Skip to Content

Je Bent Niet Beter Af In Je Eentje, Je Hebt Gewoon Nog Niet De Juiste Man Gevonden

Je Bent Niet Beter Af In Je Eentje, Je Hebt Gewoon Nog Niet De Juiste Man Gevonden

Laat de titel van dit artikel je bloed koken? Hoewel er niets mis is met alleen zijn, is er een mogelijkheid dat je zo graag alleen wil zijn, omdat je nog niet de juiste man hebt gevonden. En voordat je gaat tieren over het feit dat je een onafhankelijke vrouw bent die geen man nodig heeft en dat je beter af bent in je eentje, luister even naar me.

Je bent beter af in je eentje dan in een relatie die je over elke beslissing doet nadenken die je naar dat punt heeft geleid. Dat geeft je een ongewenst, ondankbaar en ongeïnspireerd gevoel.

Dat brengt je innerlijke demonen naar boven en het laat je dingen doen waarvan je niet eens wist dat je er toe in staat was. Dat laat je je afvragen of hij wel of niet van je houdt, of hij je terug gaat appen en, en of hij “Ik hou van je” gaat zeggen.

Je bent beter af in je eentje dan in een relatie met een man die nog niet klaar is voor een verbintenis, maar die wel klaar is voor logeerpartijtjes, knuffels en ontbijt op bed. Een man die elke stap die je zet, elke persoon met wie je praat en alles wat je besluit te dragen onder controle houdt, maar die zichzelf niet onder controle houdt.

Je bent beter af in je eentje dan in een relatie die je meestal ongelukkig en ontevreden laat voelen. Maar…

Het betekent niet dat je altijd beter af bent in je eentje. Het betekent niet dat je iedereen weg moet duwen alleen omdat je bang bent om gekwetst te worden. En zeker niet dat je de liefde voor de rest van je leven op moet geven.

Je hebt alleen nog niet de juiste man gevonden. Als je hem vindt, dan zul je begrijpen waarom iedereen om je heen zei dat je moest blijven zoeken. Als je hem vindt, dan zul je begrijpen waar je de hele tijd op hebt gewacht.

Je Bent Niet Beter Af In Je Eentje, Je Hebt Gewoon Nog Niet De Juiste Man Gevonden

En over welke man hebben we het? Hoe weet je zeker dat de man met wie je praat de juiste voor je is? Nou, als je hem vindt, hoef je die vraag niet te stellen. Je zult het gewoon weten.

De man met wie je gaat, is niet klaar voor een relatie? Hij wil het rustig aan doen en zien hoe het verder gaat? Hij lijkt de juiste man voor je te zijn, maar dat is hij niet.

De man met wie je gaat, heeft een geweldige persoonlijkheid, maar merk je al een heleboel dingen op die je aan hem wilt veranderen? Het feit dat je een compleet andere man van hem wilt maken moet een teken op zich zijn. Hij is op dit moment niet de juiste man voor jou, en dat is het enige dat telt.

De juiste man is iemand die dezelfde dingen wil als jij. Iemand die je accepteert zoals je bent. Iemand die ervoor zorgt dat je een beter mens wilt zijn.

Het ontmoeten van de juiste man is een van de grootste uitdagingen die je ooit zult tegenkomen. Laten we eerlijk zijn, je hebt geen tijd om rond te gaan zoeken naar een man die je nog nooit hebt ontmoet, in de hoop dat hij alle vakjes zal afvinken, alle stereotypen zal doorbreken, en al je muren zal afbreken.

Toch vraag je je af waarom je hem nog niet hebt gevonden. Hoe groot is de kans dat jij degene bent die verantwoordelijk is dat je in zo’n hachelijke situatie zit? Hoe groot is de kans dat je niet de juiste man hebt gevonden, omdat je niet het juiste meisje bent geweest?

Je zit niet ver van de waarheid.

Om de juiste man te vinden, moet je het juiste meisje zijn. Je moet de attributen weerspiegelen die je in een man zoekt. Je moet op één lijn komen te staan met wat je hoopt aan te trekken.

Je Bent Niet Beter Af In Je Eentje, Je Hebt Gewoon Nog Niet De Juiste Man Gevonden

Dus, er is niets toevallig aan het ontmoeten van de juiste man. Je hebt hem alleen nog niet ontmoet, omdat je misschien bezig was met medelijden met jezelf te hebben en je je op de negatieve aspecten van je leven hebt gericht.

Je moet je hoofd op een rijtje krijgen en de persoon worden die je altijd al wilde zijn, en zien wat er gebeurt.

Om de juiste man te vinden, moet je geloven dat hij daar ergens is. Je moet je inbeelden hem te ontmoeten, hem met open armen te verwelkomen en van zijn aanwezigheid in je leven te genieten.

Er is niets vreemds aan om dat te doen, je helpt gewoon de wet van aantrekkingskracht om zijn ding te doen. Geloof me, je maakt jezelf klaar voor een mislukking als het eerste waar je ‘s morgens aan denkt is hoe je nooit iemand zult vinden om je ochtenden mee te delen.

Of hoe je nooit iemand zult ontmoeten die alle vakjes aanvinkt. De juiste man voor jou is daarbuiten, je moet alleen een manier vinden om hem tegen te komen.

Om de juiste man te vinden, moet je eerst bepalen wat je wilt. Je kunt niet op de wet van aantrekkingskracht rekenen om je te helpen de juiste man te vinden als je geen idee hebt wie hij is of wie je wilt dat hij is.

En dat is volkomen normaal. Je zou niet de eerste vrouw zijn die niet weet wat ze in een man zoekt. Moet hij lang, donker en knap zijn? Moet hij charmant en succesvol zijn?

Een zakenman of een kunstenaar? Een boekenwurm of een obsessieve gamer? Als je dat eenmaal weet, ben je op de goede weg.

Om de juiste man te vinden, moet je all-in zijn – toegewijd en bereid om de liefde te accepteren die je verdient. Je moet al je tijd en energie steken im jezelf beschikbaar te maken voor de juiste man.

Je Bent Niet Beter Af In Je Eentje, Je Hebt Gewoon Nog Niet De Juiste Man Gevonden

Omdat je denkt dat je beter af bent in je eentje, heb je misschien geen haast om de juiste man te vinden. Misschien doe je het rustig aan, zoek je uit of je wel of niet bij hem wilt zijn, en duw je hem weg, omdat je hem het gevoel geeft dat je hem niet zo leuk vindt.

En tot slot, om de juiste man te vinden, moet je stoppen met je tijd aan de verkeerde te verspillen. Je moet het zo makkelijk mogelijk maken voor de juiste man om in je leven te komen en je het hof te maken.

Geloof me, dat kan hij niet doen als je je achter je emotionele bagage verstopt. Je moet je ontdoen van het idee dat je beter af bent in je eentje.

Terwijl je van je rust en eenzaamheid geniet, mis je misschien het meest verbazingwekkende dat je ooit kan overkomen. Zou het niet beter zijn om gewoon het risico te nemen?

PinFlight Image