Skip to Content

Soms Komt De Ware Liefde Van Je Leven Na De Fout Van Je Leven

Soms Komt De Ware Liefde Van Je Leven Na De Fout Van Je Leven

Een hartverscheuring kan vreselijk zijn. Het kan zo moeilijk zijn om op te staan uit de emotionele afgrond die een slechte relatie in je leven kan achterlaten. Je investeert zoveel in jezelf en in een relatie.

Je geeft je hart alleen aan iemand anders om het te laten breken. Je had de signalen al eerder moeten zien, maar je was dwaas.

En je hebt uiteindelijk de prijs betaald voor je dwaasheid. Je zag al vroeg het destructieve en giftige gedrag, maar je koos er gewoon voor om het te negeren.

Je dacht niet dat het een groot probleem was. Je dacht dat je speciaal was en dat jij degene zou zijn die hem zou kunnen veranderen, ook al hebben zoveel anderen al eerder geprobeerd en gefaald.

Je dacht dat hij uiteindelijk zou zien hoeveel je van hem houdt, en hij zou je daardoor beter gaan behandelen. Helaas, die dag kwam nooit, maar in die tijd was je nog steeds ongelooflijk hoopvol.

Je had nog steeds het blinde optimisme van een klein kind samen met dezelfde soort afstandelijkheid. Zelfs je vrienden begonnen je over hem te waarschuwen, maar je zou nooit naar hen luisteren.

Je hebt alleen naar je eigen hart geluisterd en uiteindelijk heeft je hart je verraden. Keer op keer heb je niet gezien dat je altijd degene moest zijn om hem eerst te sms’en, en dan duurde het uren, soms zelfs dagen voordat je antwoord kreeg.

Hij was nooit zo bezig. Hij heeft nooit veel om je tijd of gevoelens gegeven om je snel antwoord te kunnen geven.

Je hebt helaas niet gemerkt dat hij je iedere keer dom noemde, wanneer je een fout maakte; en je het nooit liet vergeten.

Je hebt al die momenten niet gezien toen hij je nooit echt de open ruimte gaf die je nodig had om jezelf eerlijk en vrij uit te drukken. Hij wilde altijd stilte uit je.

9 Twijfels Over Je Relatie Die Je Nooit Moet Negeren

Je hebt dat al die keren niet gezien toen hij aardig tegen je was, dat hij dit alleen deed omdat hij er iets van wilde hebben.

Je hebt dat door al zijn oneerlijkheid en leugens niet gezien. Hij had nooit de echte intentie om van je te houden. Hij was nooit van plan om van je te houden zoals jij dat van hem deed.

Hij zou je nooit de toekomst geven waarover je ooit gedroomd hebt. Hij zal nooit aan je verwachtingen voldoen. Hij was de grootste fout in je romantische leven en dat zie je nu, maar dat is goed.

Omdat soms de ware liefde van je leven, na de fout van je leven komt. Je zal de juiste persoon ontmoeten die van je gaat houden op de manier waarop jij jezelf afschermt en beschermt, omdat je van het verleden hebt geleerd.

Je gaat aarzelen, maar dat is oké. Je verdient geliefd te zijn; de manier waarop je altijd al geliefd wilde zijn.

In het begin zul je aarzelend. Je zult een goedbewaakt hart hebben. 

De liefde van je leven zal geduldig met je zijn.  Het kan veel tijd en ruimte kosten, maar hij zal altijd op je wachten, want voor hem ben je absoluut de moeite waard.

Hij zal geduldig met je zijn en aardig tegen je zijn. Hij zal aan je denken. Hij zal je nooit dagen of uren laten wachten op een smsje. In feite zal hij degene zijn die je het eerst sms’t.

Hij gaat je graag zelfgemaakte maaltijden bereiden voor de date night. Hij zal je niet lastigvallen als je het verprutst of struikelt.

Hij zal gevoelig zijn voor zijn woorden. Hij zal begrip hebben. Hij zal je zien als een gebrekkige mens die veel littekens heeft.

Hij zal doen wat hij kan om je te genezen en te helen. Hij zal alle tekortkomingen zien die je hebt en hij zal nog steeds van je houden, ondanks die gebreken.

Dus wees niet bedroefd dat je in het verleden fouten hebt gemaakt.

Omdat je moet weten dat als het op liefde aankomt, de perfecte precies om de hoek op je wacht. En soms zul je een paar fouten moeten maken op weg naar degene die goed voor je is.

Soms Komt De Ware Liefde Van Je Leven Na De Fout Van Je Leven