een Ram bent, dan is er één teken waar je bij uit de buurt moet blijven. Vissen.

Het is niet dat ze in staat zijn om je pijn te doen of iets in die richting. Het is gewoon dat Vissen een beetje te veel voor je kan zijn. Hun liefde en intensiteit komen niet met jouw onthechting overeen die altijd zo aanwezig is.

Stier (20 april – 20 mei)

Het is ongeveer hetzelfde voor Stier mensen als dat het voor Ram is. Er is een sterrenbeeld dat nogal een handvol kan zijn voor deze koppige stieren, namelijk Tweelingen.

Tweelingen zijn meestal leuk, enthousiast en extravert. Deze kwaliteiten kunnen echter een beetje te hectisch zijn voor Stier om mee om te gaan.

Daarom moet je uit de buurt van een Tweeling blijven als je een Stier bent. Je bent op zoek naar iemand die meer op jou gericht is dan op anderen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Deze keer is het het tegenovergestelde. In plaats van te veel voor iemand te zijn, is het deze keer te weinig. Helaas voor Tweeling, kan Maagd de neiging hebben om een spelbreker te zijn.

Er is niets mis met Maagden, maar soms kunnen ze Tweelingen niet bijhouden. Maagden houden ervan om alles in hun volgorde te hebben en Tweelingen zijn het daar misschien niet mee eens.

Bovendien is er niet eens een klein beetje een vonk tussen de twee. We weten dat tegenpolen elkaar aan kunnen trekken, maar te veel ervan kan deze twee uit elkaar houden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Net als bij Vissen is Kreeft een van de meest romantische dierenriemtekens die er zijn. Ze zijn lief en zorgzaam en koesteren de tijd die ze samen met hun partner doorbrengen.

Helaas kan niet iedereen leren om dit leuk aan hen te vinden. Steenbokken zouden bijvoorbeeld niet echt dankbaar genoeg zijn voor de liefde en genegenheid die een Kreeft moet geven.

Om ervoor te zorgen dat je niet door iemand wordt verpletterd, moet je daarom uit de buurt blijven van afstandelijke tekens zoals Steenbok. We weten dat je het niet aan zal kunnen zonder emotioneel te worden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Helaas zou Weegschaal hiermee in de voetsporen van Maagd kunnen treden. Nogmaals, er is niets mis met deze sterrenbeelden.

Het is gewoon dat jullie levensstijl zo veel verschilt dat het gewoon niet mogelijk zou zijn om de relatie in stand te houden. Als je een Leeuw bent, dan weet je waarschijnlijk bij wie je uit de buurt moet blijven.

Weegschalen passen helaas niet bij je. Ze kunnen je onstuimige persoonlijkheid niet bijhouden, omdat ze te mainstream (of zacht) voor je zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het lijkt alsof de belangrijkste reden waarom bepaalde tekens niet romantisch betrokken zouden moeten raken, hun verschil in dynamiek en tempo van het leven is. Ter illustratie, we hebben het over een relatie tussen Maagd en Boogschutter.

Maagden zijn niet saai, maar ze willen alles zonder verrassingen op hun plek hebben. Aan de andere kant zijn Boogschutters als kameleons.

Ze kunnen gewoon in elke vorm van omgeving opgaan en in elke vorm van samenleving. Sommigen noemen hen ook sociale vlinders. Dus, je kunt nu al zeggen waarom deze twee helemaal niet goed bij elkaar passen. Hun persoonlijkheden zijn gewoon ‘te verschillend’.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Als je een Weegschaal bent, zorg er dan voor dat je uit de buurt van Kreeft blijft. Tuurlijk, het is een van de meest romantische en lieve tekens die er zijn. Wat kan het probleem dan zijn?

Hun intensiteit en emoties zijn misschien een beetje te veel voor je. En het is niet dat je bang bent voor liefde of iets dergelijks. Het zijn eerder de constante uitbarstingen van liefde die je altijd verbijsteren.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Zoals eerder vermeld, kunnen te veel verschillen een dealbreaker zijn. Aan de andere kant kunnen te veel overeenkomsten ook een negatieve impact op je hebben.

Een teken waar je als schorpioen van weg moet blijven, is Leeuw. Jullie zijn allebei zelfverzekerd, charismatisch en op de een of andere manier aanstekelijk.

Het gebrek aan verschillen en diversiteit in de relatie is iets dat jullie vaak in discussie zal brengen. Probeer dit te vermijden door afstand van hen te houden.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Ah, de nomade. Boogschutter is het enige teken dat van reizen houdt en het nooit leuk vindt om te lang op één plek te verblijven. Aan de andere kant is er een teken dat het er totaal niet mee eens is.

Stier is uiterst loyaal en kan ook romantisch zijn. Hun loyaliteit wordt in hun steun en planning voor de toekomst samen weerspiegeld.

Maar ze kunnen geen toekomst met iemand plannen die niet in staat is om zich te settelen en die het niet rustig aan kan doen. Het is beter als jullie uit elkaars buurt blijven.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als Steenbok kan het iets langer duren om jezelf voor iemand open te stellen. Natuurlijk ben je het wachten waard, maar helaas vindt niet iedereen dat.

Ram is, zoals gezegd, vrij afstandelijk en gereserveerd. Ze kunnen nogal ongeduldig zijn met op iemand te wachten om hun hart uit te storten.

Voor hen is het gewoon tijdverspilling. Dit kan je gevoelens flink kwetsen, dus het is het beste als je afstand houdt van dit sterrenbeeld.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Het Ene Teken Waar Je Bij Uit De Buurt Moet Blijven, Gebaseerd Op Je Sterrenbeeld

Waterman is een zeer sociaal teken en vindt het moeilijk om nee te zeggen tegen de verzoeken van anderen. Hoe goed ze ook bevriend zijn met Schorpioenen, dat is alles wat er tussen deze twee kan bestaan.

Vriendschap is de hoogste vorm van een relatie die succesvol kan zijn tussen deze twee dierenriemtekens. Waarom? Nou, Waterman heeft een zorgeloze geest terwijl Schorpioenen dat niet hebben.

Sommigen zouden zelfs zeggen dat Schorpioenen een beetje gespannen zijn. Nou, wat valt er dan nog te verwachten van zo’n mysterieus en teruggetrokken teken?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Probeer niet te verbergen dat je heel gemakkelijk emotioneel wordt. Het is in de horoscoopwereld een algemeen bekend feit.

Maak je echter geen zorgen, het is ook iets dat van je wordt geaccepteerd en verwacht. Je zou sommige mensen echter een beetje te onattent over je gevoelens kunnen vinden.

Een persoon waar je bij uit de buurt moet blijven is Waterman. Ze kunnen per ongeluk je gevoelens kwetsen, omdat je hun nooit eindigende zelfontdekking niet bij kunt houden.

PinFlight Image