Skip to Content

20 Signalen Dat Je Een Sterke Vrouw Bent Die Anders Met Haar Relatie Omgaat

20 Signalen Dat Je Een Sterke Vrouw Bent Die Anders Met Haar Relatie Omgaat

1. Je verwacht niet dat hij je 24 uur per dag appt en je zegt waar hij is of wat hij aan het doen is, want je vertrouwt hem. 

2. Je zeurt niet dat hij dingen voor je moet kopen of je neemt voor lief dat hij dat eigenlijk zou moeten doen.  

3. Je begrijpt dat hij een leven naast de relatie heeft en je verwacht niet van hem dat hij al zijn tijd met jou doorbrengt.

4. Je kondigt niet elk klein detail over je relatie aan op social media en houdt het in plaats daarvan liever privé.

5. Je zorgt voor jezelf, of het nou gaat om je uiterlijk of je gezondheid. 

6. Je hebt je eigen leven naast de relatie. Je doet dingen met je vrienden, je hebt eigen interesses en je vindt het prima om tijd alleen door te brengen.

7. Je gaat op een volwassen manier om met ruzies en onenigheid. Je verwacht niet dat hij zal zwichten. Je wilt het uitpraten en samen tot een oplossing komen. 

8. Je vertelt hem wat er in je omgaat. Als je boos of van streek bent, vertel je hem wat er aan de hand is in plaats van dat je doet alsof alles oké is of dat je hoopt dat hij het zal ‘snappen’.

9. Je verwacht niet van hem dat hij alle financiële verantwoordelijkheden op zich neemt. Je wilt de rekening splitten en je wilt bijdragen aan jullie gedeelde spaargeld.  

10. Je gaat niet bij hem weg als er problemen zijn. Je moedigt hem aan om zijn dromen te volgen en je steunt hem in wat hij ook doet. 

11. Als problemen daarentegen niet opgelost kunnen worden en als deze relatie voor jullie beiden niet vervullend meer is, ben je bereid om de moeilijke beslissing te maken. 

12. Je zal hem niet bedriegen. Als je ervoor kiest om serieus met hem verder te gaan, ben je zeker van plan om het te laten slagen en om hem niet opzettelijk te kwetsen.

13. Hij hoeft je niet te ‘redden’. Je vindt het niet zijn taak om jou gelukkig te makken en al je problemen voor je op te lossen.

14. Je waardeert hem zoals hij is. Je vergelijkt hem niet met je ex of met de partner van een van je vrienden.

15. Je maakt je seksuele behoeftes duidelijk. Als je je ergens niet op je gemak bij voelt, aarzel je niet om hem dit te laten weten.

16. Je tolereert geen respectloos gedrag en mishandeling. Je kent je waarde en je zal niet minder eisen gaan stellen. Je zou liever weglopen als de relatie een toxische invloed heeft op je welzijn.  

17. Je verandert jezelf niet voor hem. Als je af wilt vallen of aan een nieuwe sport wil gaan doen, doe je dat niet voor hem, maar gewoon omdat jij dat zelf wilt doen. 

18. Je flipt niet als hij een keer een collega of andere meisjes in zijn leven opnoemt, want je bent erg zeker over jezelf en je weet dat je voor hem de enige bent.

19. Je bent niet bang om te laten weten wat je van de relatie verwacht. Als je uiteindelijk graag zou willen trouwen, zeg je dit tegen hem in plaats van dat je een andere regeling prima vindt.

20. Je hebt zelfvertrouwen. Je waardeert zijn complimenten maar hij hoeft je er niet constant van te verzekeren dat je mooi bent en dat hij van je houdt. Je bent hier namelijk van op de hoogte. 

20 Signalen Dat Je Een Sterke Vrouw Bent Die Anders Met Haar Relatie Omgaat