Skip to Content

De Geschikte ‘Eeuwige Persoon’ Voor Elk Sterrenbeeld

De Geschikte ‘Eeuwige Persoon’ Voor Elk Sterrenbeeld

RAM

(21 maart – 19 april)

Je bent een enthousiast mens, ram. Je houdt van wild doen. Je bent er dol op om dapper te zijn en iedereen staat altijd versteld van je transparantie.

Daarom is een eeuwige liefde voor jou iemand die altijd actief is. Iemand die net zo eerlijk en gewaagd is als jij. Je eeuwige persoon laat geen verlegenheid zien, maar is snel in het reageren, hoe dat er ook uit mag zien.

Ze zijn altijd bereid om dezelfde energie te laten zien. Ze zijn niet verbaasd door je grillige gedrag en beslissingen, en zelfs niet door de hoeveelheid mensen die je verkeerd begrijpen vanwege je gedurfde gedrag.

STIER

(20 april –20 mei)

Wat van jou is ZOU altijd van jou moeten zijn. Je bent een koppig iemand die altijd krijgt wat ze wil. Dus voor jou zou een eeuwig iemand zijn die trouw is.

Je geeft bijna niets om andere gebreken. Je kunt hen met heel je hart accepteren zolang ze je altijd kunnen garanderen dat ze van jou zijn.

Zaken zoals het prima vinden als je op willekeurige momenten je telefoon checkt, je getuige laten zijn van hun interacties met anderen, je laten weten bij wie ze zijn, zijn allemaal positieve punten voor jou.

Je eeuwige persoon heeft geen hekel aan je als je paranoïde doet, ze zien het slechts als een teken dat je je waarde goed kent dat je ontrouw niet verdient.

TWEELINGEN

(21 mei –20 juni)

Tweelingen, je wordt gesymboliseerd door een kloon van jezelf. En dus ben je een van de mensen die (sorry om je dit te moeten vertellen) het moeilijk vindt om alleen te zijn. Dit kun je prima!

Maar je zal een manier vinden om zo snel mogelijk een partner te vinden. Dat is prima, want je bent gek op avontuur. Zodra je je eeuwige persoon vindt moeten ze iemand zijn die heeeeel erg goed kan communiceren.

Iemand die goed zijn gevoelens kan uiten en die goed naar je luistert. Je hecht veel waarde aan communicatie omdat je weet dat het de sterkste connectie is die je met iemand kunt hebben.

Je kan afknappen op iemand die niet zo praatgraag is als jij. Of ze moeten je tenminste garanderen dat ze altijd zullen luisteren naar je tirades en drama. Naar je enthousiasme en monotone momenten. Ze moeten ontvankelijk zijn. 

KREEFT

(21 juni –22 juli)

Het emotionele, stille sterrenbeeld. Je hebt een gevoelige ziel. Je eeuwige persoon is sowieso iemand die serieus, liefdevol en ook gevoelig is. Iemand die je meest diepe gedachten en veranderlijke humeur begrijpt.

Ze zijn op je afstandelijke persoonlijkheid voorbereid, want je verlangt altijd naar alleen zijn. Deze eeuwige persoon, ondanks dat ze je zwakke kanten kennen, blijft omdat ze er zeker van zijn dat je echt van hen houdt en dat je 100% trouw aan hen bent.

Ze weten dat je geen tijd hebt voor kinderachtige spelletjes en ze weten dat je hun aanwezigheid nodig hebt. Ze zijn geduldig met je onvoorspelbare gedrag.

Ze koken voor je, zorgen voor je als je ziek bent en strelen je zo nu en dan. Ze verwennen je. Je bent hun baby, kreeft.

LEEUW

(23 juli –22 augustus)

Hallo, uwe majesteit. Je bent de leider in de relatie, maar je bent ontzettend romantisch. Je eeuwige persoon zal alles doen om je tevreden te houden.

Ze zijn niet geïntimideerd door je grote ambitie zowel in je leven als je relatie. Ze vertrouwen je beslissingen omdat ze kunnen zien dat je ze neemt uit ware liefde. Hoewel je doet alsof je de baas bent in de relatie, bewonderen ze je onafhankelijkheid.

