Skip to Content

Hoe Mannen Liefhebben: De Lijst Van Momenten Die Hem Voor Je Laten Vallen

Hoe Mannen Liefhebben: De Lijst Van Momenten Die Hem Voor Je Laten Vallen

Verliefd worden is voor ons allemaal anders en er zijn bepaalde momenten waarop je weet dat hij of zij de ware is. Soms kun je het niet met woorden uitleggen, maar diep van binnen weet je het. Je hart en geest zijn het eens over die speciale persoon, dat staat buiten kijf.

Ik weet dat sommige mensen naar grote gebaren en romantische dates hunkeren, maar de kleine dingen zijn wat uiteindelijk telt. Misschien komen we er nooit achter hoe mannen echt liefhebben, maar hier is de lijst met momenten waardoor ze verliefd werden op hun vrouwen. Ik hoop dat je klaar bent om de warmte van hun liefde te voelen.

Hoe mannen liefhebben en voor je kunnen vallen

Hoe Mannen Liefhebben: De Lijst Van Momenten Die Hem Voor Je Laten Vallen

1. “Mijn knieën trilden niet en mijn stem trilde niet.”

“Ik heb altijd geweten dat die romantische films niet de waarheid vertellen. Hoe kun je nerveus zijn bij de persoon van wie je houdt? Hoe kun je de zin vergeten, of wat je favoriete film is?

Daarom zei ik tegen mezelf: als je de ware ontmoet, dan zullen je knieën niet trillen en zal je stem niet trillen. Nou, dat is precies wat er gebeurd is. Toen ik mijn vriendin (nu mijn vrouw) ontmoette, voelde het zo goed.

We gingen op een paar keer koffie drinken, maar uiteindelijk gingen we voor een lange wandeling door de stad. Als ik lang zeg, dan bedoel ik lang. Ik begrijp nog steeds niet hoe we vijf uur in een stad hebben gelopen die zo klein is als deze.

Het was laat voorjaar, en ik zweer het, alles viel op zijn plaats op het moment dat ik haar naar me toe zag lopen. Ze glimlachte en we gaven elkaar een lange knuffel. Na die dag wist ik dat ik de rest van mijn leven met haar wilde doorbrengen. Ik weet dat het kleffer klinkt dan die romcoms, maar hé, we hebben elkaar gevonden.”

– Sem, 26

2. “Het regende hevig en ze vond het niet erg om met me mee te lopen.”

“Nou, dat was 10 jaar geleden, maar ik herinner het me nog steeds alsof het gisteren was. Ze droeg een rood jurkje, haar normaal steile haar was een beetje gekruld, en ze had ook wat make-up op.

Hoe dan ook, we waren op een date in een lokale pub, en het begon heel hard te regenen. Omdat ze netjes gekleed was, en we geen paraplu uit mijn auto mee hadden genomen, had ik tegen haar gezegd dat ik haar over een paar minuten op zou halen.

Je weet dat meisjes meestal niet nat willen worden, of hun nieuwe schoenen doorweekt willen laten worden, toch? Mijn lieveling stond op uit haar stoel en greep mijn arm. Ze zei iets als dat ze me niet alleen ziek zou laten worden.

Ik heb daar zo hard om gelachen, maar op dat moment wist ik dat zij de ware was. Ze vond het niet erg om met me mee te lopen naar de auto, hoewel ze veel tijd had besteed om zich klaar te maken. Natuurlijk, was dat de dag dat we onze eerste kus in de regen deelden. Ik moet toegeven, daar is iets bijzonder romantisch aan.”

– Tim, 35

3. “Ik werd verliefd op haar toen we voor het eerst samen aten.”

“Het duurde even voordat ik de moed had om haar uit te vragen. Uiteindelijk gingen we uit. Ik nam haar mee naar mijn favoriete restaurant, en we bestelden eten. Ik kan je niet beschrijven hoe echt gelukkig ze was toen het eten arriveerde.

Toen besloot ik dat met haar zou trouwen en alles te doen om haar gelukkig te maken. Spoel een paar jaar vooruit en ze zei ja.”

– Noah, 31

4. “Ze zei dat ik alleen op haar zou kunnen vallen.”

“Vroeger, in mijn universitaire tijd, gebeurden er vreemde dingen waar ik nu niet echt over wil praten. Maar toen heb ik ook mijn vrouw ontmoet.

We waren op een feestje waar een heleboel mensen waren en zoals het normaal gaat, na een paar drankjes moest ik naar het toilet. We kenden elkaar toen nog niet, dus ze zat met haar vriendengroep aan de andere tafel.

Op weg naar het toilet, moest ik haar passeren, en toen ik dat deed, struikelde ik. Ze ving me op voordat ik een van haar vrienden raakte en voegde eraan toe dat als ik zou vallen, het beter zou zijn als ik op haar zou vallen. En toen stal ze mijn hart.”

– Levi, 33

5. “Het was onze eerste vakantie toen ik besefte dat er geen andere persoon is waar ik bij wil zijn.”

“Ik denk dat ik hier geen speciaal antwoord op heb. Ik realiseerde me dat er geen andere persoon was waar ik bij wilde zijn, omdat ik 24/7 bij haar kon zijn. We gingen allebei op bed liggen en lazen boeken, aten samen en dronken koffie.

We keken elke avond films voor het slapengaan en maakten lange wandelingen langs het strand. Ze lachte om mijn flauwe grappen en ik vond het leuk om haar gelukkig te zien. Zo simpel is het gewoon.”

– Daan, 29

6. “Ze heeft mijn hond gevoerd.”

Hoe Mannen Liefhebben: De Lijst Van Momenten Die Hem Voor Je Laten Vallen

“Ik denk dat het de eerste of tweede keer was dat ze in mijn appartement verbleef. Ze is een ochtendmens, en ik vind het heerlijk om een tijdje in bed te liggen nadat ik wakker word. Die dag stond ik op en zag haar mijn shirt dragen en mijn hond voeren. Verliefd, onmiddellijk.”

– Jan, 24

7. “Ze omhelsde me en het enige wat ik voelde was vrede.”

“Er zijn dagen dat ik gewoon uitgeput ben. Ik werk als SEH-arts en er kan op het werk veel misgaan. Toen ik mijn vriendin een paar jaar geleden ontmoette, zei ze dat ze me zo bewonderde omdat ik zoiets belangrijks deed. Ik denk dat ik na verloop van tijd de echte betekenis van deze baan ben vergeten.

Hoe dan ook, op een dag, in het bijzonder, was het uiterst moeilijk. Godzijdank is er niets fataals gebeurd, maar ik was zo boos op de hele wereld. Totdat ik thuiskwam en ze me omhelsde.

Meestal ben ik liever alleen, totdat mijn gedachten ophelderen, en ik mijn normale, maffe zelf word. Maar deze keer was haar knuffel meer dan genoeg. Het was alsof ze al mijn stukken opraapte en ze zachtjes aan elkaar lijmde. Ik had eindelijk vrede, en ik had me al heel lang niet meer zo gevoeld.”

– Simon, 29