Skip to Content

De Perfecte Vriendin Is Een Alfa Vrouw Met Een Goed Hart

De Perfecte Vriendin Is Een Alfa Vrouw Met Een Goed Hart

Als je aan een alfa vrouw denkt, raak je een beetje geïntimideerd, nietwaar? Je krijgt meteen het beeld van een vrouw die gewoon niets om je geeft. Die doet wat zij, en alleen zij, wil. Aan de andere kant, als je ‘een alfa vrouw met een goed hart’ hoort, ben je in de war. Het past niet echt, of wel?

De alfa vrouw is deze mooie, populaire, intimiderende en zelfverzekerde vrouw die alles in haar leven alleen regelt.

Als je wordt geobserveerd door een onbekende, zou je kunnen beweren dat ze de beste soort vrouw is die er is. Maar ze is misschien wel de minst geschikte vriendin op aarde.

Maar als je haar eenmaal echt leert kennen, is ze niet zo slecht.

Alfa-persoonlijkheid is iets dat je door de jaren heen ontwikkelt – sommigen kunnen er zelfs mee geboren worden. Uiteindelijk groeit het uit tot een deel van jou.

Je werkt hard om op beide benen te staan ​​in het leven. Dan komt er een man langs en vraagt ​​je om alles te laten vallen en je tijd alleen aan hem te wijden?

Nou, iedereen zou meteen hebben geschreeuwd. Misschien is dat de reden waarom een alfa vrouw als egocentrisch wordt beschouwd.

De realiteit is heel anders.

Ze is 100% eerlijk over wie ze is. Nooit zal ze haar sterke persoonlijkheid verbergen.

Ze doet niet alsof ze leuker is, alleen maar zodat je voor haar zou vallen. Zij is degene die de zadelriem van haar leven vasthoudt en niemand anders mag dat voor haar doen.

Een alfa vrouw is onafhankelijk, maar ze kan nog steeds op je rekenen.

De Perfecte Vriendin Is Een Alfa Vrouw Met Een Goed Hart


Ze zal niet bang zijn om op je schouder te huilen als ze dat nodig heeft. Het is hetzelfde met sterk zijn. Als ze je in haar leven verwelkomde als de man van wie ze houdt, zal ze noch haar kracht noch haar zwakte voor je verbergen.

Ze zal je uitdagen om een ​​betere man te zijn. Een alfa vrouw zal al deze kleine hints geven om je naar de betere versie van jezelf te leiden.

Ze zal constant groeien en zij zal degene zijn die je beter maakt.

Soms lijkt het alsof ze een lastpak is, dat ze zoveel dingen van je eist en dat je je limiet hebt bereikt, maar je zult nooit breken.

Omdat ze er zal zijn om je te helpen.

Ze laat je niet genoegen nemen met minder in het leven omdat ze een goed hart heeft en om je geeft.

Een alfa vrouw leeft in de fast lane en ze heeft veel op haar bordje. Ze zal nooit genoegen nemen met een gemiddeld persoon te zijn en zij is degene die altijd naar meer streeft.

Maar dat is wat je geïnteresseerd zal houden. Jij bent degene die met haar rent en je zult zoveel plezier hebben.

Ze zal je nooit nodig hebben. Niets wat jij te bieden hebt is voor haar onbereikbaar. Er is niets dat ze niet kan doen zonder jou in deze wereld.

Je hoeft haar rekeningen niet te betalen, je hoeft haar strijd niet te voeren en ze kan zonder jou leven. Natuurlijk zal ze je nooit nodig hebben, maar ze zal je wel willen.

Ze wil je liefde en alles wat je te bieden hebt, omdat je haar leven mooier maakt. Geloof me, een alfa vrouw zal je laten zien dat zij het waard is.

De Perfecte Vriendin Is Een Alfa Vrouw Met Een Goed Hart

Ze zal belangrijke dingen in het leven niet opgeven. Je zou kunnen denken dat haar carrière het enige is dat ze in het leven zal proberen te behouden, maar dat is waar je het mis hebt.

Het is niet de carrière die ze wil behouden, het is alles. Ze is in staat om te houden wat ze wil in haar leven.

En als je belangrijk voor haar bent, zal ze er alles aan doen om je te bewijzen dat jouw plaats naast haar is. Zij zal niet degene zijn die je hart breekt.

Ze is extreem loyaal, dus je jaloerse scènes zijn niet nodig.

Alleen omdat ze wordt omringd door een stel mannen, betekent dit niet dat ze ze wil.

Ze wil je en ze zal iedereen daarvan bewust maken. Ze zal niet bang zijn om als zwak beschouwd te worden omdat ze van een man houdt – in plaats daarvan zal ze er trots op zijn.

Weet je wat nog meer? Ze zal haar vijanden verslaan met iets dat nog beter is. Nooit zal ze zo laag gaan als zij.

Ze laat zich niet gaan. Ze weet wat zelfrespect is en hoe belangrijk het is en ze zal het nooit loslaten.

Een alfa vrouw blijft altijd zichzelf en verwacht niets meer of minder van je. Ze laat je jezelf zijn als je haar zichzelf laat zijn.

Als je haar niet probeert te temmen, zal ze weten hoe ze de gunst moet terugbetalen.

Je hoeft je geen zorgen om haar te maken – dat kan ze zelf perfect. Wat je moet doen is van haar houden en haar in haar waarde laten.

Alleen dan krijg je de kans om te zien wie ze werkelijk is. Elke avond dank je God voor het creëren van de alfa vrouw zoals ze is. Je geeft jezelf een schouderklopje omdat je weet hoe je van een alfa vrouw moet houden.

PinFlight Image