Skip to Content

Ik Zou Liever Single Blijven Dan Genoegen Nemen Met Minder Dan Wat Ik Verdien

Ik Zou Liever Single Blijven Dan Genoegen Nemen Met Minder Dan Wat Ik Verdien

Als verschillende mensen ervoor hebben gezorgd dat je door een hel ging, als mensen die van je hoorden te houden ervoor kozen om dat niet te doen, als je alles aan iemand hebt gegeven, maar het alsnog niets is geworden, zul jij het leven als single kunnen observeren zoals ik dat doe.

Single zijn is eng en het kan vaak eenzaam zijn.

Single zijn is zeker niet voor iedereen, maar iedereen zou eens moeten proberen om het pad alleen te bewandelen en die tijd alleen gebruiken om te leren hoe goed het voelt om de baas te zijn over je eigen leven.

Iedereen zou ervoor moeten kiezen om een korte of lange periode single te zijn om zich te realiseren wat hun echte waarde is. 

Veel mensen zijn te bang om single door het leven te gaan. Maar ik ben banger om voor iemand te vallen die mij niet verdient.

Ik ben bang om het beste van mezelf te geven aan iemand die niet weet wat hij daarmee moet. 

Ik ben bang om mijn tijd of een langdurige periode van mijn leven aan iemand toe te wijden met wie het toch niets ging worden.

En ik ben bovendien bang om van iemand te houden die me kapot zal maken. Ik wil niet voor iemand vallen die toxisch is en het niet doorhebben.

Ik ben bang om mezelf in zo iemand te verliezen en daarom zou ik altijd het leven als single liever kiezen dan mezelf aan iemand geven die mij niet verdient.

Als je ervoor kiest om single te zijn, als je weigert om iemand anders de macht te geven om jouw waarde te bepalen, wanneer je echt besluit om het goed te maken met jezelf, dan alleen zul je goed in je single vel zitten.

Slechts dan zul je alle voordelen van het leven zien.

Een leven als single is voor degenen die nog steeds op zoek zijn naar henzelf.

Niet iedereen bevindt zich op hetzelfde tijdstip als de rest van hun eigen generatie. Sommigen hebben meer tijd nodig. Ik ben ook zo.

Ik heb meer tijd nodig. Ik weiger om te stressen dat ik er niet achter kom wat ik wil zijn of dat ik het niet zo goed doe als mijn vrienden.

Mijn tijd komt nog, maar ik zal het niet over het hoofd zien omdat ik te veel bezig ben om iemand anders te zijn.

Ik zal het tegemoet treden door te proberen om de beste versie van mezelf te zijn en erachter te komen wat ik uit dit leven wil halen. 

Een leven als single is voor degenen wiens liefde vermoeid is geraakt. Voor mensen zoals ik. Voor degenen die te intens lief hebben gehad en die gebroken werden.

Daarom kies ik ervoor om single te zijn.

Ik kies ervoor om mijn gebroken hart zelf te repareren. Ik kies ervoor om mezelf genoeg tijd te geven om te verwerken wat er mis is gegaan en om me te realiseren hoe ik lief moet hebben, want degene van wie ik het meest hield heeft mij geleerd hoe ik niet lief moet hebben

Een leven als single is voor degenen die ervoor kiezen om egoïstisch te zijn tegen degenen die ze toegelaten hebben tot hun leven. 

Op een bepaald punt zul je een einde moeten maken aan het verwelkomen van toxische mensen. Dat is precies wat ik nu doe. 

Ik ben het zat om alles te geven aan degenen die geen vinger voor mij wilden uitsteken. 

Ik leer om slechts een plek in mijn leven te geven aan degenen die het verdienen. Ik weet dat deze les even duurt, maar gelukkig heb ik genoeg tijd.

Een leven als single is voor degenen die weten we ze verdienen.

Alleen dan is single zijn logisch. Alleen dan heb je een duidelijk beeld van wat je wilt—de rest dwaalt maar wat rond.

Een leven als single is voor degenen die hun waarde kennen en die ervoor kiezen om te wachten op iemand die dit ook ziet.

Ik ben liever single dan dat ik genoegen neem met minder dan ik verdien.

Ik breng mijn avonden liever alleen door dan met iemand die me niet waardeert, die me behandelt alsof ik minder waard ben dan ik werkelijk ben en iemand die slechts een relatie met me heeft omdat ik goed uitkom.

Ik geloof echt dat mensen het verdienen om bemind te worden. Ik geloof dat we allemaal iemand verdienen die ons welterusten zoent, iemand die ons vraagt hoe onze dag was en iemand die ons wat chocolade brengt met bloemen op het bord als we nog in bed liggen en een slechte dag hebben.

Ik geloof dat we allemaal iemand verdienen die echt om ons geeft, die ons respecteert en die van ons houdt. 

We verdienen allemaal iemand die zijn tijd in ons zal stoppen, iemand die laat lijken alsof van ons houden de makkelijkste opgave in de wereld is en iemand die de logica ziet in de slechte dingen die ons overkomen. Alles wat hiervan afwijkt is genoegen nemen met minder dan wat we verdienen.

Dus heb ik liever een leven als single dan dat ik telkens genoegen neem met minder.

Ik ben de enige die mijn waarde kan bepalen en als ik dat niet doe, zal iemand anders dat doen die minder competent is, die er mijn hele leven niet is geweest en die geen idee heeft wat ik heb doorgemaakt. En dat kan ik niet toestaan.

Ze zeggen dat we de liefde accepteren die we zelf denken te verdienen en ik weiger gewoon om met minder genoegen te nemen.

Want als ik een compleet mens wil zijn, is dit precies wat ik verwacht terug te krijgen.

Ik kan niet maar half genoegen nemen met een man of iemand die mij niet verdient.

Ik Zou Liever Single Blijven Dan Genoegen Nemen Met Minder Dan Wat Ik Verdien