Skip to Content

Ik Wil Geen Perfecte Relatie, Ik Wil Gewoon Zien Dat Je Er Net Zoveel Moeite Voor Doet Als Ik

Ik Wil Geen Perfecte Relatie, Ik Wil Gewoon Zien Dat Je Er Net Zoveel Moeite Voor Doet Als Ik

De waarheid is dat ik geen rozen en cadeautjes nodig heb om gelukkig te zijn.

Ik wil dat je moeite doet voor wat we samen hebben. Ik wil dat je me je duisterste geheimen vertelt en je je daar goed bij voelt, omdat je weet dat ik ze altijd geheim zal houden.

Ik wil dat je me net zo vertrouwt als ik jou vertrouw en dat je mij nooit en te nimmer op zal geven. Ik wil niet dat je ons op geeft en wat we met elkaar hebben.

Want deze liefde kan alles zijn waar je ooit van heb gedroomd als je gewoon een beetje beter je best doet.

Ik wil geen gelieg en iemand aan het lijntje houden. Ik wil echte liefde en vastigheid. Dus vertel me of dit mogelijk is.

Is het mogelijk om die romance te hebben zoals in films? Als je het mij vraagt kan dit mogelijk zijn. Alles wat je echt wilt is echt mogelijk als je je best doet.

Er zijn zoveel middelmatige dingen in dit leven en liefde hoort daar niet onder te vallen.

Dus moet ik je vragen of je sterk genoeg bent om ons best te doen om iets echts te creëren. 

Kun je mijn gekte aan, mijn stemmingswisselingen en mijn paranoia? Zo ja, dan zal ik een plekje voor je vrijhouden in mijn toekomst om mijn levenspartner te worden.

Ik beloof je dat ik mijn uiterste best zal doen om je de liefde te geven die je verdient. Als je me gewoon de kans geeft zal ik de beste geliefde, de beste vriend(in) en de ware voor jou zijn.

Maar ik wil niet de enige zijn die het probeert. Ik wil dat jij net zoveel inzet toont als ik.

Dat is de enige manier om het te laten slagen. Want ik heb niet genoeg liefde en kracht voor ons beiden.

Daarom moeten samenwerken voor de betere dagen die voor ons in het verschiet liggen, voor onze toekomst en voor alle goede dingen die nog komen gaan.

Ik wil gewoon gewoon dat je de mijne bent.

Nu en voor altijd. Ik hoef niet de mooiste vrouw te zijn, maar ik wil wel de mooiste voor jou zijn.

Je hoeft niet niets te zeggen om me niet te kwetsen. Ik wil dat je altijd zegt wat je aan het hart gaat, of ik dit nou leuk vind of niet.

Want in de liefde hoort je je niet stil te houden; je hoort je op tijd te laten horen, zodat de andere partij kan besluiten of ze vertrekken of blijven.

En zelfs als ik het niet met alles wat je zegt eens ben, hoeft dit niet te betekenen dat ik niet meer van je hou zoals daarvoor.

En dat is het belangrijkst. Dus doe vooral niet moeilijk. Het is oké als je me niet mee kunt nemen naar de stad van de liefde. 

We zullen onze eigen stad van de liefde in ons bed maken op elke zaterdagavond terwijl we films kijken en elkaar kietelen. Je hoeft me niet te laten zien dat je grootste dingen kunt doen.

Ik zie dat je je bergen kan verzetten voor de vrouw van wie je houdt door hoe je naar me kijkt.

Ik hou van je eerlijkheid en je kinderlijke lach als ik iets grappigs doe. Ik hoe van de manier waarop je me op mijn voorhoofd zoent en je denkt dat ik slaap en je de liefste woordjes zegt die ik ooit heb gehoord.

Ik hou van de manier waarop je me in alles steunt en de manier waarop je altijd achter me staat waar anderen bij zijn. Lieverd, ik wil alleen de kleine dingen omdat dit alles voor me betekenen. Dus wat je ook doet, verander alsjeblieft niet.

Doe dit ook niet als ik hierom vraag. Blijf jezelf en verdedig altijd onze liefde. 

Het is het kostbaarste wat we hebben en ik weet zeker dat er iets moois zal ontstaan. Ik wil gewoon dat je hard je best doet voor mij en je dit nooit zat begint te raken.

Ik wil dat je iedere dag weer voor me kiest, net als dat ik voor jou kies. Ik wil dat je me trouw blijft en dat je nooit iemand anders in je bed hebt, maar ook niet in je hart.

En voor alle goede dingen die je voor me doet zal ik 100 andere goede dingen voor jou doen om je te laten zien hoe gezegend ik ben om je in mijn leven te hebben.

En als het leven zwaar wordt en ik al mijn kracht kwijtraak wil ik dat je voor ons beiden vecht.

Ik wil dat je verdedigt wat we met elkaar hebben en dat je dat nooit en te nimmer los zal laten. Want ik weet dat ik hetzelfde zou doen.

Ik zal in voor- en tegenspoed bij je zijn en ik zal onze liefde altijd op de eerste plaats zetten.

Dus maak je niet druk over hoe onze liefde er in het openbaar uit zal zien, want het is belangrijker hoe we ons gedragen als we thuis zijn.

En hoewel onze liefde soms chaotisch en zwaar is, is het iets dat alleen van ons is en ik zal het nooit laten gaan.

Hoe gebroken jij of ik ook kunnen zijn, hoe beschadigd ook, ik zal altijd je zonnestraaltje aan het eind van de tunnel zijn, net als jij dat voor mij zal zijn.

Ik Wil Geen Perfecte Relatie, Ik Wil Gewoon Zien Dat Je Er Net Zoveel Moeite Voor Doet Als Ik