Ze waarderen hoeveel waarde je hecht aan jezelf en je liefdesleven. Je eeuwige persoon steunt je in elk opzicht.

Ze zullen niet mokken als je moet overwerken, als je ervoor kiest om je bij een vereniging aan te sluiten die misschien jullie tijd samen in beslag zal nemen, of als je gewoon je weekenden wilt besteden aan je passies.

Ze zijn niet beledigd of bang. Ze weten dat je het goed kan maken met je romantische gebaren.

MAAGD

(23 augustus –22 september)

Nuchter. Praktisch. Logisch. Je bent iemand die in de realiteit leeft. Je eeuwige persoon begrijpt dat je geen wilde doelen voor ogen hebt. Ze weten dat je leeft volgens je middelen en dat je principes altijd gebaseerd zijn op tastbare, duidelijke ideeën.

Dit houdt in dat ze er begrip voor hebben wanneer je jullie jubileum niet groots wilt vieren. Ze begrijpen het als de cadeaus die je voor hen hebt gekocht eerder handig zijn dan duur of chic.

En ze zullen het bovendien begrijpen als je ervoor kiest om je relatie af te laten koelen tot het weer goed gaat, in plaats van dat je elkaar dwingt om snel het probleem op te lossen.

Je eeuwige persoon weet dat je gevoelens geen controle over jou hebben. Dat je brein de baas is over je hart en niet andersom. En toch houden ze ervan dat je hen altijd wakker schudt.

WEEGSCHAAL

(23 september –22 oktober)

Je bent geobsedeerd door evenwicht. Je ziet alles gelijkwaardig door er kritisch over na te denken. Het is niet gek dat je eeuwige persoon dus iemand is die net zo begripvol is als jij.

Iemand die zich dingen voorstelt en die dingen afweegt. Die niet meteen reageert, maar die meeleeft met mensen en die zichzelf in elke situatie kan zien.

Ze weten waarom het lang duurt voordat je iets hebt besloten en ergens op reageert, en dat komt omdat je voorzichtig door je gedachten navigeert. Ze willen nooit profiteren van je attente karakter.

Ze doen weer iets voor je terug omdat ze weten dat je balans zoekt. Ze worden niet meteen kwaad en ze willen het nooit verknoeien, want zodra je eenmaal ontploft weten ze dat het al veel van je energie heeft opgeslokt.

Je eeuwige persoon koestert je vriendelijkheid, je langzaam-maar-zeker beslissingen en je oprechte empathie. Ze zullen je redden als je soms over je heen laat lopen en ze zullen je nooit verontwaardigen.

SCHORPIOEN

(23 oktober –21 november)

Je vergif waarschuwt iedereen om je heen om niet met je te sollen. Je bent een cynicus, maar je hebt zeker liefde nodig. Voor jou is een eeuwig persoon iemand die je kunt vertrouwen.

Iemand die nooit je steek kan uitlokken. Iemand die je nooit zal kunnen verraden. Je bent misschien eng, maar ze zouden niet bang voor je moeten zijn zolang ze je vertrouwen voor zich winnen en dat vertrouwen blijven verdienen.

En met vertrouwen komt intimiteit. Je bent gevoelig voor fysieke genegenheid en daarom zou je eeuwige persoon je het meest bevredigen in bed.

Je hebt een kieskeurige smaak als het aankomt op vrijen. Ze zouden ervoor moeten zorgen dat je geniet van elke daad en dat je meer wilt. Je eeuwige persoon is echt aan jou toegewijd.

BOOGSCHUTTER

(22 november –21 december)

Avontuurlijk en in voor een grapje. Je bent altijd op zoek naar een goed gevoel en dus heb je iemand nodig die je luidheid kan verdragen en die geniet van je levendige persoonlijkheid.

Je bent zo’n wereldlijk iemand die zich niet druk maakt. Je eeuwige persoon is daarom iemand die optimistisch is. Je zou op iemand afknappen zodra je ziet dat ze terughoudend en humeurig zijn.

