Skip to Content

Het Zal Nooit Lukken, Maar Jullie Komen Steeds Terug

Het Zal Nooit Lukken, Maar Jullie Komen Steeds Terug

Soms is je liefde voor iemand sterker dan al het andere. Soms heeft je geest gewoon geen controle over je acties, hoe hard je ook probeert. Het is voor een blinde nog duidelijk dat het nooit gaat werken tussen jullie, maar toch komen jullie steeds terug bij elkaar.

Soms moet je een einde maken aan sommige dingen, maar je kunt het gewoon niet helpen.

Als je ooit in een situatie bent geweest waarin je gek bent op een man, maar je weet dat er geen toekomst is voor jullie twee. Weet je precies waar ik het over heb.


Deze man heeft je wereld op zijn kop gezet vanaf het eerste moment dat je hem zag. En je weet dat hij hetzelfde voor jou voelt.

Maar vanaf het moment dat je hem ontmoette, wist je dat hij een probleem was. Je wist dat jullie twee nooit vrede naast elkaar zouden kunnen vinden.

Je hebt altijd gedacht dat hij je wederhelft is – je zou je nooit kunnen voorstellen zoveel van iemand te houden.

Het Zal Nooit Lukken, Maar Jullie Komen Steeds Terug


Jullie willen allebei dat het niet langer slecht gaat tussen jullie, maar op de een of andere manier gebeurt dat niet. Je blijft vechten en uit elkaar gaan. Toch komen jullie steeds terug, jullie kunnen niet met en niet zonder elkaar.

En je weet niet waarom dat zo is. Je twijfelt niet aan zijn gevoelens en je weet zeker dat je ook van hem houdt.

Ondanks alles blijf je naar elkaar terug gaan. Diep van binnen weten jullie allebei dat het jullie nooit zal lukken om een ​​gezonde, sterke relatie te hebben. Maar er is een onverklaarbare kracht die jullie naar elkaar toe trekt.

Elke keer dat je dingen afbreekt, besluit je er voorgoed mee te stoppen. Je besluit dat dit de laatste keer is dat je deze man in je leven laat, omdat je weet dat hij giftig voor je is.

Het hoeft niet te betekenen dat hij een slechterik is. Jullie twee zijn gewoon niet geschikt voor elkaar. Hij haalt het slechtste in je naar boven en dat heb je niet nodig in je leven.

Maar elke keer als hij terugkruipt, neem je hem steeds terug, alsof er niets is gebeurd.

Het Zal Nooit Lukken, Maar Jullie Komen Steeds Terug

Hoewel je weet dat er voor jullie twee geen toekomst is, hoop je stiekem dat het deze keer anders zal zijn. En ik ben hier om je te vertellen dat dat niet zo zal zijn.

Geen van jullie is duidelijk klaar om te veranderen. Jullie zijn allebei volwassen. Het zou absurd zijn om te verwachten dat een van jullie verandert zodat je aan de normen van de ander kunt voldoen.

Het kan zijn dat jullie allebei opvliegend zijn of dat jullie persoonlijkheden gewoon niet bij elkaar passen.

Jullie twee zijn al eeuwen samen en nu zou je moeten hebben geleerd hoe je samen moet functioneren. Maar dat is duidelijk niet gebeurd. Het is tijd om te stoppen met steeds terug gaan.

En als het nu nog niet was gebeurd, waarom zou je dan denken dat het in de toekomst wel zou gebeuren? Waarom denk je dat het deze keer anders zal zijn, toen alles in het verleden elke keer hetzelfde eindigde?

Wat het ook is dat jullie twee ervan weerhoudt om gelukkig te zijn, het is duidelijk iets dat je niet kunt overtreffen en het is tijd voor jou om te stoppen met vluchten voor dat feit.

Het wordt tijd dat je accepteert dat je partner niet iemand is die je nodig hebt in je leven. Ondanks alle liefde die je voor hem voelt.

Het Zal Nooit Lukken, Maar Jullie Komen Steeds Terug

Ik weet dat je denkt dat ware liefde alles kan verslaan. En dat kan zeker. Maar het is duidelijk dat dit geen echte liefde is, hoe graag je het ook zou willen.

Ware liefde zou je niet zo moeten laten voelen. Ja, deze man geeft je vlinders en passie die je nog nooit eerder hebt gevoeld, maar geef toe – je voelt je de hele tijd gestrest en overweldigd.

Je weet nooit waar je aan toe bent met hem. Je weet nooit wat de toekomst voor jullie twee brengt. Hoewel dit in het begin opwindend kan lijken, wordt het na verloop van tijd vermoeiend. Steeds terug gaan naar het oude voelt als een film die de hele tijd opnieuw afspeelt.

Ware liefde zal je een vredig gevoel geven. Ware liefde voelt als thuis. Het zorgt ervoor dat alle puzzels op hun plaats vallen. Het zal alles zijn waar je al die tijd naar op zoek was, zonder het zelfs maar te weten.

Dus alsjeblieft, in het belang van je mentale en fysieke gezondheid, wees degene die wegloopt. Kom niet steeds terug. Omdat dit geen echte liefde is – het is marteling.

Het Zal Nooit Lukken, Maar Jullie Komen Steeds Terug

Ik weet dat je bang bent om de verkeerde beslissing te nemen. Ik weet dat je jezelf of je partner geen pijn wilt doen. En ik ga niet tegen je liegen – het zal niet gemakkelijk zijn.

Je zult er kapot van zijn als je eindelijk een einde maakt aan deze poppenkast, dat je besluit niet meer steeds terug te gaan. En je zult hem heel erg missen.

Je zult huilen, je zult het gevoel hebben dat je niet zonder hem kunt leven en je zult steeds terug willen. En dit is wanneer je de sterkste moet zijn.

Dit is het moment waarop je moet beseffen dat liefde soms gewoon niet genoeg is. Dit is het moment waarop je moet accepteren dat je nooit gelukkig zult zijn met deze man.

Maar al deze pijn zal na verloop van tijd verdwijnen. En je zult dankbaar zijn dat je er eindelijk een einde aan hebt gemaakt. Je zult dankbaar zijn dat je jezelf hebt gered van een leven vol ellende.

PinFlight Image