Skip to Content

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar

1. Wat datingsexperts, internet of versierders je ook vertellen over dat ‘een meisje haar waarde moet bewijzen aan jou’, vergeet je al hun advies als je bij haar bent. 

2. Je eet van elkaars lepels.  

3. Je bent een galante heer, je loopt op de stoeprand, trekt haar stoel voor haar naar achteren en checkt of ze comfortabel zit, voordat je zelf plaatsneemt. Je doet deze dingen niet omdat het goede manieren zijn, maar omdat je ze wilt doen. 

4. Je beschermt haar en dat blijkt als je een onbeschrijfelijke behoefte hebt om haar hand vast te houden als jullie samen de weg oversteken. 

5. En je laat haar hand niet los nadat je over bent gestoken.

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar

6. Je gaat met haar mee tijdens het boodschappen doen en helpt haar, je schaamt je hier niet voor. En om de een of andere reden ben je erg geïnteresseerd in de kleine dingen, zoals de merken en smaken die ze kiest, en waarom. 

7. Je vindt het niet erg om haar spullen vast te houden en te wachten buiten paskamers. (En je ruikt stiekem aan haar spullen, omdat ze naar haar ruiken.) 

8. Je bent dol op hoe haar parfum ruikt; maar je bent ook dol op hoe haar zweet ruikt.

9. Als je met haar belt, weet je niet meer hoe laat het is totdat een van jullie telefoons opgeladen moet worden, in welk geval de ander terugbelt en het proces verdergaat. 

10. Je blijft uit eigen wil ’s avonds op om te appen, terwijl je eigenlijk zou moeten slapen of jezelf moet voorbereiden op de volgende dag. Om de een of andere reden is het uitwisselen van lieve woordjes veel belangrijker dan domme dingen zoals een goede nachtrust en tentamens.

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar

11. Om 3 uur ’s nachts, voordat je eindelijk in slaap valt, app je minimaal 5 keer ‘slaap lekker’ met smileys erbij. 

12. Je hebt een koosnaampje voor haar verzonnen dat ongepast klinkt als je het zei waar je normale vrienden bij zijn, omdat ze je misschien uit zouden lachen. 

13. Je probeert je te kleden zoals zij dat leuk vindt, omdat haar complimenten je een fantastisch gevoel bezorgen.

14. Want ze heeft gezegd dat een bepaald shirt ‘haar favoriet’ is en als je het draagt, weet je zeker dat de avond geweldig gaat worden. 

15. Op belangrijke momenten zoals sollicitaties of een tentamenmoment, schrijf je alleen maar met de pen die ze met liefde aan je gaf, iets dat in jouw ogen geluk zal brengen. 

16. Als je met groepjes uitgaat die ook uit meisjes bestaan, op een plek waar zij niet bij is, zorg je ervoor dat je uit al je mogelijke kleding iets draagt dat zij voor je uit heeft gekozen of dat ze als cadeau heeft gegeven. Alleen maar om andere meisje op een vreemde manier duidelijk te maken dat ze weg moeten blijven. 

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar

17. Je leert jezelf op manieren kennen die je nooit voor mogelijk had gehouden; ze brengt het beste in je naar boven door alleen maar te praten. 

18. Ze inspireert je om een betere man te zijn. 

19. Je bent verslaafd aan die rare boterhammen die ze alleen voor jou bereid, met een lachebekje van tomatenketchup. En je wordt boos als je het een paar keer moet delen met een derde partij. 

20. Je wordt gek bij het idee dat ze voor iemand anders kan vallen en je probeert zulke gedachtes snel te verdrijven. 

21. Hoewel ze een eigen auto heeft, doe je alsof dat niet zo is als jullie samen uitgaan; en sta je erop dat jullie met jouw auto gaan – of je rijdt tenminste in haar auto en zit zij in de passagiersstoel. Het voelt alsof je op een gekke manier verantwoordelijk voor haar bent. 

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar

22. Je bent gek op hoe ze sommige standaard woorden zegt zoals “Duh” en “What” en je bent dankbaar als je ze weer uit haar mond mag horen komen. Je bent er helemaal van overtuigd dat niemand die woorden kan zeggen zoals zij dat doet.  

23. Je vindt dat ze de sexyste, meest vrouwelijke stem ooit heeft.  

24. Als je ziek bent geworden of niet kunt slapen vanwege hoofdpijn, kunnen alleen haar woorden je in slaap laten vallen. Ze moet het laatste zijn waar je aan denkt wanneer je in slaap sukkelt. 

24 Signalen Dat Je Al Hopeloos Verliefd Bent Op Haar