Ze zouden net zo gezellig als jij moeten zijn. Of ze zouden altijd om je grappen moeten lachen. Ze weten hoe erg ze van geluk mogen spreken om jou te hebben, want je hebt een soort van magie om zware omstandigheden te verzachten en daarom zou je je graag gewaardeerd willen voelen.

Je eeuwige persoon is iemand die weet wat je werkelijk voelt. Ze zijn zich ervan bewust wanneer je je geluk alleen maar veinst. Ze weten wanneer het eigenlijk stormt in je hoofd.

Je eeuwige persoon is iemand die een beste vriend voor je is. Iemand aan wie je altijd echt kunt laten zien wie je bent. Ze lachen en huilen met je.

STEENBOK

(22 december –19 januari)

Je bent een oude ziel, steenbok. Je hebt een bepaalde volwassenheid die anderen kan intimideren. Je werkt altijd hard en bent soms emotieloos. Dus een eeuwig iemand is voor jou iemand die je uit je schulp kan halen.

Iemand die je aanmoedigt om te genieten van het leven en je te laten proeven van de ‘je leeft maar één keer’ mentaliteit. Ze zullen je de vreugde geven die je nooit eerder hebt ervaren, maar tegelijkertijd zullen ze je steunen omdat je verantwoordelijk bent.

Het is gewoon zo dat ze je uitweg zijn als je overspoeld wordt door alles wat je nog moet afmaken. Je eeuwige persoon zal je helpen je dromen en passies na te jagen.

Ze zullen alles eenvoudig voor je maken. Ze zullen je niet het gevoel geven dat je saai bent, maar ze zullen voor je zorgen door je te verlossen van toxische, alledaagse routines. Ze zullen je monotone wereld spannend maken.

WATERMAN

(20 januari –18 februari)

Mensen vinden je gedrag en gedachtes vaak raar, maar je kunt anderen charmeren met je intelligentie. Een eeuwige persoon is voor jou dus iemand die zich aan jouw principes houdt.

Die ze niet uitlacht, maar die ze bestudeert en erin meegaat. Ze schamen zich niet voor jouw manier van denken, of dat je dingen anders oplost, en ze zijn gek op je zekerheid.

Ze weten dat er in een rustig iemand luidruchtige stemmen schuilgaan die wilde ideeën en radicale concepten hebben. Je eeuwige persoon is een sapioseksueel.

Ze houden van je diepzinnigheid, want ze leren daarvan en ze hebben het gevoel dat ze jouw kennis tot zich nemen. Ze zullen er altijd dol op zijn om samen dingen te ontdekken en je bewust te worden van zaken.

Je zal filosofieën delen en die zullen het middelpunt zijn van jullie relatie.

VISSEN

(19 februari –20 maart)

Het meest romantische, lieve sterrenbeeld. Je geniet van expressieve genegenheid en je ziet dat nooit als tenenkrommend. Een eeuwige persoon voor jou is gewoonweg iemand die ook een beetje kinderachtig is.

Iemand die jaloers wordt. Iemand die nog steeds schattige cadeautjes met je wil uitwisselen. Iemand die aanhankelijk is. Die iemand die zweert door twee vingers te spugen als jullie weer bij elkaar zijn na een kinderlijke ruzie.

Je bent dol op deze dingen, vissen en je zou nooit iemand willen die te serieus en volwassen is. Je eeuwige persoon waardeert je kinderlijke romantiek en zelfs als ze niet helemaal tegemoet kunnen komen aan je genegenheid en expressieve liefde zullen ze je laten groeien.

Ze zullen vinden dat je veel nodig hebt, maar ze zullen het nooit zat worden om je gelukkig te maken. Tegelijkertijd zullen ze er zijn om je duidelijk te maken dat het niet altijd een romance van bonbons-en-bloemen hoeft te zijn.

Ze zullen je perspectief wat de liefde betreft verbreden.

De Geschikte ‘Eeuwige Persoon’ Voor Elk Sterrenbeeld