Skip to Content

Je Ware Liefde Zal Deze 10 Dingen Anders Doen Dan Je Exen

Je Ware Liefde Zal Deze 10 Dingen Anders Doen Dan Je Exen

1. Je ware liefde zal aanwezig zijn.

Hij kijkt naar je van de andere kant van de tafel in plaats van naar zijn telefoon te staren. Hij vraagt je dingen in groepsgesprekken in plaats van je te negeren waar zijn vrienden bij zijn.

Hij zal er zijn. Hij geeft je nooit het gevoel dat je alleen bent terwijl hij naast je staat.

2. Je ware liefde zal je aanmoedigen om te groeien.

Je Ware Liefde Zal Deze 10 Dingen Anders Doen Dan Je Exen

Hij zegt je niet dat je je haar of je kleren moet veranderen, omdat hij van je houdt zoals je bent. Maar als hij merkt dat je iets probeert te bereiken, zal hij je motiveren om je dromen te bereiken.

Hij laat je niet opgeven. Hij zal doen wat hij kan om je te laten stralen.

3. Je ware liefde zal verschillende manieren vinden om intiem met je te zijn.

Seks is niet het enige moment dat jullie elkaar aanraken. Hij houdt je hand vast in de auto.

Hij laat je je hoofd op zijn schoot leggen op een luie zondag. Hij raakt je constant aan, niet alleen wanneer hij iets van je wil.

4. Je ware liefde zal ruimte voor je maken in zijn wereld.

Je Ware Liefde Zal Deze 10 Dingen Anders Doen Dan Je Exen

Hij nodigt je uit voor feestjes en etentjes met zijn ouders. Hij legt de grappen van zijn vrienden aan je uit.

Hij zorgt dat je altijd voor alles wordt uitgenodigd waar hij heen gaat. Hij maakt je een permanent onderdeel van zijn wereld.

5. Je ware liefde zal een veilige ruimte voor je creëren.

Hij zal duidelijk maken dat je hem alles kunt vertellen en echt luisteren wanneer je met hem praat, zonder ooit te oordelen over wat je zegt.

Zijn prioriteit is om ervoor te zorgen dat jij je veilig, beschermd en op je gemak voelt. Hij wil niet dat je je zorgen maakt als je met hem bent. Hij wil dat je je beschermd voelt.

6. Je ware liefde zal jullie relatie boven hemzelf plaatsen.

Je Ware Liefde Zal Deze 10 Dingen Anders Doen Dan Je Exen

Hij zal thuiskomen en je naar je dag vragen voordat hij begint over zijn dag. Hij maakt beslissingen die voor jullie beide het beste zijn in plaats van impulsief de egoïstische optie kiezen.

Hij zal het beste vriendje zijn dat je ooit hebt gehad, ook als het voor hem onhandig is.

7. Je ware liefde zal proberen het van jouw kant te zien.

Hij zal niet ontploffen wanneer je klachten hebt over jullie relatie. Hij zal niet in de verdediging schieten en je het gevoel geven dat je emoties verkeerd zijn. Hij verplaatst zich in jouw schoenen. Hij doet zijn best om je standpunt te begrijpen.

8. Je ware liefde zal je pijn verzachten.

Je Ware Liefde Zal Deze 10 Dingen Anders Doen Dan Je Exen

Hij zal je niet kunnen beschermen van alle pijn en rouw, maar hij zal zijn best doen om je op te vrolijken als niets je meezit. Hij maakt grappen. Hij troost je.

En als hij weet dat er niets is dat hij kan zeggen om het beter te maken, zal hij er simpelweg voor je zijn. Hij zal ervoor zorgen dat je weet dat je niet alleen bent.

9. Je ware liefde zal je zelfbeeld veranderen.

Hij kan er niet voor zorgen dat je van jezelf houdt, maar hij zal zijn best doen om ervoor te zorgen dat je je waarde inziet. Hij geeft je dagelijkse complimenten.

Hij behandelt je met absoluut respect. Hij geeft je de soort liefde die je altijd al verdiende, maar dacht dat je niet waardig was.

10. Je ware liefde zal je het gevoel geven dat je op de juiste plek bent.

Hij neemt al je twijfels weg over eeuwigdurende liefde. Hij overtuigt je ervan dat sommige relaties wel hebben wat nodig is om een leven lang bij elkaar te blijven – zoals die van jullie.