Skip to Content

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Wat gebeurt er als hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd? Eigenlijk zou een betere vraag zijn om te vragen wat er met jou is gebeurd om zelfs maar te overwegen om deze man te blokkeren.

Wanneer je een nieuwe relatie aangaat en de dingen lijken zo perfect, dan worden je social media met foto’s van hem overspoeld. Je appt elkaar constant en het wordt het belangrijkste om hem ‘s ochtends als eerste een bericht te sturen.

Relaties kunnen echter na verloop van tijd stuk gaan. Je kunt iemand anders tot een monster zien uitgroeien, ook al wil je niet geloven dat de man op wie je verliefd bent ooit op je lijst met geblokkeerde mensen kan staan.

Je wilt geloven dat de dingen in jouw voordeel zullen uitpakken, dat het tussen jullie uiteindelijk in orde zal komen.

We weten allemaal dat de ‘geen contact-regel‘, die inhoudt dat je hem blokkeert en helemaal niet met hem praat, wonderen doet bij mensen die je niet genoeg waarderen. Dus hoe voelt dat voor hem als je hem blokkeert?

Ik denk niet dat je problemen zou hebben met een lieve en attente man, dus als je dat wel hebt gedaan, dan denk ik dat je hier te maken hebt met een narcist.

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan kan een narcist op veel verschillende manieren reageren. Het wordt heel duidelijk hoe gemakkelijk een man uit zijn spel kan worden gegooid als je weet wat de juiste zetten zijn.

Hoe zal hij reageren als hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd?

Zodra een man zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan zal zijn eigen reactie op basis van het belang van je relatie met hem verschillen.

Je denkt misschien dat hij je toen helemaal niet wilde omdat hij deed alsof hij een hekel aan je had. Je hebt nog nooit zoveel pijn gehad als toen je bij hem was.

Je was echter belangrijk voor hem voor aandacht en validatie. Telkens wanneer hij je probeerde te manipuleren of wanneer hij ruzie met je maakte, bloeide hij op.

Dat soort bevestiging wil hij niet kwijt. Het betekent niet dat hij van je houdt als hij op een bepaalde manier reageert, het betekent alleen dat hij verslaafd is aan het gevoel dat je hem kunt laten ervaren.

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan kan hij op verschillende manieren reageren, afhankelijk van hoe gebroken hij eigenlijk is. Er zijn mannen die helemaal niet reageren, maar als deze man echt een narcist is, dan wil je misschien op zoek naar tekenen daarvan.

Weet gewoon dat zijn reactie niet noodzakelijkerwijs betekent dat hij van je houdt of dat ooit heeft gedaan.

1. Het maakt hem niet uit of hij iemand anders heeft

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Een man heeft meestal niet de tijd om om één vrouw te huilen, zeker niet een player die waarschijnlijk een rij vrouwen op hem heeft staan wachten.

Als jullie twee gewoon aan het appen waren en maar een paar keer uit zijn geweest, dan zal hij vrij snel verder gaan. Hij appt waarschijnlijk al een tijdje met een andere vrouw en dit is het perfecte moment om al zijn aandacht aan haar te besteden.

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan zal hij niet eens met zijn ogen knipperen. Als jullie echter lange tijd samen zijn geweest, dan is de kans hierop niet groot, tenzij hij eigenlijk nooit om je heeft gegeven.

Wanneer een man in iemand anders geïnteresseerd is, dan wordt het achterna jagen erg spannend voor hem en wordt hij verteerd door de andere vrouw achterna te zitten.

Je hebt hem geblokkeerd, maar dat laat hem zich niet echt slecht over zichzelf voelen omdat hij al een ander slachtoffer heeft. Het kan hem even boos maken, maar daarna zal hij beseffen dat hij echt geen reden heeft om zich zo te voelen.

Het maakt hem niet uit, want er zijn genoeg vissen in de zee.

Dit is waarschijnlijk niet wat je wilde horen, maar het is de waarheid voor veel mannen die er zijn, vooral voor narcisten. Jouw afwezigheid geeft hem alleen maar de mogelijkheid om een andere vrouw te gaan zoeken.

2. Hij zal dol zijn op de jacht

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Oh, je hebt hem geblokkeerd? Is het niet grappig dat hij nu echt in je geïnteresseerd is?

Om de een of andere rare reden houden mannen van de jacht, omdat ze zich daardoor als echte mannelijke roofdieren voelen. Jij bent degene die ze willen en jij bent degene waar ze achteraan rennen.

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan is de kans groot dat hij glimlacht als hij naar zijn telefoon kijkt. Daarna komt hij met een heel interessant plan om je interesse weer te wekken.

Het feit dat je hem hebt geblokkeerd, stoort hem niet. Mannen zoals hij weten gewoon niet hoe ze op moeten geven en verder moeten gaan.

Hij weet niet hoe hij een hint moet nemen. Hij denkt dat je hem misschien wil intrigeren en hem je weer wilt laten achtervolgen.

Als dat je uiteindelijke doel is, heeft het met deze narcist van je misschien gewerkt.

3. Hij zal op de een of andere manier contact met je opnemen

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan zal hij misschien niet de beste reactie hebben en zal hij op de een of andere manier proberen om contact met je op te nemen. Narcisten weten meestal niet hoe ze met situaties moeten omgaan waarin ze niet al je aandacht hebben.

Jij was zijn enige bron van validatie. Als hij nu geen vervanger vindt (wat misschien niet snel zal gebeuren), dan zal hij op de een of andere manier proberen contact met je op te nemen.

