Skip to Content

Het Is Simpel: Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Het Is Simpel: Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Het is moeilijk om eerlijk tegen jezelf te zijn als je emotioneel bent. Je hoort wat je wilt horen. Je vangt signalen op dat hij je leuk vindt, terwijl die er niet echt zijn.

Je probeert jezelf op allerlei manieren ervan te overtuigen dat hij om je geeft. Hij heeft wel wat gevoelens voor je, al voelt hij wel minder voor jou dan andersom. 

Maar er zijn geen echte gevoelens. Hij vindt je misschien leuk. Hij komt misschien langs als dat voor hem goed uitkomt.

Hij geeft je misschien wat kruimeltjes, maar hij zal nooit volledig voor je gaan.

Het Is Simpel Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Het is eigenlijk vrij simpel en we moeten het niet moeilijker maken dan nodig. Als een man interesse in je geeft zal hij achter je aangaan. Als hij dit niet doet woont hij misschien tegenover je en verzint hij evengoed smoezen waarom jullie niet af kunnen spreken.

Het verlangen om te jagen zit in het DNA van mannen. Hij zal achter degene aangaan op wie hij zijn zinnen heeft gezet en hij zal het onmogelijke doen om bij haar te zijn.

Als hij dit niet doet is hij niet geïnteresseerd in een serieuze relatie met haar.

Het is gewoon zo dat het soms moeilijk is om je dit te beseffen. Niet alleen omdat je zo verliefd bent dat je niet helder kunt denken, maar omdat de meeste mannen iets willen, maar niet alles.

Daarom houden ze je aan het lijntje. Ze liegen je voor en ze weten precies wat ze moeten zeggen om ervoor te zorgen dat je bij hen blijft.

Ze geven je genoeg om te blijven, maar nooit genoeg om te weten dat hun hart alleen van jou is.

Het Is Simpel Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Hij zal soms charmant zijn. Dagen dat je zeker weet dat hij je enorm leuk vindt. Dan is opeens alles anders.

Hij vergeet je te appen, soms zelfs dagenlang. Hij zal langskomen als het voor hem goed uitkomt. Hij zal zomaar boos worden.

En je zal erg in de war raken. Er zullen zoveel vragen door je hoofd spoken. Je probeert het tot op de bodem uit te zoeken. Je zal aan jezelf twijfelen en zelfs denken dat het aan jou ligt.

Stop! Hij is het niet waard. Hij is je tijd niet waard. Hij is het niet waard om achteraan te zitten. 

Het heeft geen nut om achter iemand aan te gaan die altijd op het punt staat te vertrekken. Je kunt niet gelukkig worden met een man die niet honderd procent zeker weet wat hij voor je voelt.

Het Is Simpel Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Wees niet de vrouw die op zijn app wacht alsof haar leven ervan afhing. Laat hem niet komen en gaan wanneer hij dat wil.

Laat je niet als voetveeg behandelen. Neem geen genoegen met minder dan je verdient. 

Hij hoort niet met je gevoelens te spelen. Hij hoort niet met je hoofd te sollen. Hij hoort niet over jouw lichaam te beschikken. Geef hem nooit dit idee.  

Wees de vrouw die haar waarde kent. Wees zelfverzekerd. Wees dapper. Wees onafhankelijk. Wees de baas over je eigen leven en geluk.

Laat een man nooit je tijd verspillen. Wacht niet tot hij verandert. Dit zal nooit gebeuren.

Wees degene die haar waarde niet laat afhangen van haar burgerlijke staat. Wees degene die weet dat single zijn altijd beter is dan een belabberde relatie te tolereren.

Het Is Simpel Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Ontzeg jezelf niet het recht om een partner te vinden die je een ouderwetse romance kan geven, de partner die je het hof maakt en die zijn uiterste best doet om je hart te veroveren.

Nee, deze manier van denken is geen sprookje. Het is waar en het is echt. Je ziet het gewoon niet door de slechte mannen die om je heen hangen.

Wacht op het liefdesverhaal waarin een man je laat zien dat hij je leuk vindt. Degene die vooruit plant.

Degene die niet vergeet om je te appen. Degene die tijd voor je vrijmaakt. Degene die je laat zien hoe belangrijk je bent. Degene die achter je aangaat.

Dit is niet te veel gevraagd. Je verdient een echt liefdesverhaal met een partner die toegewijd is.

Je verdient iemand die je zal respecteren en die er altijd voor je zal zijn. Je verdient iemand die je gebreken accepteert en die je daar niet steeds aan helpt herinneren als hij daar zin in heeft.

Related: Het Is Officieel: Ik Zit Niet Meer Achter Je Aan

Het Is Simpel Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse

Je verdient iemand om op te leunen, een man die je grootste fan zal zijn en die je inspireert om fantastische dingen te doen.

Je verdient de partner die je een veilig gevoel geeft. Je verdient het echte werk, niet het neppe en tijdelijke.

Pik geen gemengde signalen en weinig moeite. Je zou zijn prioriteit moeten zijn, geen optie.

Je zou zijn bestemming moeten zijn, geen tussenstop. Onthoud dit en trap niet in zijn slappe smoezen.

Wees gerust dat de man met wie je oud hoort te worden achter je aan zal gaan. Hij zal dingen niet moeilijker maken en je leven tot een hel maken.

Hij zal je laten zien dat liefde nooit gedwongen hoort te zijn. Het gaat vanzelf en stroomt van zijn hart naar het jouwe en dit blijft zich steeds herhalen.

Het Is Simpel Als Hij Niet Achter Je Aangaat Heeft Hij Geen Interesse