Skip to Content

Soms Heeft Een Vrouw, Die Er Altijd Voor Iedereen Is, Iemand Nodig Die Er Voor Haar Is

Soms Heeft Een Vrouw, Die Er Altijd Voor Iedereen Is, Iemand Nodig Die Er Voor Haar Is

Als je toevallig het meisje bent dat er altijd voor anderen is, degene die nooit afwezig is, degene die de vriendschap voortzet, dan is er geen twijfel mogelijk dat je veel gevoelens hebt opgekropt.

Je hebt een persoonlijkheid die uit meerdere lagen bestaat en je diepgang kent geen grenzen. Je hart is een zee die soms ruig is en soms kalm – maar die altijd bereid is om leven te geven aan degenen die dat nodig hebben.

Je bent bereikbaar voor een grote hoeveelheid mensen en je verwacht daar nooit iets voor terug. Vaak is het zo dat je oprechte vriendelijkheid te gewoontjes wordt, wat ervoor zorgt dat mensen die vriendelijkheid over het hoofd zien.

Je oprechtheid en je dierbare hart is zeldzaam in deze wereld en het komt vaker voor dat je gebruikt en misbruikt wordt door meerdere mensen.

Je staat toe dat je stukje voor stukje gebroken wordt in het belang van de mensen om je heen en je moet nog steeds iemand tegenkomen die de gaten zal opvullen die anderen bij je hebben achtergelaten.

Je scheurt jezelf in gevoelige en kwetsbare stukken die anderen kunnen gebruiken om zichzelf op te lappen en uiteindelijk trek jij aan het kortste eind.   

Je pijn was soms zo intens dat niet veel andere mensen het hadden kunnen doorstaan. Je wordt gedwongen om oneindige pijn te verdragen omdat je weet dat het een noodzakelijk deel is van een mens zijn.

Je laat jezelf gewoon menselijk zijn en de pijn je verorberen. Je herkent je eigen kwetsbaarheden, maar je laat jezelf nooit toegeven aan de druk van egocentrisme en onmenselijkheid.

Je weet dat je ondanks de pijn nooit je liefdevolle, zachtaardige, tedere en goedaardige karakter zal veranderen.

Stiekem hoop je dat er uiteindelijk iemand je leven zal binnenwandelen die jou net zo behandelt als jij anderen altijd hebt behandeld.

Je hoopt dat je iemand tegenkomt; iemand die bereid is om al je pijn onder ogen te zien en die zegt dat je het leven waard bent.

Stiekem zie je graag dat iemand langskomt die je ziet lijden in de duisternis en die je ongelukkige situatie belicht.

Je vraagt nooit iets terug. Je bent van nature een empathisch en gevoelig persoon die het welzijn van anderen belangrijker vindt, maar je realiseert je ook dat het oké is om te hopen dat jij misschien zelf een keertje dezelfde vriendelijkheid terug zal krijgen.

Je weet dat je gelukkig zal zijn wanneer iemand je eindelijk ziet beven in een hoekje; en wanneer die persoon je vraagt hoe het met je gaat en hoe je de kracht kunt vinden om om te gaan met je hopeloze situatie.

Maar je bent ook slim genoeg om je te realiseren dat je fantasieën nooit zeker zijn. Je dromen zullen misschien nooit uitkomen. Je moet de mogelijkheid overwegen dat er misschien wel helemaal niemand komt.

Misschien zal je wel alleen blijven om je eigen angsten onder ogen te zien en je eigen kwelgeesten te verslaan. Ondanks dit tragische idee troost je jezelf met het feit dat je de kracht hebt om door te gaan.

Je hebt een vitaliteit die ervoor zal zorgen dat je tot bloei zal komen. Je hebt daarnaast ook energie genoeg om je door je lange dagen en nachten in een geïsoleerde woestijn heen te slaan.

Je bent blij met de gedachte dat je jezelf hebt ontwikkeld tot een ijzersterke en onafhankelijke vrouw die voor haarzelf kan zorgen. Je weet dat je eenzaamheid je een ruwe bolster en een dikke huid heeft gegeven.

Je weet dat ondanks dat je een teder en zachtaardig hart hebt, je hart nog altijd het hart van een leeuwin is en het dus nooit zomaar verslagen zal worden.

Je probeert jezelf ervan te overtuigen dat je een onverslaanbare krijger bent die nooit zal zwichten als het zwaar wordt; of je nou iemand aan je zijde hebt of niet.

Je denkt dat je niemand anders nodig hebt en dat je het prima alleen af kunt.

Maar wat je je zo vroeg mogelijk moet realiseren is dat je wel degelijk mensen nodig hebt in je leven.

Niemand zou alleen moeten strijden. Niemand kan de lastigste uitdagingen die het leven voor je in petto heeft overwinnen zonder de hulp van anderen. Je moet begrijpen dat het oké is om om hulp te vragen en dat niemand je dat zal aanrekenen.

Je moet weten dat soms zelfs het meisje met de meest warme omhelzingen en de grootste glimlach de meeste zorgen heeft en dat ze die alleen kan overwinnen als anderen haar helpen.

Zelfs nu moet je je beseffen dat ondanks het feit dat je een sterk en standvastig hart hebt, er niets beters is dan de kracht van twee harten die synchroon kloppen.

Hier zal altijd het cliché gelden dat niemand er alleen voor staat en jij bent geen uitzondering. Je bent zeldzaam.

Je bent iemand met een oprechtheid en vriendelijkheid die niet meer alledaags is, maar je moet evengoed erkennen dat juist omdat je hoop geeft je ook het recht hebt om hoop op te eisen. 

Soms Heeft Een Vrouw, Die Er Altijd Voor Iedereen Is, Iemand Nodig Die Er Voor Haar Is