Hij zal met je willen praten over alles wat er is gebeurd en misschien wil hij zelfs zijn excuses aanbieden, wat niet leuk is als je echt van hem af wilt.

Als je zijn nummer of zijn sociale media-accounts hebt geblokkeerd, dan zal hij je een e-mail sturen. Als dat je aandacht niet trekt, dan zal hij al je vrienden appen totdat je de beslissing neemt om weer met hem te praten.

Een man kan extreem volhardend zijn als hij denkt dat je bij hem hoort. Als hij denkt dat hij je bezit, dan laat hij je geen dag zonder hem leven.

Zelfs als hij degene was die het heeft uitgemaakt, zal hij waarschijnlijk proberen om contact met je op te nemen. De gedachte dat je zonder hem verder gaat, achtervolgt hem op de ergste manier.

Het is een nachtmerrie voor hem. Hij denkt niet eens aan het feit dat hij er misschien zielig uitziet, hij zal nog steeds je moeder bellen om je te vragen waar je bent en waarom je hem niet antwoordt.

Het zou me niet verbazen als hij meerdere nepaccounts heeft gemaakt om te proberen je met hem te laten praten.

4. Hij zal proberen om je een slecht gevoel te geven

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Het maakt niet uit welke methode hij gebruikt om contact met je op te nemen, zijn eerste instinct is om je een slecht gevoel te geven, omdat je hem hebt geblokkeerd.

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan zal hij proberen om je een slecht gevoel te geven over het weggooien van jullie hele relatie en zal hij je vertellen dat jij het probleem bent.

Hij zal iets in de trant zeggen van hoe je verder bent gegaan zonder hem en dat je alles kon vergeten omdat het je überhaupt niets kon schelen.

Deze beschuldigingen zijn extreem en je zult hem ervan willen overtuigen dat hij ongelijk heeft. Je zult hem ervan willen overtuigen dat het niet jouw schuld was, maar dat het allemaal kwam door de dingen die hij deed.

Als je met een manipulatieve man een relatie hebt, dan zal hij alles zeggen om je in de buurt te houden. Hij zal je alles en nog wat vertellen om je terug te krijgen en al je energie weer weg te trekken.

Ten eerste kan hij proberen om de medelijdenkaart te spelen. Hij zal je vertellen dat hij zonder jou verdrietig en verloren is en als hij ziet dat het niet genoeg is, dan zal hij proberen om je er een slecht gevoel over te geven.

Het enige dat hij wil doen, is je genoeg triggeren om hem weer wat van je aandacht te geven. Het kan hem niet schelen dat je ongelukkig met hem was, het enige waar hij om geeft is hoe hij zich voelde toen jij om hem heen was.

Dat is iets wat een erg egoïstisch persoon zou doen, wist je dat?

5. Hij kan zich misdragen

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Dit is een heel enge gedachte. Als je weet dat hij een beledigend en manipulatief stuk vuil is, dan weet je niet echt hoe hij zal reageren.

Je wilt geloven dat hij het kalm op zal nemen dat je hem hebt geblokkeerd. Misschien wil je jezelf wat tijd geven om over dingen na te denken, of je bent gewoon klaar om door hem mishandeld te worden.

Het enige wat je wilde was bij hem weggaan, dus waarom snapt hij dat niet? Hij kan zich gaan misdragen op het moment dat hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd.

Een van de opties is dat hij bij je voordeur verschijnt en van je eist dat je hem deblokkeert, met hem praat of naar hem teruggaat. Laten we bidden dat hij geen hand naar je uitsteekt.

Misbruikers hebben de neiging om een manier te vinden om het feit te verbergen dat ze iemand mishandelen, zodat hij misschien niet naar je werkplek gaat omdat er veel getuigen zullen zijn. Ik zou er echter niet zo zeker van zijn.

Hij zal op elke manier die hij passend acht actie ondernemen en daarom wil je misschien altijd goed om je heen kijken.

Als je kinderen hebt en je bent bang dat hij op hun school komt opdagen, hou ze dan heel goed in de gaten als je besluit hem te blokkeren. Zodra hij zich realiseert dat je dat hebt gedaan, wie weet waartoe hij in staat is.

6. Hij zal echt een verschil maken

6 Dingen Die Zullen Gebeuren Als Hij Zich Realiseert Dat Je Hem Geblokkeerd Hebt

Je weet misschien niet wat er in zijn hoofd omgaat, maar als hij een begripvolle man is die gewoon wat problemen had, dan wil hij misschien veranderen nadat hij zich realiseerde dat je de uiteindelijke beslissing hebt genomen om hem te blokkeren.

Zodra hij zich realiseert dat je hem hebt geblokkeerd, dan kan hij zich verantwoordelijk voelen voor zijn acties. Niet elke man zal er een groot probleem van maken of proberen je bang te maken.

Hij wil misschien een beter persoon zijn die echt een verschil in zijn leven zal maken nadat jullie uit elkaar zijn gegaan en je hem hebt geblokkeerd. Het hoeft niet altijd over drama te gaan.

Wanneer of als hij dat verschil in zijn gedrag maakt en in de manier waarop hij naar jou en de hele relatie kijkt, dan kan hij proberen naar je terug te gaan en je om een tweede kans te vragen of hij kan je keuze helemaal respecteren en gewoon nooit meer contact met je opnemen.

PinFlight Image